Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@13:58:42 GMT

فرودگاه دزفول و دلایل کاهش پروازها

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۸۴۱۳

فرودگاه دزفول و دلایل کاهش پروازها

دزفول - ایرنا - فرودگاه دزفول به عنوان تنها فرودگاه شمال خوزستان بدون ردیف اعتباری اختصاصی به خیل گسترده ای از مسافران خدمات پروازی ارائه می کند و در حال حاضر با مشکلات مالی و کاهش پروازها مواجه شده است.

به گزارش ایرنا فرودگاه دزفول یک فرودگاه نظامی است که زیرنظر ستاد کل نیروهای مسلح قرار دارد و بدلیل نیاز منطقه علاوه بر پروازهای نظامی وظیفه جابجایی مسافران را نیز برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سالانه بیش از پنج میلیون تن انواع محصول کشاورزی در شمال خوزستان تولید می شود که بخش زیادی از این تولیدات با کیفیت بدلیل نبود بازار مناسب، خوراک دام می شوند در حالیکه با فعال شدن مرز هوایی و اجازه برقراری پروازهای بین المللی از ضایعات این بخش جلوگیری و زمینه صادرات محصولات به بازارهای خارجی فراهم خواهد شد.
مدیر آژانس مسافرتی آساره سیر هستی دزفول با اشاره به کاهش پروازهای فرودگاه به خبرنگار ایرنا گفت: متاسفانه پروازهای فرودگاه دزفول ثبات ندارند و مشکلاتی که با شرکت های هواپیمایی به وجود آمده منجر به اعمال سلیقه های نادرست و ناهماهنگی هایی شده که پروازهای فرودگاه را لغو کرده است.
محسن خواجونی افزود: مبالغی که در این فرودگاه از شرکت های هواپیمایی گرفته می شود بیش از سایر فرودگاه ها است و همین امر باعث شده شرکت های هواپیمایی رغبتی به برقراری پرواز در این فرودگاه نداشته باشند.
وی با انتقاد از ارائه نشدن خدمات فرودگاهی در دزفول گفت: پروازهای شرکت هواپیمایی آسمان و کاسپین در حال حاضر از فرودگاه دزفول حذف شده و فقط پروازهای ایران ایر برقرار هستند که این امر منجر به کاهش مسافران آژانس های مسافرتی شده است.
وی افزود: زیرساخت های لازم برای انجام پروازها از طریق فرودگاه دزفول موجود است ولی برخی کج سلیقگی ها و اختلافات اجازه برقراری پرواز را نمی دهد.
به گفته عضو شورای اسلامی شهر دزفول و نماینده فرمانداری این شهرستان در فرودگاه، شرکت عقاب عسلویه به دستور مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده دومنظوره از فرودگاه های نظامی، مدیریت پروازهای فرودگاه دزفول را برعهده دارد.
فرهاد جاموسی با بیان اینکه هیچ اعتبارات دولتی برای فرودگاه دزفول در نظر گرفته نشده است، افزود: با توجه به اینکه فرودگاه دزفول خدمات پروازی به جنوب غرب و شمال خوزستان ارائه می کند نامه هایی درخصوص اختصاص ردیف اعتباری به این فرودگاه به استاندار خوزستان ارسال شده است.
وی اظهار داشت: تاکنون فقط بنیاد برکت با مساعدت دکتر مخبر دزفولی حدود 40 میلیارد ریال برای این فرودگاه کمک کرده که صرف آسفالت و جاده سازی آن شده است.
جاموسی کمبود زیرساخت ها و نداشتن اتوبوس کافی و ترمینال را مهمترین مشکل فرودگاه دزفول دانست و افزود: حداقل 15 اتوبوس برای جابجایی مسافران نیاز است ولی فقط 6 اتوبوس در فرودگاه فعالیت می کنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر به 50 میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم ضمن اینکه برای برج مراقبت فرودگاه نیز 10 میلیارد ریال قرض گرفته ایم.
عضو شورای اسلامی شهر دزفول خواستار همکاری و مساعدت مسئولان شهرهای شوش، گتوند و اندیمشک برای رفع مشکلات فرودگاه شد و اظهار داشت: فرودگاه دزفول آتش نشانی مستقل ندارد که باید نسبت به رفع این مشکل اقدام شود.

** عملیات اورهال و افزایش نرخ دلار از دلایل کاهش پروازها
مدیر فرودگاه دزفول نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: فرودگاه دزفول تجهیزات لازم برای برقراری پرواز را در اختیار دارد که این تجهیزات توسط شرکت عقاب عسلویه تامین شده اند ولی هزینه ناچیزی از شرکت های هواپیمایی دریافت می کند.
امیر مجتبی شهری افزود: فرودگاه دزفول با داشتن تجهیزات، کادر پروازی و نیروی انسانی باتجربه از ظرفیت های بالایی برخوردار است و پرواز هم زمان سه هواپیما در گذشته نشان از وجود ظرفیت های فراوان در این فرودگاه است.
وی یکی از دلایل کاهش پروازهای فرودگاه دزفول را پایان یافتن فصل تابستان و شروع مدارس و مسافرت های تابستانه دانست و اظهار داشت: عملیات اورهال و تعمیرات هواپیماها نیز از مهرماه آغاز شده لذا افت پرواز در این موقع از سال طبیعی است.
مدیر فرودگاه دزفول افزایش نرخ دلار در ماه های اخیر و مشکلات تامین قطعات هواپیما را از دیگر دلایل کاهش پروازهای این فرودگاه دانست و افزود: انتظار می رود در آذرماه با انجام عملیات تعمیر و اورهال هواپیماها تعداد پروازهای فرودگاه دزفول افزایش یابد.

** لزوم ورود خیرین برای برقراری پروازهای چارتری
امیر شهری نبود پروازهای چارتری را از دیگر دلایل کاهش پروازهای فرودگاه دزفول دانست و گفت: هیچ مشکلی در باند پروازی فرودگاه دزفول وجود ندارد و مواردی که در فضای مجازی منتشر می شود کاملا بی اساس است.
مدیر فرودگاه دزفول افزود: اگر پروازهای چارتری در دزفول فعال شود گام مثبتی در جهت توسعه شهرستان دزفول برداشته می شود که از خیرین انتظار می رود با ورود به این مقوله در پیشرفت شهرستان گام بردارند.
وی با اشاره به اینکه سالانه بین 10 تا 13 هزار نفر از طریق فرودگاه دزفول جابجا می شوند، اظهار داشت: توسعه فرودگاه و افزایش پروازها نیازمند همکاری دیگر دستگاه ها و ورود خیرین به این حوزه است.

** فرودگاه دزفول نیازمند اختصاص ردیف اعتباری
مدیر فرودگاه دزفول با اشاره به کمبودهای این فرودگاه گفت: اکنون پنج دستگاه اتوبوس مسافران را از باند تا ترمینال با پنج کیلومتر مسافت جابه جا می کنند که درصورت تداخل پروازی جابجایی مسافران با مشکل مواجه می شود.
وی افزود: در این شرایط یا مجبوریم از اتوبوس های شهرداری استفاده کنیم و یا مسافران دچار معطلی می شوند که نارضایتی آنها را به دنبال خواهد داشت.
امیر شهری اظهار داشت: متاسفانه با وجود پیگیری های فراوان هنوز اقدامی برای تامین اتوبوس انجام نشده است.
وی با انتقاد از دعوت نکردن از مدیر فرودگاه دزفول در جلسات مرتبط گفت: اگر در جلسات مرتبط مشکلات و نیازهای فرودگاه مطرح شوند بهتر می توان نسبت به رفع آنها اقدام کرد.
وی گفت: هزینه نگهداری از فرودگاه برعهده بهره بردار است که در این خصوص فرمانداری دزفول می تواند کمک های شایانی در راستای حل مشکلات این فرودگاه داشته باشد.

