Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرضیه قنبری مدیرکل استاندارد لرستان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ گفت:در شش ماهه نخست امسال ۲۱۴ مورد درخواست بازرسی داشتیم که از طریق سامانه ثبت شده است که  به صدور ۱۶۸ مورد تاییدیه استاندارد آسانسور  منجر شده است.

وی افزود: استاندارد آسانسور‌های برقی از سال ۱۳۸۲ مشمول مقررات استاندارد اجباری شدند و می‌دانید آسانسور‌ها دو نوع هستند برقی و هیدرولیک در حال حاضر آسانسور‌های برقی مشمول این قضیه هستند ما بر اساس سامانه‌ای که داریم سامانه مدیریت بازرسی آسانسور را انجام می‌دهیم سامانه به این شکل است که نصاب‌های مجاز که از طریق سازمان صنعت معدن و تجارت پروانه مونتاژ بهره برداری می‌گیرند با ما کار می‌کنند می‌توانند درخواست خود را در سامانه ثبت کنند و کار به صورت خودکار به شرکت‌های بازرسی آسانسور ارجاع داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر ما ۵ شرکت بازرسی آسانسور در سطح استان داریم بعد از اینکه نصاب اطلاعات را ثبت می‌کند شرکت بازرسی ۵ روز فرصت دارد که بازرسی را انجام دهد و نواقص نتیجه را اعلام کند بعد از اینکه شرکت بازرسی کار را انجام داد در صورت عدم نقص در آسانسور گواهی تاییدیه استاندارد آسانسور را صادر می‌کنیم.

قنبری  گفت: چون شهرداری‌ها به این سامانه متصل هستند خودکار از طریق سامانه این اطلاعات را میگیرند و مکاتبه اداری در این زمینه انجام نمی‌دهیم.

وی ادامه داد: در زمینه ساختمان‌های شخصی منوط است به درخواست متقاضی و ما اطلاعات دقیقی نداریم کی کجا آسانسور نصب می‌شود به خاطر همین از مردم خواهشمندیم به این موضوع حساسیت و توجه نشان دهند  که آسانسور‌های آسانسوری که در ساختمان شان نصب می‌شود حتما پیگیر تاییدیه استاندارد سازی   آن باشند.

مدیرکل استاندارد لرستان گفت: در رابطه با ساختمان‌های اداری کار از سال گذشته آغاز کرد کار را از سال گذشته آغاز کردیم خیلی از ساختمان‌های اداری آسانسورهایشان استاندارد نیستند چندین بار مطرح کردیم مصوبه شورای استاندارد را هم داریم استاندارد استان را هم داریم و همین طور که کارگروه استاندارد سازی و در نهایت برای بعضی که دستور قضایی برای پلمب را گرفته بودیم یک فرصت مجدد داده شد تا پایان سال استاندار سازی را انجام دهند.

مقنبری افزود: مراکز عمومی مثل بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی و دانشگاهی هم مشمول این قضیه هستند بیمارستان‌های استان انجام دادیم دیدیم که اکثراً در وضعیت خوبی نیستند و حتی چند مورد هم داریم که وضعیتشان بحرانی است یک جلسه با معاونت عمرانی نماینده دادستان و نماینده بیمارستان‌ها داشتیم مقرر شد که  تا دو ماه یعنی تا پایان آذر ماه این بیمارستان‌ها که وضعیت بحرانی دارند کار استاندارد سازی را انجام دهند وگرنه مجبور هستیم آسانسور‌ها را پلمب کنیم  به خاطر اینکه بحث ایمنی وسلامت  مردم برای ما مهم است و پیگیر هستیم که این کار را در اسرع وقت انجام شود.

وی ادامه داد: مشکلی که الان داریم ساختمان ساختمان‌های شخصی هستند که ما نمی‌توانیم ورود کنیم، چون حریم خصوصی هستند، ولی اگر خودشان درخواست داشته باشند می‌توانیم کار استاندارسازی را انجام دهیم .

انتهای پیام/م

صدور ۱۶۸ مورد تاییدیه استاندارد آسانسور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • حج امسال حج برائت است
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در لرستان
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای لرستان