Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد تقی جغتائی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه چهارمین همایش پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی در مرکز همایش‌های رازی افزود: در این حوزه ما با ۳ عنصر کار داریم یک عنصر سلول، دوم داربست و سوم عامل‌های رشد که کمک کند سلول‌ها روی داربست‌ها بنشینند و یک ارگان تولید شود.

جغتائی افزود: ما در بخش مهندسی بافت در منطقه خاورمیانه اول هستیم و در سال‌های اخیر با ایجاد مراکز پزشکی بازساختی در کشور قدم‌های خوبی برداشته شده است، اما در تبدیل این دانش به محصول نهایی هنوز ضعف‌هایی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: پیش بینی می‌شود این بخش تا سال ۲۰۲۴ در جهان حدود ۱۳۵ میلیون دلار گردش مالی داشته باشد. اکنون محصولات مهندسی بافت در دنیا ۹۰ میلیون دلار گردش مالی دارد.

جغتائی افزود: ما دانش تأمین نیاز داخلی را در این بخش داریم، اما لازم است تا حمایت‌های دولتی صورت بگیرد، چون تقاضا در داخل برای این محصولات بسیار بالاتر از میزان تولیدات فعلی ماست و با افزایش نرخ ارز واردات این‌ها بسیار پرهزینه است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: همایش پیشرفت مهندسی بافت پزشکی بازساختی ارگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۱۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در دیدار با دکتر وادین پتروویچ رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه اظهار داشت: این پژوهشگاه قطب مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران و منطقه است و ما در این پژوهشگاه در مرز های دانش و نیازهای ایران و منطقه در حال فعالیت علمی هستیم.

وی افزود: تا کنون فعالیت های فراوانی در حوزه تشخیص زود هنگام سرطان، مطالعات اصولی و بنیادین میوه زیتون، کشت غلات و گندم مقاوم به شوری، پروبیوتیک ها و حیوانات مدل بیماری با روش ویرایش ژن، ساخت کیت های تشخیصی انسانی و دام و طیور و ساخت واکسن HPV و واکسن آنفولانزا در پژوهشگاه انجام شده است.

رئیس پژوهشگاه ژنتیک در ادامه گفت؛ در جهان امروز علیرغم شعارهای فریبنده غربی ها، متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم و برای مقابله و عبور از این آپارتاید علمی باید با دانشگاه های کشورهای دوست و همسایه ائتلاف علمی تشکیل دهیم و با این ائتلاف در دانش و فناوری ایجاد قدرت نمائیم که با این ائتلاف علمی می توانیم تهدیدات آینده سلامت بشر و پاندمی هایی نظیر کرونا را شناسای و کنترل کنیم.

دکتر محمدی در پایان عنوان کرد: بر اساس سند روابط علمی بین المللی جمهوری اسلامی ایران، ما در حوزه علمی و فناوری، به دنبال تعاملات بین المللی با دانشگاه های جهان هستیم و با توجه به روابط استراتژیک میان ایران و روسیه، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری علاقمند است با دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و فناوری و تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح ها و پروژه های مشترک همکاری های ارزنده ای داشته باشد.

در ادامه این نشست، دکتر وادین پتروویچ رئیس دانشگاه بیوتکنولوژی اوفای روسیه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و بازدید از پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری اظهار داشت: دانشگاه بیوتکنولوژی اوفا دانشگاهی با قدمت یک قرن است و در شاخه های مهم بیوتکنولوژی، ژنتیک پزشکی ، ژنتیک دام و طیور و آبزیان و کشاورزی و هوا و فضا فعالیت می کند و اشتراکات علمی بسیاری با پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی دارد و مایه مسرت و افتخار ما خواهد بود که تعاملات علمی بالایی با پژوهشگاه شما داشته باشیم.

در پایان این نشست، هیات روسی از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری بازدید به عمل آورد.

کد خبر 6086670 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • نمایش توان فنی و مهندسی ایران در سریلانکا
  • ایران و پاکستان درباره اقبال لاهوری فیلم مشترک می‌سازند
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت روز معمار
  • سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد | داود یونسیان کیست؟
  • طالقانی:کاراستقلال خوزستان صحیح نبود؛برای‌شان بحران می‌سازند
  • رشد ۹۱ درصدی صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران به ارمنستان
  • انتصاب سرپرست انجمن سینمای جوانان دفتر ارومیه
  • تاکید بر اجرای مقررات ملی ساختمان در کیش
  • دستور دولت بایدن به چند ارگان آمریکایی: درباره حادثه ایران به طور علنی صحبت نکنید