Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس؛ در بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آمده است: جنگ تحمیلی هشت ساله استکبار جهانی و رژیم بعثی صدام که در سال‌های آغازین حیات جمهوری اسلامی و در شرایطی که کشور هنوز از فتنه‌ها و غائله‌های ضدانقلاب و تفاله‌های رژیم منحوس شاهنشاهی فارغ نشده بود، مهم‌ترین بحران فراروی انقلاب اسلامی و ملت ایران به شمار رفته و نیازمند بازخوانی و یادآوری مستمر در روند تاریخی این سرزمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این بیانیه می‌افزاید: ایام و مناسبت‌های تقویمی که یادآور رخدادها و حوادث درس‌آموز هشت سال دفاع مقدس است، فرصت ارزنده و مغتنمی است که تأمل و تمرکز پیرامون آنها می‌تواند جامعه اسلامی را همواره مهیای دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و صیانت از آرمان‌ها، ارزش‌ها و هویت دینی، انقلابی و ملی کشور در صحنه‌های سرنوشت‌ساز قرار دهد.
در ادامه این بیانیه، عملیات آزادسازی سوسنگرد در ۲۶ آبان ماه ۱۳۵۹ یکی از وقایع آموزنده و تعیین کننده در تاریخ دفاع مقدس ملت ایران قلمداد و تصریح شده است: این عملیات حماسی از نقاط عطف راهبردی در فرآیند دفاع مقدس بود که تحول در عرصه جنگ و اخراج اشغالگران بعثی از سرزمین مقدس ایران را رقم زد و با آثار و پیامدهای تعیین‌کننده خود مقدمات پاکسازی کشور از لوث وجود متجاوزین بعثی و پیاده نظام‌های قدرت‌های استکباری را فراهم و موجب هراس و وحشت دشمن در جبهه‌های نبرد شد.
بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت سالروز آزادسازی سوسنگرد در ادامه این بیانیه نقش آفرینی محوری و تصمیم گیری راهبردی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و همراهی هوشمندانه شهید دکتر مصطفی چمران با معظم‌له در طراحی و اجرای موفق عملیات آزادسازی سوسنگرد و ولایت‌پذیری فرماندهان و رزمندگان اسلام از فرمان ولی‌امر مسلمین را از نکات مهم و الهام بخش در پدید آمدن این حماسه سترگ، توصیف و بیان شده است: جایگاه و نقش‌‌آفرینی مقام معظم رهبری در راهبری رزمندگان اسلام در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل و برکات حضور ایشان در دفاع مقدس از جمله در حماسه آزادسازی سوسنگرد از موضوعاتی است که به ویژه برای نسل معاصر جامعه اسلامی بایستی از محاق مظلومیت و مهجوریت خارج و تبیین نقش و شخصیت ممتاز و برجسته ایشان در همراهی با رزمندگان اسلام و مجاهدین فی سبیل الله در جبهه‌ها و هوشیاری، هوشمندی، تیزبینی، شجاعت و سخت‌کوشی در قامت یک فرمانده خردمند به عنوان نماینده حضرت امام خمینی(رحمه الله علیه) در شورای عالی دفاع، به مثابه برخی ویژگی‌های انحصاری و دیرینه معظم‌له ترسیم؛ و بیش از گذشته، مورد تأکید قرار گیرد.
این بیانیه حوادث و وقایع سال‌های آغازین جمهوری اسلامی و ماه‌های اولیه جنگ تحمیلی و آسیب‌ها و لطمه‌های ناشی از حضور بنی صدر خائن و نفوذی‌ها و نیز پیامدهای آن در وضعیت جبهه نبرد که بیانگر تأثیر نفوذ و حضور نفوذی‌ها در ارکان و سطوح تأثیرگذار نظام در آن مقطع تاریخی است را برای امروز کشور که ملت ایران در مصاف با جنگ‌های نوین دشمن قرار دارد، آموزنده و رهگشا قلمداد و تصریح کرده است: در شرایطی که جبهه دشمن به ویژه مثلث پلید و شیطانی امریکا، رژیم صهیونیستی و آل سعود با تحمل شکست‌های پی درپی در عرصه‌های مختلف کینه توزی و کینه‌ورزی علیه ملت ایران، بر اساس قرائن و شواهد مسلم از جمله اعتراف مقامات و کانون‌های طراحی توطئه ضدجمهوری اسلامی، سرمایه‌گذاری هنگفتی که برای نفوذ و تضمین موفقیت نفوذی‌ها در صحنه مقدرات کشور انجام داده است، هوشمندی و هوشیاری ملت و آحاد مسئولین و کارگزاران نظام به ویژه نهادهای اطلاعاتی و امنیتی برای مقابله با سناریوها و اقدامات دشمنان در این حوزه امری مهم و غفلت ناپذیر به شمار رفته و خواهد توانست ضمن پیشگیری از آسیب‌های جبران‌ناپذیر بر پیکره نظام، تداوم انقلاب و پیش روندگی ایران اسلامی را تضمین کند.
این بیانیه در پایان با گرامیداشت سی و هشتمین سالروز حماسه آزادسازی سوسنگرد و تعظیم و تکریم مقام شامخ امام امت (رحمه الله علیه) و شهیدان هشت سال دفاع مقدس، بازنمایی ابعاد و زوایای مختلف جنگ تحمیلی هشت ساله و دفاع مقدس ملت ایران برای نسل جوان را در زمره مؤلفه‌های بازدارندگی و از عوامل جلوگیری از تحریف تاریخ جنگ قلمداد و تأکید کرده است: دفاع مقدس پشتوانه اصلی هویت و فرهنگ انقلاب اسلامی و صحنه نمایان سازی وحدت، اراده، اقتدار، عظمت و درخشش ملت ایران در برابر جبهه دشمن و توطئه جهانی علیه جمهوری اسلامی به شمار می‌رود که توانسته است الگوی نوین مقاومت مردمی ضد نظام سلطه و صهیونیسم و مقابله با جنگ های نیابتی و تروریسم تکفیری در منطقه را فراروی ملت‌های مسلمان قرار دهد و استکبار جهانی را در تقابل راهبردی با امت اسلامی با شکست‌های زنجیره‌ای و خفت‌بار مواجه کند، واقعیتی غیرقابل انکار که هم اینک در کشورهای سوریه، عراق، لبنان، فلسطین، یمن و … به روشنی آشکار است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: بیانیه عملیات سوسنگرد دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با سالگرد عملیات بیت المقدس در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، مصاحبه ای از سرتیپ بازنشسته توپخانه و ستاد «مسعود بختیاری» از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افسر عملیاتی قرارگاه کربلا از طراحان عملیات بیت المقدس(عملیات آزادسازی خرمشهر) در خصوص نحوه طرح‌ریزی، اجرای و در نهایت موفقیت عملیات بیت‌المقدس در سایت جماران منتشر شد.

در بخش ابتدایی این گفتگو امیر بختیاری توضیحاتی درباره نقش ارتش در مدیریت جنگ پرداخته و می گوید؛« مدیریت صحنه جنگ را ارتش بر عهده داشت. به این دلیل که در آن زمان هنوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انسجام سازمانی پیدا نکرده بود. اساساً سپاه به عنوان فرماندهی کل تشکیل نشده بود و به صورت سپاه شهری با وظیفه انتظامی عمل می‌کرد. آقای ابوشریف و مرتضی رضایی که هر دو به فرماندهی سپاه منصوب شدند، اساساً معتقد به جنگیدن سپاه با دشمن خارجی نبودند و اعتقاد داشتند که سپاه وظیفه دیگری دارد. اما تعدادی دیگر که از فرماندهان سپاه که عمدتاً متعلق به استان خوزستان بودند مثل آقای شمخانی، سردار رشید، احمد غلامپور و شهید احمد سوداگر اعتقاد داشتند که سپاه باید در جنگ برون مرزی نیز شرکت کند. غرض این بود که بگویم در سال اول جنگ مدیریت صحنه بر عهده ارتش است، زیرا نیروهای سپاه هم فاقد سازمان و هم فاقد تجربه هستند.»

خبرآنلاین در بازنشر این گفتگو در رسانه خود، این بخش از اظهارات امیر بختیاری را محور تیتر خود قرار داده و سهوا نام آقای محسن رضایی را به جای مرتضی رضایی آورده بود، که به این وسیله از این اشتباه سهوی عذرخواهی می کند.

متن کامل این گفتگو با تیتر «امیر سرتیپ بختیاری: در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند» را بخوانید.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901285

دیگر خبرها

  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • وزیر دفاع یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • عملیات بیت المقدس نقطه عطف دفاع مقدس است
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند