Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرت‌الله ضرغام در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار گروه‌ علم‌وفناوری ایسکانیوز، در خصوص فعالیت‌های صندوق پژوهشگران و فناوران، با بیان اینکه صندوق پژوهشگران وفناوران از اختراعات دانشگاهی وغیردانشگاهی حمایت‌های لازم را به عمل می‌آورد، گفت: ما اختراعات آنها در خارج از کشور وجایی که امکان فروش وجود داشته باشد؛ حمایت می کنیم یعنی تمام هزینه ثبت را ما پرداخت می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا به امروز 193 اختراع ثبت شده در امریکا داریم که سالانه 951 میلیون اختراع ثبت می شود. تنها 45 درصد توسط مخترعین آمریکایی است و بعد کشورهای ژاپن،کشورهای اتحادیه اروپا وایران در رده‌های بعدی قرار دارند.

رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران همچنین به حمایت این صندوق از ثبت پتنت اشاره کرد و گفت: تاکنون 193 اختراع در اداره ثبت اختراعات آمریکا (US) به ثبت رسیده‌اند که ۱۲ اختراع از این تعداد مربوط به سال جاری است.

سالانه 16هزار اختراع در کشور به ثبت می‌رسد

به گفته وی، ۲۵ درصد طرح‌ها به ثبت رسیده و تجاری‌سازی شده‌اند. در ایران سالانه 15تا16 هزار اختراع در سازمان ثبت به ثبت می‌رسد؛ در حالیکه ظرفیت کشور بالقوه و خیلی بیشتر از اینها است. ما باید فرهنگ سازی و اطلاع رسانی کنیم که چقدر اختراع می‌تواند در رشد تولید ناخالص ملی کشور، اشتغال‌زایی و تولید اثرگذار باشد.

ضرغام اضافه کرد: علاوه بر آن ۲۶7 "فایل" نیز در این اداره داریم. به این معنی که این تعداد طرح‌ها مورد تایید قرار گرفته و در مرحله قبل از ثبت قرار دارند.

وی در عین حال یادآور شد: علاوه بر محققانی که به صندوق برای ثبت اختراع مراجعه کرده‌اند، به سراغ پژوهشگرانی رفته‌ایم تا در صورتی که دارای طرح‌های تحقیقاتی هستند، از آنها برای ثبت داخلی و خارجی حمایت کنیم.

رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ادامه داد: کف حمایتی این صندوق برای ثبت پتنت ۶ هزار و ۵۰۰ دلار و سقف آن ۱۰ هزار دلار در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه حمایت این صندوق از ثبت پتنت از ۵۰ درصد شروع شده و در حال حاضر به صورت ۱۰۰ درصد از ثبت اختراعات حمایت می‌شود، خاطرنشان کرد: در برنامه‌ریزی‌های جدید اعلام شده است که تا سقف ۹۰ درصد از ثبت اختراع حمایت می‌شود و ۱۰ درصد باقی‌مانده حمایت‌ها به شرط تجاری‌سازی اعطا خواهد شد.

به گفته رییس بنیاد علم ایران، این طرح در راستای ایجاد انگیزه‌های تجاری‌سازی اجرایی می‌شود.

تراز مالی نوآوری در جهان 21 هزار میلیارد دلار است

ضرغام در ادامه به موضوع نوآوری در علم اشاره کرد و افزود: تراز مالی نوآوری در جهان حدود 21 هزار میلیارد دلار است. ما البته از همایش‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی‌های علمی و مجلات ونشریات علمی که در راستای نیازها وضروریا ت کشور باشد؛ حمایت لازم را انجام می‌دهیم. ما هم‌اکنون رشد خوبی در نوآوری داریم به طوری که رتبه ما از 113 امسال به 65 رسیده است و این امر مهم بیانگر رشد خوب ایران در بحث نوآوری است.

وی اضافه کرد: محورسوم تحقیقات تحول آفرین است که می تواند پاردایم‌های علمی را تغییر داده و سرنوشت و آینده علم را رقم بزند. تولیدات علمی وتحقیقات پایه با تحقیقات کاربردی تفاوتش در این است که تحقیقات پایه سریع تجاری سازی می‌شود ولی تحقیقات علمی اثراتش بر اقتصاد وجامعه و سایر بخش ها به سرعت در میان مدت وکوتاه مدت نشان داده می شود. ولی تحقیقات پایه در بلند مدت در بخش اقتصاد و جامعه و علم اثرگذار خواهد بود. به هرحال همه تحقیقات در بخش‌های مختلف زندگی ما حال و آینده نقش آفرین است به همین جهت است که دنیا تلاش می کند که بیشترین سرمایه گذاری را در تحقیقات داشته باشد.

انتهای پیام/

169 / 279 علم وفناوری ثبت اختراع صندوق پژوهش پتنت تجاری سازی دلار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علم وفناوری ثبت اختراع صندوق پژوهش پتنت تجاری سازی دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: اسرائیل را برای انجام تحقیقات درباره بازداشت شدگان فلسطینی تحت فشار قرار می‌دهیم

رژیم صهیونیستی که از زمان تاسیس خود یک رژیم اشغالگر بود، از سال ۱۹۶۷ عملا به یک رژیم اشغالگر آپارتایدی تبدیل شد که اقدام به دسته بندی فلسطینیان در رده‌ای پایین‌تر از یهودیان کرده و از انجام هیچ گونه بدرفتاری نسبت به آنها فروگذار نکرده است. نسل کشی فعلی فلسطینیان در غزه تنها گوشه‌ای از عقاید صهیونیست‌ها است.

به گزارش الجزیره، ودانت پاتل، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که واشنگتن، اسرائیل را برای انجام تحقیقات پیرامون بدرفتاری با بازداشت شدگان فلسطینی تحت فشار قرار خواهد داد.  

این سخنان پاتل پس از آن مطرح می‌شود که آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطین موسوم به آنروا گزارشی را منتشر ساخته است که براساس آن جزئیات جدیدی از بدرفتاری با بازداشت شدگان فلسطینی در بند اسرائیل افشا شده است.  

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گزارش‌ها پیرامون این موضوع را به شدت ناراحت کننده خواند و اعلام کرد: واشنگتن در این زمینه اسرائیل، متحد نزدیک خود را برای انجام تحقیقات جامع تحت فشار قرار خواهد داد.  

گروه‌های حقوق بشری می‌گویند درخواست‌های پیشین آمریکا برای انجام چنین تحقیقاتی ناکافی بوده است.  

گزارش سازمان آنروا شامل شهادت بیش از یکصد بازداشت شده فلسطینی می‌شود که از بند رژیم صهیونیستی آزاد شده‌اند. سوء رفتار‌های رژیم صهیونیستی شامل عدم ارائه غذا، آب و یا دسترسی به سرویس بهداشتی برای ساعت‌ها درحالی که دستان و پا‌های این افراد بسته بوده است.  

برخی دیگر از فلسطینیان در معرض بازرسی بدنی نامناسب، دست زدن و نیز کتک خوردن قرار گرفته‌اند. این اقدامات در دسته تجاوزات جنسی و تعرض دسته بندی می‌شود.  

مقامات آمریکایی در حالی مدعی تحت فشار قرار دادن اسرائیل برای روشن شدن ابعاد این ماجرا هستند که تاکنون چشمان خود را به روی کشتار ۳۴ هزار غیرنظامی فلسطینی و ویران شدن بیمارستان‌ها و مناطق مسکونی در غزه بسته‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • جزئیات افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان با احکام جدید
  • دو مدال طلای جهانی بر گردن دانشجوی مخترع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
  • دو مدال طلا جهانی، دستاورد دانشجوی مخترع علوم پزشکی بیرجند
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • آمریکا: اسرائیل را برای انجام تحقیقات درباره بازداشت شدگان فلسطینی تحت فشار قرار می‌دهیم
  • جزئیاتی از سود ۳۰ درصدی سپرده بانکی و درآمد‌ثابت
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ اعلام جزییات
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • زمان و شرط اجرای «همسان‌سازی حقوق بازنشستگان»