Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورا با بیان اینکه ایران در جهان در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی، تاریخی، طبیعی و سلامت جزو ۱۰ کشور اول محسوب می شود، گفت: در حوزه اکوتوریسم نیز رتبه پنجم را داریم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «حسن خلیل آبادی»  در پنجمین سلسله نشست گردشگری تهران با محوریت تهران و اکوتوریسم شهری ضمن تاکید بر اینکه تهران ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری کشور را دارد، گفت: متاسفانه به دلیل فضای کالبدی و معضلات متعدد شهری تنها به عنوان یک گذرگاه از آن استفاده می‌شود، اما امکانات گردشگری پایتخت هیچ چیز از شیراز، اصفهان و شمال کشور کمتر ندارد‌ و می‌تواند به مقصدی برای گردشگران مبدل شود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش با بیان اینکه تهران حتی برای زیست‌پذیری نیز دچار مشکل شده است، عنوان کرد: امیدوارم با همکاری همه دوستداران و فعالان حوزه گردشگری، NGOها و اعضای شورای شهر، پایتخت را به سمت جایگاه واقعی خودش سوق دهیم.



خلیل آبادی افزود: گردشگری دومین صنعت پولساز جهان است اما متاسفانه این امر در کشورمان مغفول مانده است که نیاز به توجه بیشتر دارد.



وی با تاکید براینکه از طریق جذب توریست می‌توانیم درآمد پایدار ایجاد کنیم، گفت: متاسفانه اقتصاد کشور را بر مبنای صادرات نفت استوار کرده‌ایم و از کنار محیط زیست و بناهای تاریخی و واجد ارزش گذشته‌ایم؛ حال آنکه کشورهای اطراف از صنعت گردشگری بیش از صادرات نفت ما درآمدزایی می‌کنند.



رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورا با بیان اینکه ایران در جهان در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی، تاریخی، طبیعی و سلامت جزو ۱۰ کشور اول محسوب می شود، گفت: در حوزه اکوتوریسم نیز رتبه پنجم را داریم اما به سبب عدم یکپارچگی مدیریت و کمبود آگاهی و اطلاع‌رسانی در این حوزه شاهد معضلات فراوان هستیم.



وی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت‌های گردشگری پایتخت استفاده شود، خاطرنشان کرد: به واسطه تنوع اقلیمی که در کشور وجود دارد، حوزه گردشگری می‌تواند رونق یابد و با توسعه صنعت گردشگری وضعیت اشتغال تورلیدرها نیز ساماندهی می‌شود.



خلیل‌آبادی با بیان اینکه باید به ظرفیت های گردشگری توجه شود و از تمامی منابع طبیعی و با اهمیت گردشگری به خصوص در شهر تهران، ری و تجریش استفاده شود، گفت: شهر ری نیز به عنوان یکی از مناطق تاریخی پایتخت دارای پتانسیل گردشگری مذهبی، تاریخی، سلامت و طبیعی است که باید مورد توجه قرار گیرد و از آن صیانت شود.



به نقل از معاونت ارتباطات و بين الملل شوراي اسلامي شهر تهران، رییس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش در پایان اذعان داشت: امید است روزی درآمد کشور ما از صنعت گردشگردی، جایگزین خام فروشی و صادرات مواد اولیه به کشورهای دیگر شود.


 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: خراسان جنوبي بیرجند شبستان یزد خطبه نماز جمعه شهید مدافع حرم گیلان شهید بابک نوری هریس سید تقی نوربخش رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور اکوتوریسم گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۷۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید صفوی گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با همکاری شهرداری و شورای شهرشهرستان ابهر ابتدا عرصه قلعه تپه را باید تدقیق کند و بعد از نامه نگاری با پژوهشگاه باستان‌شناسی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مجوز کاوش این سایت را دریافت کند و پس از کاوش، این بخش می‌تواند برای شهرستان تبدیل به سایت موزه شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان بیان کرد: برای ایجاد سایت موزه مذکور اقداماتی همچون ساماندهی فضایی، طراحی محیطی، اصلاح مسیرهای دسترسی، ورودی و خروجی منتهی به سایت و نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی در مسیر جاده باید توسط شهرداری و شورای شهر و همکاری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان انجام شود

صفوی گفت: اجرای طرح توسعه امامزاده اسماعیل ابهر گامی مؤثر در راستای عمران و آبادانی این بنای تاریخی است که باید در این خصوص جلسه‌ای با موافقان و مخالفان طرح برگزار شود تا بتوانیم شاهد عملیات اجرایی این پروژه باشیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: با ساماندهی محوطه امامزاده شناط این مکان به محلی برای تجمع مردم در مناسبت‌های ملی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل خواهد شد که تبیین این جایگاه و تبدیل آن به قطب فرهنگی کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است.

صفوی افزود: طراحی و اجرای المان تاریخی برای سر در ورودی شهرستان ابهر برگرفته از قلعه تپه و المان آسیاب آبی در میدان اصلی شهرستا ن توسط شهرداری و شورای شهر انجام خواهد گرفت که با نظارت بر طراحی و اجرای اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان در این شهرستان اجرا خواهد شد که هفته آینده جلسه‌ای در این خصوص در شهرداری شهرستان برگزار خواهد شد.

قلعه تپه ابهر مربوط به دوران تاریخی پس از اسلام است و در ابهر، خیابان خلیل طهماسبی، روبه‌روی شبکه بهداشتی واقع شده است. این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۶۱۷۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده

کد خبر 6082325

دیگر خبرها

  • تحول عظیم در بافت تاریخی شیراز با ثبت جهانی محور زندیه
  • تداوم خدمات‌رسانی در فرودگاه و جاذبه‌های گردشگری و تاریخی اصفهان
  • تداوم خدمات‌رسانی به گردشگران در جاذبه‌های تاریخی و پایانه‌های مسافرتی استان اصفهان
  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • کسب رتبه سوم چهارمحال و بختیاری در مرمت بنا‌های تاریخی
  • بازدید رایگان از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها
  • اختصاص شعب ویژه برای رسیدگی تخصصی به پرونده‌های حوزه میراث فرهنگی در گلستان
  • بازدید از بناهای تاریخی کردستان روز پنجشنبه رایگان است
  • مطالعه و کاوش در ۵ محوطه باستانی استان اردبیل
  • خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها تکذیب شد