Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدیه دبیر ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌ بنیادی معاونت علمی ریاست جمهوری در مراسم افتتاحیه چهارمین کنگره مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران که در سالن همایش‌های راضی برگزار شد، گفت: امروزه بحث سلول‌های بنیادی ژن تراپی و مهندسی بافت در دنیا بسیار مطرح شده است و این رشته شاخه‌های متعددی پیدا کرده است که دانشجویان از آغاز باید مسیر خود را برای ادامه تحصیل در این رشته انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خوشبختانه علوم پزشکی ایران پتانسیل بالایی در حوزه محصولات مهندسی بافت دارد و تک تخصصی بودن بیمارستان‌های این دانشگاه چون بیمارستان فاطمه زهرا و مطهری و شفا یحیی و تولید محصول ایجاد کرده‌اند که و توانسته‌‌اند در حوزه پوست و اپتومتریک به تولید محصول برسند.

حمیدیه افزود: دانشجویان مهندسی بافت و پزشکی بازساختی از ابتدا می‌توانند به فکر ایجاد شرکت دانش بنیان و ثبت اختراع باشند، همچنین امیدواریم پزشکان در کنار دانشجویان مهندسی بافت قرار گیرند تا زودتر بتوانیم به محصول دست پیدا کنیم.

دانشجویان دکترای کشور‌های پیشرفته به فکر تولید محصول پول درآوردن هستند

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های سلول‌ بنیادی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: در کشورهای پیشرفته دانشجویان دکترا در حوزه مهندسی بافت به فکر هیئت علمی شدن نیستند، بلکه نگاه آنها به ایجاد شرکت و تولید محصول و سرمایه‌دار شدن است.

حمیدیه تصریح کرد: در ایران پتانسیل خوبی در حوزه مهندسی بافت و پزشکی بازساختی وجود دارد و دانشجویان اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها باید به فکر رشد و ارتقای این رشته و تولید محصول باشند، نخبگان باید در ایران بمانند و با جنگیدن کشور را بسازند.

وی با بیان اینکه باید در ایران درهای دانشگاه‌ها برداشته شود، گفت: فقط دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان مانند کشورهای پیشرفته در و دیوار ندارد باید بجای ساخت ساختمان به فکر ساخت مراکز نوآوری و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در دانشگاه‌ها باشیم و تربیت نیرو انسانی مورد نیاز در اولویت باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی