Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی شبکه روسی راشاتودی در مطلبی نوشت: بسیاری از کارشناسان نظامی بر این باورند که تشکیل ارتش اروپایی به نفع روابط روسیه و اتحادیه اروپا است. آن‌ها می‌گویند این اتفاق می‌تواند به معنای خلاص شدن از سلطه سیاسی آمریکا باشد و به همین دلیل است که واشنگتن اجازه تشکیل چنین ارتشی را نخواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته راشاتودی، برخی از تحلیلگران سیاسی پیش‌بینی می‌کنند اگر اتحادیه اروپا همانطور که رئیس جمهور فرانسه و صدراعظم آلمان اخیرا پیشنهاد کرده‌اند ارتشی برای خودش تشکیل دهد اختلاف با ناتو بیشتر خواهد شد. آن‌ها می‌گویند این اتفاق همچنین می‌تواند ابزاری برای عادی شدن روابط اروپا با روسیه شود.

لئونید ایواشوف، ژنرال بازنشسته روسی، گفت: باوجود ناتو، امنیت اروپا همیشه از سوی واشنگتن کنترل می‌شود و همیشه یک ژنرال آمریکایی مسئول نیرو‌ها در اروپا است. واشنگتن آن چیزی را که اروپا باید از آن بترسد دیکته می‌کند؛ واشنگتن می‌گوید تهدید اصلی روسیه است که در واقع این تهدیدی خیالی است.

ایواشوف افزود: مشکل اینجاست که اروپا بیش از اندازه به ناتو اعتماد دارد، اما ناتو هیچوقت از کسی محافظت نکرده و فقط در جهت منافع آمریکا عمل کرده است. او گفت: اگر اروپا مستقل و جدا از ناتو باشد می‌تواند منافع خودش را دنبال کند و رابط بهتری با روسیه داشته باشد.

ایوان کونووالف، کارشناس مسائل سیاسی، نیز گفت: در اتحادیه اروپا همه خواستار تشکیل ارتشی واحد نیستند، مثلا انگلیس و لهستان مخالف این ایده‌اند. انگلیس که بزودی قرار است از اتحادیه اروپا خارج شود، اما لهستان هم که در این اتحادیه است با تشکیل ارتش اروپایی مخالف است. نخست وزیر هلند هم با این ایده مخالفت کرده است.

به گفته برخی از کارشناسان، مشکلات فنی هم در این زمینه وجود دارد، چون اتکای بیش از حد اروپا به ناتو موجب شده تا خللی در توانمندی‌های نظامی این اتحادیه ایجاد شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا روسیه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش جدید آمریکا و اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران

بی‌بی‌سی گزارش داد، اتحادیه اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران علیه اسرائیل، با گسترش تحریم‌ها علیه تولیدکنندگان پهپاد و موشک‌های ایرانی موافقت کرده است.

شارل میشل، رئیس شورای اروپا گفت: انجام هر کاری برای منزوی کردن ایران حائز اهمیت است. این اتحادیه در حال حاضر تحریم‌های متعددی علیه ایران اعمال کرده است. نمایندگان کنگره آمریکا نیز اعلام کردند که به زودی تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع خواهند کرد.

مقامات رژیم اسرائیل نیز در روز‌های گذشته از متحدان خود خواستند که تحریم‌های جدیدی علیه برنامه موشکی ایران اعلام کنند.

جنت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه درباره احتمال تحریم‌های بیشتر گفت: همه گزینه‌ها برای تحریم‌های بیشتر علیه ایارن همچنان روی میز است. وی گفت که محدود کردن صادرات نفت ایران یکی از گزینه‌های احتمالی است.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز طی سخنانی گفته است که تحریم‌های جدید برنامه موشکی و پهپادی ایران و همچنین نهاد‌های سپاه و وزارت دفاع ایران را تحت پوشش قرار خواهد داد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به غرب درباره مصادره اموال مسکو
  • تصویب چهاردهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه/ضربه دردناک به نیروی هوایی روسها
  • انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه خطرات قانونی دارد
  • واکنش جدید آمریکا و اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران
  • استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • روسیه: استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • واشنگتن‌تایمز: حمله ایران به اسرائیل، شکست سیاست بایدن را نشان داد
  • نگرانی اتحادیه اروپا از توسعه هوش مصنوعی و تاثیر آن بر کودکان
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است