Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اراک، سید علی آقازاده در جریان بازدید از کارخانه شیر صلا، کارخانه شیر صلا (صنایع لبنی اراک) با 50 سال سابقه فعالیت را از شرکت های موفق در زمینه تولید محصولات لبنی استان و کشور برشمرد و گفت: رفع مشکلات، افزایش تولید و اشتغال هرچه بیشتر در این کارخانه نیازمند حمایت و توجه ویژه مسئولان به این واحد تولیدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کارخانه لبنی صلا سال گذشته به دلیل برخی مشکلات در آستانه تعطیلی قرار گرفته بود، گفت: اما حمایت ها و تلاش مدیران و کارکنان منجر شد ظرفیت تولید این شرکت از خرید 6 تا هفت تن شیر در روز به 60 تن افزایش یابد.

آقازاده با اشاره به صادرات یک میلیون دلاری انواع محصولات لبنی از شرکت لبنی صلا به خارج از کشور در سال گذشته، افزود: با توجه به افزایش تولید این شرکت پیش بینی می شود میزان صادرات شرکت در سال جاری روند افزایشی داشته باشد.

استاندار مرکزی یادآور شد: با فعالیت این شرکت در استان مرکزی زمینه اشتغال برای 200 نفر به صورت مستقیم فراهم شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه 50 درصد شیر تولیدی استان مصرف داخلی دارد، گفت: مازاد تولید به سایر استان ها از جمله استان تهران، فارس، خراسان و اصفهان ارسال می شود.

استاندار مرکزی در پایان از صدور مجوز 2 واحد تولید شیر خام در استان مرکزی خبرداد و گفت: بهره برداری از این واحدها نقش مهمی در افزایش تولید، اشتغال و درآمد اقتصادی در استان به همراه دارد‌.

در این نشست عنوان شد: ظرفیت اسمی کارخانه صنایع لبنی صلا 300 هزار تن است که به دلیل آماده نبودن زیر ساخت های تولید این کارخانه با ظرفیت حدود 100 هزار تن در استان مرکزی فعالیت می کند.

نبود بازار فروش، مشکلات واردات مواد اولیه مورد نیاز تولید و افزایش 100 درصدی شیر خام از جمله مشکلات کارخانه های لبنی استان و این کارخانه مطرح شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان تهران اشتغال درآمد مشکلات واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کشور مقصد صادرات محصولات گلخانه‌ای گلستان

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان محمد برزعلی اظهار کرد: حدود ۱۴ هزار تن سبزی و صیفی‌جات در گلخانه‌های گلستان تولید می‌شود همچنین بخشی از فضای گلخانه‌ای استان نیز به پرورش درختچه‌ها و گل‌های زینتی اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: برنامه جهاد کشاورزی تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های گلخانه‌ای و واگذاری آن به علاقه‌مندان این حوزه است و درصدد هستیم فضای گلخانه‌ای استان طی سال‌های آینده به ۱۵۰ هزار هکتار توسعه یابد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به اینکه ۸۰ درصد هزینه ساخت گلخانه در قالب تسهیلات در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد، تصریح کرد: تلاش ما تولید محصولات متنوع از بستر گلخانه‌های استان گلستان است.

برزعلی در ادامه به طرح جهش تولید در دیم‌زارها اشاره کرد و توضیح داد: براساس شاخص‌های اعلام شده از سوی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی، استان گلستان در ارزیابی سه ماهه نخست سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در طرح جهش تولید در دیم‌زارها با تحقق ۱۰۰ درصد سطح زیر کشت گندم و جو، اجرای پروژه حفظ بقایا و تحقق سطح ۹۲ درصدی کشت دانه‌های روغنی توانست در این طرح رتبه دوم کشور را به دست آورد.

وی ادامه داد: سهم استان گلستان در طرح جهش تولید در دیمزارها طی سال زراعی جاری ۳۰۰ هزار هکتار است که امیدوارم شاهد تحقق کامل آن باشیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان طرح جهش تولید در دیمزارها را یکی از طرح‌های راهبردی افزایش عملکرد در اراضی دیم کشور دانست و افزود: این طرح با همکاری و پشتیبانی‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و وزارت جهادکشاورزی از سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در ۶ استان از جمله گلستان شروع شده و در حال حاضر در ۲۵ استان کشور در دست اجرا است.

برزعلی، افزایش عملکرد در واحد سطح در اراضی کم‌برخوردار، استفاده از بذور گواهی‌شده استاندارد، اصلاح الگوی کشت(توسعه کشاورزی حفاظتی و آرایش کاشت)، امکان‌سنجی کشت گیاهان جدید و توصیه تناوب زراعی، توصیه و ترویج کودهای پایه، بذرمال‌ها و ریزمغذی، معرفی ادوات الگویی جدیدی ویژه مناطق دیم‌زار، بهبود وضعیت تولید و اقتصاد بهره‌برداران در مناطق دیم و توانمندسازی و ارتقای آگاهی بهره‌برداران را از جمله اهداف طرح جهش تولید در دیمزارها اعلام کرد.

به گفته وی؛ محصولات تحت پوشش استان در طرح جهش تولید در دیمزارها شامل گندم، جو، دانه‌های روغنی، حبوبات و گیاهان دارویی است.

دیگر خبرها

  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در اردبیل
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده
  • ۱۰ کشور مقصد صادرات محصولات گلخانه‌ای گلستان