Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه جراحی اعصاب بیمارستان ولیعصر (عج) اراک و سرتیم این جراحی در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: این تومور به اندازه 30 در 30 سانتیمتر بین 2 کتف یک بیمار زن 22 ساله قرار داشت که به عضلات و مهره ها چسبندگی داشت.
دکتر محسن دالوندی افزود: این بیمار باردار بود و کمتر از 48 ساعت پیش زایمان کرده بود و با ریسک بالای خطر همراه بود، ضمن آنکه غده جراحی شده نیز از نوع خونریزی دهنده بود اما با موفقیت تمامی غده و بافت های درگیر استخوانی و عضلانی برداشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: تومور مذکور بیشتر در اندام های ران، ساق و زانو مشاهده شده و پیدایش آن در ناحیه پشتی و جوار ستون فقرات نادر است، ضمن آنکه این تومور از نظر حجم و عمق شرایط خاصی داشت و در دهه اخیر نظیر چنین توده ای در گروه جراحی این بیمارستان مورد عمل قرار نگرفته است.
دستیار ارشد جراحی اعصاب بیمارستان ولیعصر (عج) اراک نیز گفت: این جراحی نادر یک ساعت و 30 دقیقه به طول انجامید و تومور خارج شده از بدن این بیمار وزن 2 کیلو و 600 گرم دارد.
دکتر رضا منسوبی افزود: با اتمام این جراحی حال بیمار رضایت بخش است و کانال نخاع و اعصاب دست و پای بیمار سلامت کامل دارند.
وی توضیح داد: این عمل نادر توسط گروه جراحی سه نفره این بیمارستان به سرتیمی دکتر دالوندی انجام شده و تومور نیز برای بافت شناسی به آزمایشگاه ارجاع شده است.
رئیس بیمارستان ولیعصر (عج) اراک نیز گفت: با اجرای برنامه تحول سلامت تغییرات مطلوبی در حوزه اتاق عمل و تجهیز تخصصی جراحی در این مرکز درمانی انجام شد و اتاق عمل های بیمارستان ولیعصر (عج) اراک از 6 فقره به 9 فقره افزایش یافت.
دکتر محمد جمالیان افزود: در زمینه جراحی مغز و اعصاب این مرکز درمانی از نظر جراحان ماهر و تجهیزات پیشرفته در غرب کشور کم نظیر است و با خرید 2 دستگاه تخصصی جراحی مغز و اعصاب امکان موقعیت یابی دقیق تومورهای مغزی و اعمال جراحی ریسک پذیر فراهم شده و این بیمارستان اکنون قادر به عمل هایی است که تنها در چند بیمارستان کشور انجام می شود.
مرکز آموزشی درمانی ولی عصر(عج) اراک به عنوان بیمارستان مادر تخصصی استان مرکزی تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی قرار دارد و در سال 1329 ساخته و در سال 1332 با یک درمانگاه و یک بخش سوانح مورد بهره برداری قرار گرفت.
این بیمارستان اکنون 12 هزار متر مربع زمین و 9 هزار و 700 متر مربع زیربنا دارد که با 320 تخت مصوب دارای 280 تخت فعال با 13 بخش بستری، 9 اتاق عمل مجهز به 2دستگاه های پیشرفته جراحی، کلینیک تخصصی شامل 8 درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، اورژانس تخصصی، رادیولوژی مجهز در مرکز استان، راه اندازی دفع پسماندهای بیمارستانی با تجهیزات جدید، سی تی اسکن اسپیرال، مولتی اسلایس، سونوگرافی، آزمایشگاه و تربیت دانشجویان پزشکی، پرستاری، رزیدنت های جراحی، داخلی، مغز و اعصاب، بیهوشی، عفونی و نورولوژی است.
اورژانس تخصصی، اورژانس زنان، اورژانس مردان، جراحی زنان و مردان، بخش عفونی، بخش ایزوله تنفسی، بخش نرولوژی و مسمومیت، بخش ارتوپدی، بخش سوختگی، بخش جراحی اعصاب، بخش ICU جراحی، بخش ICU داخلی، بخش ICU نورولوژی، بخش اتاق عمل، بخش فیزیوتراپی، درمانگاه سوختگی، درمانگاه تخصصی، واحدهای آزمایشگاه، رادیولوژی، اکو، اسپیرومتری، نوارمغز، نوار عضله از بخش های خدمات درمانی این بیمارستان است.
بیمارستان ولیعصر (عج) اراک همچنین 2 کلینیک عمومی و تخصصی دارد.
طرح نوسازی بیمارستان ولیعصر اراک نیز در جوار مرکز درمانی کنونی در 13 طبقه در دست انجام است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۸۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی، افزود: براساس ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود، رایگان نیست.

مؤمنی تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال، گامی بلند برای حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

وی گفت: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد، بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 6097752

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود