Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@16:04:04 GMT

نه به کودکان و نوجوانان در استفاده از فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۰۲۱۵

یک مدیر مسئول خانه فرهنگ دیجیتال در بیرجند گفت: ناآگاهی خانواده‌ها از مقتضیات و فرهنگ صحیح استفاده از این فناوری‌ها و ارائه نشدن راه حل‌های عملیاتی و سهل الوصول برای والدین باعث شده که فرزندان یکه تاز این میدان شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛عمار محمدی آلاشلو در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اینترنت یک فناوری نوین است که توانسته است ضمن ارائه خدمات گسترده و گوناگون خود در زمینه‌های متنوع، این قابلیت را داشته باشد که اگر به شکلی نامناسب در دسترس کودکان و نوجوانان قرار گیرد، سرچشمه پاره‌ای از مشکلات برای خانواده‌ها و در نهایت برای جامعه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در سال‌های اخیر رشد روز افزون دسترسی خانواده‌های ایرانی به رایانه و اینترنت، تغییراتی در سبک زندگی روزانه مردم کشور ایجاد کرده است و به تبع این تغییرات، چرخش‌هایی در عادات و رفتارهای روزمره رخ داده است.   مدیر مسئول خانه فرهنگ دیجیتال بیرجند بیان کرد: متاسفانه ناآگاهی خانواده‌ها از مقتضیات و فرهنگ صحیح استفاده از این فناوری‌ها و ارائه نشدن راه حل‌های عملیاتی و سهل الوصول برای والدین باعث شده که فرزندان یکه تاز این میدان شوند.   محمدی آلاشلو بیان کرد: در این راستا، کارگاه "والدین اینترنتی" به همت خانه فرهنگ دیجیتال بیرجند برگزار شد که در آن سعی شده است محتوای آن با نیازهای واقعی خانواده‌ها هماهنگ سازی شود.   وی ادامه داد: همچنین در تدوین راه حل‌های پیشنهادی، عملیاتی بودن آن برای خانواده‌ها مد نظر قرار داده شد.   وی بیرجند بیان کرد: با توجه به همگانی بودن مشکلات مدیریت فرزندان در رابطه با فناوری‌های دیجیتالی مانند رایانه، تبلت، گوشی هوشمند و غیره، دوره آموزشی والدین اینترنتی با استقبال خانواده‌ها مواجه شد و اجرای آزمایشی آن تاثیرات مثبت آن را بر محیط خانواده، آزادسازی زمان بیشتر برای معاشرت، فعالیت‌های سالم و کاهش آسیب.های مختلف از جمله اعتیاد به فناوری، انزوا و افت عملکرد تحصیلی و کم تحرکی کودکان و نوجوانان دیده شد.   محمدی آلاشلو ادامه داد: در برنامه آموزشی این کارگاه به منظور بررسی بیشتر راه حل پیشنهادی، تکنیک‌هایی برای برخی خانواده‌ها به اجرا در آمد به طور مثال از والدین خواسته شد پس از این تلفن همراه پدر یا مادر را در اختیار فرزندان قرار ندهند.   وی افزود: همچنین برای هر کودک یا نوجوان یک حساب کاربری مجزا با نام و کلمه عبور اختصاصی ساخته و برای سیستم رایانه هر کودک یک سقف زمانی روزانه تنظیم شد.   مدیر مسئول خانه فرهنگ دیجیتال بیرجند اظهار کرد: تمامی سایت‌های اینترنتی به جز چند مورد تایید شده توسط والدین برای کودکان و نوجوانان بسته شده و نرم افزار شبیه ساز تلفن همراه بر رایانه خانگی نصب شده و چند بازی رایانه‌ای برای آنان فعال سازی شد.   محمدی آلاشلو ادامه داد: با رصد اتفاقات بعدی رخ داده در این زمینه مشخص شد که در هفته اول ایجاد این تغییرات کودکان نسبت به کم شدن زمان استفاده از رایانه شاکی بوده و درخواست گرفتن تلفن همراه والدین را به طور مکرر ابراز کرده‌اند.   وی اظهار کرد: اما با یک هفته مقاومت والدین و نیز توضیح زیان رایانه برای کودکان و نوجوانان این تقاضا کنترل شد و پس از دو هفته فرزندان به خوبی به شرایط جدید عادت کرده و طبق آن رفتار می‌کردند.   وی یادآور شد: می‌توان با اگاهی والدین نسبت به روش‌های کنترلی، از آسیب‌های فضای مجازی که متوجه کودکان و نوجوانان است، کاست.     انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۰۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود

ایسنا/مازندران مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان ویژه استان مازندران در ساری برگزار می‌شود.

حامد فاضلی کبریا مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره برگزاری نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان کانون اظهار کرد: این جشنواره در مرحله استانی‌ ویژه مازندران ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۸ تا ۱۸ در سالن سینما کانون ساری برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره در بخش استانی با اجرای ۵ نمایش منتخب به اجرا می‌پردازد تا پس از رای هیات داوران ۳ نمایش برگزیده به دبیرخانه مرکزی برای حضور در جشنواره کشوری معرفی شوند.

به گفته مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره‌ی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان در سطح استان مازندران با شعار «این صحنه خانه‌ماست» برای شرکت‌کنندگان ۱۲ تا ۲۲  سال و بزرگسالان برگزار می‌شود.

وی افزود: داوری مرحله استانی این جشنواره را سید رضا عمرانی نسب، مهیار هزار جریبی و فاطمه بزرگی از هنرمندان حوزه نمایش این استان بر عهده دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