** نبود زیرساخت لازم برای پروازهای بین المللی
مدیر فرودگاه دزفول درخصوص مجوز مرز هوایی دزفول گفت: برای انجام پروازهای بین المللی باید بسترهای لازم مانند سردخانه، نگهداری بار، رمپ پروازی و سوله فراهم شود و بودجه موردنیاز برای آن فراهم شود.
وی تامین رمپ پروازی برای فرودگاه دزفول را ضروری دانست و افزود: اکنون در رمپ پروازی فرودگاه دزفول فقط یک پرواز جای می گیرد که در صورت تداخل پرواز از رمپ نظامی فرودگاه دزفول استفاده می شود و خدمات رسانی را سخت تر می کند لذا توسعه رمپ پروازی فرودگاه ضروری است.
وی اظهار داشت: برای تامین رمپ پروازی، سالن و ترمینال برای فرودگاه دزفول حدود 52 میلیارد ریال برآورد شده بود که در این خصوص پیگیری هایی از طریق سازمان برنامه و بودجه انجام شده و موضوع در دست بررسی است.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: اجازه پروازهای بین المللی از طریق فرودگاه دزفول با دریافت مرز هوایی اخذ شده است ولی باید زیرساخت های لازم برای این پروازها ایجاد شوند.
عباس پاپی زاده تامین سردخانه، انبار و پایانه را برای فرودگاه دزفول ضروری دانست و افزود: تامین زیرساخت های لازم برای پروازهای بین المللی فرودگاه دزفول به حداقل یکسال و نیم زمان نیاز دارد.
وی درخصوص کاهش پروازهای فرودگاه دزفول نیز گفت: فرودگاه دزفول یک فرودگاه نظامی و زیرنظر ستاد کل نیروهای مسلح است و همین امر اجازه اختصاص ردیف بودجه دولتی به این فرودگاه را نمی دهد و مجبوریم هندلینگ را خصوصی انتخاب کنیم.
وی افزود: برخی شرکت های هواپیمایی شروطی دارند که فرودگاه دزفول بدلیل اینکه زیرنظر سازمان هواپیمایی کشور نیست توان تامین شرایط را ندارد لذا مشکلاتی در برقراری پروازها ایجاد می شود.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طی روزهای آینده برای برقراری مجدد خطوط پروازی از طریق فرودگاه دزفول نشست هایی با مدیران عامل شرکت های هواپیمایی کاسپین و دیگر شرکت ها برگزار می شود.
وی افزود: در سال های اخیر با پیگیری های انجام شده توانستیم تعداد پروازها را از هفته ای 2 پرواز به حدود 20 پرواز افزایش دهیم که این نشان می دهد امکان افزایش پرواز وجود دارد.
پاپی زاده با بیان اینکه امکان احداث فرودگاه دیگر در منطقه نیست، گفت: نگهداری، مدیریت و اعتبارات این فرودگاه متعلق به نیروهای مسلح است.
وی افزود: برای توسعه فرودگاه دزفول نیازمند جابجایی ترمینال مسافربری هستیم که سالنی برای آن طراحی شده است ولی ردیف اعتباری خاصی برای اجرای آن وجود ندارد.
به گزارش ایرنا در حال حاضر 9 پرواز رفت و برگشت در هفته از طریق فرودگاه دزفول به مقصد تهران انجام می شود.
7278/3022

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فرودگاه پرواز دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۸۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصد پروازهای ایرانی کدام فرودگاه استانبول است؟

یکی از سوالاتی که ممکن است پیش از خرید بلیط هوایی تهران استانبول برای شما پیش آید، این است که این پرواز در کدام فرودگاه می‌نشیند؟ شما می‌توانید با خواندن اطلاعات فرودگاه مقصد روی بلیط به پاسخ این سوال برسید. اما در این مطلب همراه ما باشید تا شما را با فرودگاه‌هایی که ممکن است مقصد پروازهای ایرانی باشند آشنا کنیم.

