Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@09:25:00 GMT

عرض کم جاده ها عامل مهم سوانح در گناباد و بجستان است

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۷۷۶۱

عرض کم جاده ها عامل مهم سوانح در گناباد و بجستان است

گناباد- ایرنا- رئیس اداره راه و شهرسازی گناباد و بجستان گفت: کم عرض بودن جاده ها در کنار مسائلی مانند خواب آلودگی راننگان و واژگونی خودرو از عوامل بسیار مهم وقوع سوانح رانندگی در این شهرستانها هستند.

جواد رمضانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گناباد و بجستان با وجود قرارداشتن در جنوب خراسان رضوی و نقطه ورودی این استان از هفت استان کشور، جاده های مناسبی ندارند و عرضی کم آنها به یکی از مشکلات و دغدغه ها تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مطالعات توجیهی طرح دو بانده شدن جاده های گناباد و بجستان به تصویب کارشناسان فنی اداره کل راه و شهرسازی رسید و بعد از تصویب وزارت راه و شهرسازی مراحل اخذ اعتبار و اجرای آن آغاز می شود.
رئیس اداره راه و شهرسازی گناباد و بجستان گفت: همچنین جاده گناباد به خواف با وجود عبور تعداد زیادی خودرو از آنها شامل وسایل نقلیه سنگین و حمل بار از مرز دوغارون تایباد و معادن مجتمع سنگان خواف هنوز به صورت راه روستایی و بسیار سانحه خیز است. بخشی از آن این مسیر از مناطق روستایی عبور می کند لذا طرح پیشنهادی دو بانده شدن آن به وزارت راه و شهرسازی ارائه شد که به تصویب نرسید. بر این اساس جاده نخست از روستایی به شهری و سپس به راه اصلی ارتقاء می یابد.
وی افزود: جاده گناباد به خواف در قالب طرح ملی به طول 163 کیلومتر متشکل از هفت کردیدور توسط مهندسان مشاور بررسی و تصویب شد. برای جلوگیری از عبور آن از برخی مناطق روستایی نیز کمربندی در طول مسیر ساخته می شود.

* جاده دو بانده گناباد - بجستان
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای گناباد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: جاده 50 کیلومتری گناباد - بجستان یکی از مسیرهای دارای ترافیک سنگین است. که 25 کیلومتر از این مسیر در حوزه راههای استحفاظی شهرستان گناباد و بقیه در حوزه استحفاظی شهرستان بجستان قرار دارد.
یونس ارشادی افزود: عملیات ارتقا و دو بانده شدن این مسیر یکی از ضرورتهای مورد درخواست مردم منطقه می باشد اما به دلیل کمبود اعتبارا هنوز محقق نشده است.
دکتر امین زمانی مدیر بحران و حوادث پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز گفت: 300 مورد سانحه رانندگی از ابتدای امسال تاکنون در جاده گناباد - بجستان رخ داده که طی آن هشت نفر فوت کرده و 240 نفر مصدوم شده اند.
مرکز شهرستانهای گناباد و بجستان با مجموع 130 هزار نفر جمعیت به ترتیب در فاصله 287 و 278 کیلومتری جنوب مشهد واقع هستند.
2095/1858

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد راهها سوانح جاده اي گناباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۷۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده قیدار - ابهر در کوتاه مدت رفع می‌شود

 از اواخر سال گذشته عملیات تعریض جاده ابهر- قیدار علاوه بر قطعه ای که از سمت شهر قیدار شروع شده، از سمت شهر ابهر نیز وارد فاز عملیاتی شد.

جاده ابهر - قیدار به دلیل کم عرض بودن و تردد زیاد در آن طی چند سال گذشته به یکی از پرحادثه‌ترین مسیرهای ارتباطی استان تبدیل شده است، به طوری که سال گذشته بیش از ۵۰ درصد تصادفات منجر به فوت استان در این مسیر به وقوع پیوست.

طی چند سال اخیر حجم تردد در جاده قیدار – ابهر به واسطه اتصال جاده کردستان و همدان به آن به میزان قابل توجهی افزایش یافته و چون این جاده به عنوان یک جاده فرعی طراحی و اجرا شده است، ‌کشش این حجم از تردد را ندارد و تداوم وضعیت کنونی به علت کم عرض بودن جاده بسیار نگران کننده است.

با پیگیری های انجام شده، تعریف این مسیر ارتباطی به جاده اصلی ارتقا پیدا کرد و ۲ بانده کردن آن در دستور کار قرار گرفت.

استاندار زنجان در این بازدید با تاکید بر رفع نقاط حادثه خیز جاده قیدار - ابهر در کوتاه مدت بر حسب اولویت، گفت: در زمان حاضر با یکسری اقدامات کوتاه مدت، رفع مشکلات جاده قیدار- ابهر را پیگیری می کنیم و در بلند مدت هم عملیات تعریض و ۲ بانده کردن آن را در دستور کار داریم که علاوه برعملیاتی که از سمت قیدار در حال انجام بوده، اجرای طرح از سمت ابهر نیز اجرایی شده است.

محسن افشارچی گفت: به دلیل محدودیت های اعتباری عملیات ۲ بانده کردن مسیر قیدار - ابهر زمان‌بر است ولی تلاش می کنیم تا با اقدامات مورد نیاز در کوتاه مدت از میزان حادثه خیزی این مسیر کاسته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • آغاز آماده سازی زمین های نهضت ملی مسکن در سمنان
  • کش و قوس‌های پل قوسی سی سخت پایان ندارد
  • سهم یک چهارمی ساخت خانه‌های روستایی در طرح نهضت ملی مسکن مازندران
  • نقاط حادثه خیز جاده قیدار - ابهر در کوتاه مدت رفع می‌شود
  • لغزندگی جاده‌های جنوبی خراسان رضوی به علت بارش باران
  • همه راه‌های اصلی و روستایی شمال استان کرمان باز هستند
  • سوانح جاده‌ای خراسان رضوی یک کشته و ۱۲ مصدوم برجا گذاشت
  • تلاش راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در فروردین امسال
  • جذب ۱۲۸ میلیارد تومان از اعتبارات جاده یاسوج به سی‌سخت
  • مسدود شدن جاده گچساران به زیدون