Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@07:02:00 GMT

قزوین| مدیران اصلی آموزش و پرورش معلمان هستند

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۲۵۵۶

قزوین| مدیران اصلی آموزش و پرورش معلمان هستند

مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه مدیران اصلی آموزش و پرورش معلمان هستند گفت: معلمان به عنوان طبیبان جامعه و قطب نمای پیشرفت کشور هستند. ۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۵ استانها قزوین نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سالار قاسمی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین که در دانشگاه فرهنگیان استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: آموزش و پرورش مرکز تربیت اندیشمندان و آینده سازان توانمند جامعه بوده که از همین رو نیازمند مدیران با صلاحیت و مقتدر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: معلمان که وظیفه پرورش فرزندان و تربیت اجتماعی آنها را برعهده دارند از ارکان اصلی جامعه به شمار می‌روند در حالی که این نهاد به عنوان محور، هویت و سرنوشت کشور است.

مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان قزوین از معلمان به عنوان طبیبان جامعه و قطب نمای پیشرفت کشور یاد کرد و گفت: عیار و معیار سنجش هر مسئول و حاکمیت توجه به مقام و منزلت آموزش و پرورش است.

قاسمی با بیان اینکه تحقق کامل سند تحول بنیادین مستلزم وجود شرایط خاصی است، تصریح کرد: در مجلسی که هنوز کمیسیونی به نام آموزش و پرورش ندارد چه انتظاری برای اجرای سند تحول بنیادین وجود دارد و این امر قابل قبول نیست.

در این مراسم از خدمات سالار قاسمی مدیر‌کل سابق آموزش و پرورش استان تقدیر شده و خیرالله رحمانی به عنوان مدیرکل جدید معرفی شد.

ضرورت توسعه تعلیم و تربیت در جامعه

خیرالله رحمانی مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان قزوین در این مراسم عنوان کرد: تعامل و مشارکت دستگاه‌های اجرایی مربوط در پیشرفت و توسعه آموزش و پرورش نقش دارد که باید مدنظر قرار گیرد.

وی بیان کرد: تدوین برنامه 3 ساله با هدف ارتقای کیفیت آموزش و پرورش، تفویض اختیار به مدارس، تقویت مدیران توانمند، ایجاد تحرک با جوان گرایی، شایسته سالاری و استفاده از همه ظرفیت‌ها بدون نگاه سیاسی از جمله برنامه‌هایی بوده که در اولویت قرار خواهد گرفت.

مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: تعلیم و تربیت در جامعه کنونی مختص سلایق و دیدگاه‌های مختلف نبوده و تمام آحاد جامعه باید در راستای توسعه آن مشارکت کنند.

رحمانی بر استفاده بهینه و مطلوب از ظرفیت‌های موجود و در راستای ارتقای جایگاه علم در جامعه تاکید کرد.

انتهای پیام/م

R41364/P1486/S6,63/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۲۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند

رضا مراد صحرایی امروز در  شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور گفت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، افزود: باید تعامل و تعارف به معنای شناخت میان دستگاه‌ها وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه در برنامه تربیت کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است افزود: معاونت پرورشی و فرهنگی  با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر  این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی با بیان اینکه پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود ادامه داد: همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود.

وزیر آموزش وپرورش به طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی اشاره کرد که ظرف یک ماه ارائه می شود و گفت: برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود،  این کار اجرا می‌شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی درحال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان این‌گونه تربیت شوند.

وی با بیان اینکه طرح اتقان ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید گفت: معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی با بیان اینکه برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم باید اندیشید گفت: همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود 450 هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: مؤسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ‌زمان دقیق واریز حقوق فروردین ۱۴۰۳ فرهنگیان
  • این افراد معلم می‌شوند
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشد
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشند
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • شرکت ۴۵۰ هزار معلم در طرح مسطورا/ ثبت نام ۶۰۰ هزار داوطلب در کنکور تربیت معلم 
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • نکات مهم درباره گزینش استخدام معلمان
  • ۹ هزار معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