Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، آوارگان جنگ ولسوالی های مالستان و جاغوری ولایت غزنی که به ولایت های دیگر پناه آورده اند با چالش های فراوانی روبرو هستند و نیازمند کمک های فوری می باشند.

شماری از این خانواده ها می گویند که به مسجدها پناه برده‌اند و در این روزهای سرد، زندگی دشواری دارند.

افزون بر کابل، صدها خانواده در بخش‌های دیگر افغانستان نیز از این دو ولسوالی پر جمعیت غزنی آواره شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شماری از این آوارگان به بامیان رفته‌اند.

ضیا رفعت، رئیس رسیدگی به رویدادهای طبیعی بامیان گفت: آمار آوارگان جنگ در بامیان هر روز افزایش می‌یابد و تا کنون حدود 900 خانواده به بامیان رسیده‌ اند.»

بیش از یک هفته از حمله طالبان به ولسوالی های مالستان و جاغوری ولایت غزنی می گذرد و درگیری‌ها میان نیروهای امنیتی و طالبان تاکنون در این دو ولسوالی ادامه دارند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ولایت غزنی افغانستان کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

عباس علی آبادی اظهار کرد: گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند، تصریح کرد: باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. یکی دیگر از عوامل واردات نیاز‌های فوری است، اما اگر از قبل این نیاز‌ها اعلام شود، تولیدکنندگان توان تامین آن را دارند.


دیگر خبرها

  • سیل و بارندگی شدید در افغانستان ۱۴ کشته برجای گذاشت
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • وقوع سیل در افغانستان تلفات جانی برجای گذاشت
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۰ کشته برجای گذاشت
  • مسدود شدن شاهراه بدخشان - تخار
  • توزیع ۲۱ هزار پاسپورت در بغلان
  • ماجرای تظاهرات کم‌سابقه علیه حکومت طالبان در افغانستان
  • تظاهرات کم‌سابقه علیه طالبان در بدخشان افغانستان
  • کمک بشردوستانه چین به هلال‌احمر افغانستان
  • سیلاب در غور خسارات مالی برجای گذاشت