فرودگاه صبیحا گوکچن استانبول (SAW)

صبیحا گوکچن نام یک بانوی ترکی است که اولین خلبان زن در ترکیه و اولین خلبان زن هواپیماهای جنگی در دنیا بود. نام یکی از فرودگاه‌های بین‌المللی ترکیه از نام همین خانم گرفته شده که در ناحیه آسیایی استانبول قرار دارد. برای رسیدن از این فرودگاه تا مرکز شهر باید مسافتی به اندازه 45 کیلومتر را طی کنید.

آدرس: استانبول، منطقه پندیک، منطقه سانایی

ترمینال‌های فرودگاه

در فرودگاه صبیحا گوکچن دو ترمینال A و B وجود دارد که یکی از آن‌ها برای پروازهای داخلی و یکی از آن‌ها برای پروازهای بین‌المللی است. پروازها از این فرودگاه به سمت مقصدهایی مانند وین، زوریخ، پراگ، میلان، مسقط، مادرید، فرانکفورت و تهران حرکت می‌کنند. به همین دلیل ممکن است فرودگاه مبدا روی بلیط هوایی استانبول به تهران که خریده‌اید، همین فرودگاه صبیحا گوکچن استانبول باشد. پرواز ایرلاین‌های اصلی ترکیه از جمله پگاگوس ایرلاینز و آنادولوجت در این فرودگاه انجام می‌شوند.

امکانات فرودگاه

فرودگاه‌های استانبول امکانات بسیار خوبی دارند تا مسافران هر آنچه که نیاز دارند را در همان فرودگاه تهیه کنند. همچنین خدمات متنوعی در این مجموعه‌ها ارائه می‌شوند که دیگر نیازی نباشد مسافران تا مرکز شهر بروند. در صورت وجود تاخیر در پرواز یا لغو پرواز و انتقال آن به ساعتی دیگر می‌توانید در عرض سه دقیقه خود را به یکی از مدرن‌ترین هتل‌های فرودگاهی در نزدیکی فرودگاه صبیحا گوکچن برسانید.

باجه‌های خودپرداز و تبدیل ارز: اگر نیاز دارید پول نقد بگیرید یا پول خود را به نوع ارز دیگری تبدیل کنید، می‌توانید این کار را با دستگاه‌های خودپرداز یا باجه‌های تبدیل ارز در این فرودگاه انجام دهید. فروشگاه‌ها: گاهی ممکن است برای شما هم پیش بیاید که بعد از رسیدن به فرودگاه یادتان آمده که سوغاتی نخریده‌اید، پس به فروشگاه‌های شبانه‌روزی این فرودگاه بروید. همچنین اگر بعد از رسیدن به فرودگاه در پرواز رفت به استانبول یا برگشت از آن احساس گرسنگی یا تشنگی کردید، می‌توانید از این فروشگاه‌ها خوراکی بخرید. کافه و رستوران: با توجه به ساعت فرود هواپیما در بلیط هوایی تهران استانبول ممکن است نیاز داشته باشید که از جایی غذا بگیرید. نیازی نیست برای خوردن غذا به مرکز شهر برسید تا به یک رستوران بروید؛ زیرا کافه و رستوران‌های مختلفی در فرودگاه صبیحا گوکچن استانبول وجود دارند. اینترنت: مانند هر فرودگاهی در این فرودگاه استانبول نیز خدمات اینترنت برای مسافران ارائه می‌شود. با این تفاوت که شما باید هزینه‌ای بپردازید تا بتوانید به اینترنت فرودگاه وصل شوید. فرودگاه جدید استانبول (IST)

با توجه به اینکه فرودگاه آتاتورک استانبول پاسخگوی حمل مسافران نبود، فرودگاه جدیدی از سال 2018 در منطقه اروپایی استانبول افتتاح شد. فرودگاه جدید استانبول در منطقه آرناووت کوی قرار گرفته که تا مرکز شهر، 54 کیلومتر فاصله دارد. به همین دلیل فرودگاه جدید استانبول نسبت به سایر فرودگاه‌های این شهر در منطقه دورتری از مرکز شهر قرار گرفته است. این مجموعه در حال حاضر یک ترمینال دارد که با اتمام ساخت آن در سال 2025، سه ترمینال دیگر نیز به فرودگاه جدید استانبول اضافه می‌شوند که قرار است با یکدیگر از طریق راه آهن اتصال داشته باشند.

آدرس: استانبول، منطقه آرناووت کوی، منطقه تیاکدین

ترمینال‌های فرودگاه

ترمینال این فرودگاه جدید با مساحت بزرگی که دارد به‌عنوان بزرگ‌ترین ساختمان ترمینال در سراسر جهان شناخته می‌شود. در این ترمینال پارکینگ‌های فیروزه‌ای و سبز برای خودروهای مسافران پروازهای داخلی و پارکینگ‌های زرد، قرمز و آبی برای خودروهای مسافران پروازهای بین‌المللی در نظر گرفته شده است. از هفت در ورودی ساختمان این فرودگاه، درهای یک و دو برای پروازهای داخلی و بقیه درها برای پروازهای بین‌المللی هستند. بیش‌تر پروازهای ترکیه در این فرودگاه صورت می‌گیرند و حتی پروازهای فرودگاه بین‌المللی آتاتورک در این فرودگاه جدید انجام می‌شوند.

امکانات فرودگاه دسترسی به هتل فرودگاه جدید در عرض پنج دقیقه سالن کنفرانس برای برگزاری جلسات گروهی رستوران‌ها و کافه‌هایی با غذاهای ترکی و بین‌المللی دسترسی به اینترنت رایگان فرودگاه جدید استانبول مراکز خرید متنوع ارائه خدمات CIP در فرودگاه جدید استانبول ترانزیت در فرودگاه برای مسافران بررسی فرودگاه مبدا و مقصد در بلیط‌های استانبول و تهران

در صورتی که می‌خواهید به استانبول بروید یا در مسیر برگشت به تهران هستید، باید بدانید که فرودگاه مقصد یا مبدا پرواز شما کدام فرودگاه استانبول است. فرودگاه صبیحا گوکچن و فرودگاه جدید استانبول جزء فرودگاه‌های اصلی برای پروازهای تهران استانبول هستند. بعد از تهیه بلیط هوایی تهران استانبول یا بلیط برگشت آن می‌توانید فرودگاه استانبول را از روی بلیط بخوانید.

در هر فصل از سال که به استانبول بروید، قطعا زمان شلوغی برای سفر به این شهر به حساب می‌آید. بنابراین از چند روز پیش از سفر به‌صورت اینترنتی بلیط خود را بخرید. آیا می‌خواهید بلیط رفت و برگشت خود را از همان زمان قبل سفر تهیه کنید؟ برای این کار به سایت اینترنتی علی بابا مراجعه کنید و در پروازهای خارجی به صفحه بلیط هوایی تهران استانبول بروید.

با انتخاب بلیط رفت و برگشت این مسیر، می‌توانید در همین سایت، بلیط هوایی استانبول به تهران را نیز بخرید. شما می‌توانید پیش از خرید بلیط خود فرودگاه استانبول را در بلیط ها ببینید. فرودگاه صبیحا گوکچن با علامت اختصاری SAW و فرودگاه جدید استانبول با علامت اختصاری IST نمایش داده می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898356

دیگر خبرها

  • برنامه پروازهای فرودگاه بین المللی ارومیه در ششم اردیبهشت
  • آمادگی هما برای انجام پرواز حج عمره از فرودگاه بندرعباس
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • برقراری پرواز عسلویه - شهرکرد و بالعکس
  • پروازهای فرودگاه بجنورد توسط اتاق بازرگانی چارتر شد
  • برنامه پروازهای فرودگاه بین المللی ارومیه در چهارم فروردین
  • پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ سه شنبه چهارم اردیبهشت
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • مقصد پروازهای ایرانی کدام فرودگاه استانبول است؟