Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-26@05:30:32 GMT

◄ سود شرکت‌های ریلی از حمل‌ونقل فولاد چقدر بود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۹۵۱۳

◄ سود شرکت‌های ریلی از حمل‌ونقل فولاد چقدر بود؟

تین‌نیوز | 

شرکت فولاد مبارکه اصفهان در سال مالی ۱۳۹۶، با فروش ۲۰‌هزار میلیارد تومانی خود، 6 هزار میلیارد تومان سود خالص به دست آورده است و شرکت فولاد خوزستان نیز در همین دوره، با فروش هفت هزار میلیارد تومانی، به هزار و 600 میلیارد تومان سود دست یافته است.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، این شرکت دومین تولیدکننده بزرگ شمش فولادی در کشور است که توانسته در سال گذشته به رکورد تولید سه میلیون و ۷۶۵ هزار تن دست یابد که دو میلیون و ۶۷۵ هزار تن یعنی بالغ بر ۷۳ درصد از این مقدار را به ۱۸ کشور صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمل‌ونقل ریلی در این میان، یکی از بزرگترین مشتریان حمل این تولیدات است که در به‌صرفه‌شدن زنجیره تامین این صنعت پردرآمد نقش حیاتی دارد؛ به‌ویژه در شرایطی که حاصل این صادرات که 80 درصدش به‌وسیله ریل انجام می‌شود، ارزآوری ۱/۲ میلیارد دلاری برای کشور در بردارد.

یکی از کارشناسان حمل‌ونقل ریلی ضمن بیان نکته بالا، در این‌باره گفت: فعالان صنعت فولاد، اصلی‌ترین مشتری صنعت حمل‌ونقل ریلی هستند و جا دارد که به قدر کفایت، از این صنعت حمایت کنند.

سبحان نظری با تاکید بر اینکه در فقدان چنین حمایتی، تحقق اهداف سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ صنعت فولاد مبنی‌بر تولید سالانه ۵۵ میلیون تن محصول ممکن نخواهد بود، افزود: نزدیک به سه‌چهارم از عملکرد صنعت حمل‌ونقل ریلی در بخش باری، مختص به صنعت فولاد است و امکان جایگزینی حمل ریلی این محمولات با حمل‌ونقل جاده‌ای و... نیز وجود ندارد.

نظری تصریح کرد: بر اساس چنین شرایطی است که لازم است کارگزاران فولاد کشور، بخش اندکی از سود مطلوب حاصل از مدیریت کل زنجیره را به شرکت‌های ریلی تزریق کنند.

این کارشناس ریلی اضافه کرد: جمع درآمد صنعت حمل‌ونقل ریلی دولتی و خصوصی کشور از حمل بار در سال ۱۳۹۶، به دو هزار میلیارد تومان و جمع سود حاصله نیز، در صورت به حساب نیاوردن زیان‌دهی راه‌آهن دولتی و با بزرگ‌نمایی، تنها به ۱۵۰میلیارد تومان می‌رسد.

شمش تولیدی فولاد خوزستان به‌منظور صادرات از ایستگاه راه‌آهن میاندشت به بندر امام حمل می‌شود و حجم آن امسال بیش از ۲.۵‌میلیون تن برآورد شده است.

ضمن اینکه هفته‌ای یک‌بار نیز محموله شمش فولادی از فولاد خوزستان بارگیری و به مقصد ایستگاه میانه حمل و تخلیه می‌شود.

زهرا ایرانشاهی خبرنگار

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فولاد فولاد مبارکه حمل ریلی حمل ریلی فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۹۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور

تین نیوز

مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد گفت: با هدف استفاده از دانش بومی در صنعت نفت و گاز ایران، و برای بهره مندی بیشتر از توان علمی و اجرایی شرکت های دانش بنیان در این حوزه، تفاهم نامه ای بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد به امضا رسید.

 به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اکبر دادخواه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک علمی پژوهشی بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد، با بیان اینکه این تفاهم نامه با هدف رفع چالش ها و معضلات صنعت قیر و آسفالت از طریق همکاری های پژوهشی و تولیدی منعقد شده است، اظهار کرد: تمرکز بر فاز اجرایی پروژه های نظری است چرا که عملگرایی در این عرصه آثار ملموسی در توسعه و رشد پایدار کشور به ارمغان می آورد.

دادخواه افزود: عملگرایی بارها مورد توصیه و توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و در ترسیم نقشه راه ما نیز کمک شایانی کرد. ضمن آنکه با توجه به احیا سطح تعاملات میان دو مجموعه روی حمایت وزارت راه و شهرسازی نیز در تحقق این امر حساب ویژه ای باز کرده ایم.

وی با بیان اینکه البته در حال حاضر نیز همکاری های سازنده ای میان دو مجموعه شکل گرفته و تفاهمنامه های مشترک متعدد با تمام زیرمجموعه های وزارت راه به امضا رسیده است، اظهار کرد: اخیرا پیشنهادی مبنی بر راه اندازی یک واحد اداری برای تولید محتوای آموزشی  و تخصصی در راستای فعالیت های شرکت  مطرح شد، از آن جایی که حفظ رضایت مشتری و ذی النفعان از اولویت های اصلی است موضوع راه اندازی این واحد با هدف ترسیم چشم انداز کارشناسی شده برای مشتریان و ذی النفعان در دستور کار قرار گرفت.

دادخواه با تاکید بر حفظ سرمایه انسانی در کشور تصریح کرد: با تربیت نیروی عملیاتی می توان در جهت حفظ سرمایه انسانی کشور و نخبه گرایی حرکت کرد و در بحث اشتغال و اجرای مسئولیت تسهیل گری کرد. در همین زمینه با تکیه بر ظرفیت های موجود همچون تنوع جغرافیایی و در راستای ارتقا عملکرد مسئولیت های اجتماعی طرح هایی در نظر گرفته است.  

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • حمل ریلی شمش از فولاد پاسارگاد به بلغارستان برای نخستین بار در راه آهن فارس
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • نامه مالکان لکوموتیو به وزیر راه
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران