Web Analytics Made Easy - Statcounter

کابل - ایرنا - سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل با انتشار اطلاعیه ای گزارش موسسه مطالعات خاورمیانه واشنگتن در مورد نقش جمهوری اسلامی ایران در شکل ‌گیری، فعالیت و آینده لشگر فاطمیون را متناقض و پر از ابهام دانسته و آن را رد کرده است.

به گزارش ایرنا، سفارت جمهوری اسلامی ایران روز شنبه اعلام کرد که در 24 آبان 1397 موسسه مطالعات راهبردی افغانستان گزارش موسسه مطالعات خاورمیانه را در معرض بررسی و تبلیغ گذاشت که بر پایه برخی گزاره‌های درست، استدلال‌های متناقض، تردیدها و ابهامات و در موارد متعددی بر مبنای مبالغه و اغراق تنظیم و منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اطلاعیه سفارت ایران در کابل آمده است: به نظر می ‌رسد که در بخش‌های مختلف این گزارش، تلاش ‌های عامدانه ‌ای صورت گرفته تا پروژه ایران‌هراسی در افغانستان به صورت پررنگ تعقیب و بخشی از جامعه افغانستان نیز در همین رابطه به شکلی غیرمنصفانه مورد انواع انتقادات و اتهامات قرار گیرند.
سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل با رد اتهامات مطرح شده در این گزارش که ناشی از سطحی ‌نگری و غیرمستند بودن آن است، تاکید کرده است که اهداف بدخواهان در خارج از منطقه برای تخریب روابط حسنه میان دو دولت و ملت همسایه ایران و افغانستان هیچگاه محقق نخواهد شد.
در اطلاعیه آمده است که جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی افغانستان بر اساس اراده مقامات عالی دو کشور، منافع متقابل و تهدیدات مشترک همچنان به تعامل سازنده و نزدیک با یکدیگر ادامه خواهند داد.
لشکر فاطمین متشکل از شماری افغان های مهاجر در ایران است که به دلیل عقاید شخصی و دینی خود در سال های 2011 برای دفاع از حرم در سوریه حضور یافتند.
این اتباع افغانستان که بعدها به نام فاطمیون معروف شدند تنها در جنگ سوریه برای دفاع از حرم حضرت «زینب» «س» حضور یافتند و تاکنون هیچ حرکتی منفی در هیچ کجایی افغانستان و منطقه مرتکب نشده اند اما هستند شماری از افراد مغرض بطور عامدانه در پی تخریب و دسیسه سازی علیه آنها از این طریق تخریب روابط دو کشور همسایه ایران و افغانستان هستند.
آساق*291**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي سفارت ايران فاطميون افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۳۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با وزیر امور خارجه

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، در دیدار محمدحسن حبیب‌اله‌زاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، گزارشی از آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه ایران و ترکیه و نیز فعالیت‌ها و اقدامات سفارت و سرکنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکیه برای پیشبرد اهداف تعیین شده ارایه گردید.

امیرعبداللهیان نیز در این دیدار ضمن تقدیر از تلاش‌های سفارت و با اشاره به اهمیت روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه و همکاری‌های دو‌جانبه و منطقه‌ای دو کشور، رویکرد توسعه همه جانبه مناسبات با این کشور در چهارچوب سیاست همسایگی دولت سیزدهم و اراده جدی مسئولان عالی دو کشور را مورد تاکید قرار داد و توصیه‌های لازم در خصوص پیگیری اسناد و تفاهمات فیمابین دو کشور و عملیاتی کردن آنها را ارائه نمود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرامیداشت روز ارتش از سوى سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض
  • لو رفتن اشتباه محاسباتی اسرائیل درباره حمله ایران | فکر می کردند ایران حداکثر ... | ماجرای شکایت آمریکا از اسرائیل درباره حمله به سفارت ایران در دمشق
  • هشدار ایران به گروه ۷
  • تصمیمات غیرسازنده باعث افزایش تنش خواهد شد
  • هشدار ایران به گروه ۷؛ تصمیمات غیرسازنده باعث افزایش تنش خواهد شد
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با وزیر امور خارجه
  • طالبان گزارش افغانستان اینترنشنال را تکذیب کرد
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با امیرعبداللهیان
  • بررسی مناسبات ایران و ترکیه در دیدار سفیر با امیرعبداللهیان
  • تهران به دنبال ایجاد تعاملات منطقه‌ای با افغانستان است