Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، علیرضا زمانی با بیان این مطلب اظهار داشت: اعضای هیئت های اندیشه ورزی بسیج با دقت از بدنه کارشناسی بخشها انتخاب شده اند تا بتوانند با بهره گیری از تعهد، تجربه و تخصص بالایی که دارند نسبت به شناسایی مشکلات، اولویت بندی آنها و در نهایت شناسایی راهکارهای حل مشکلات اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زمانی افزود: در نهایت هیئت های اندیشه ورزی بسیج نتایج بررسی های خود را در اختیار مسوولان ارشد دستگاه قرار داده  و به عنوان بازوی توانمند مسوولان در اتخاذ تصمیمات برای حل مسایلی که دستگاه با آن روبروست، نقش آفرینی خواهند کرد.

فرمانده مرکز بسیج وزارت اقتصاد اظهار داشت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، هیئت های اندیشه ورزی بسیج وزارت متبوع، دارای کمیته های مختلفی می باشد که موضوعات کاری این کمیته ها نیز با دقت و با استفاده از تجارب و دانش صاحبنظران  انتخاب شده اند و در حال حاضر کمیته های انضباط مالی، سرمایه گذاری و تامین مالی، بانکی، بیمه، خصوصی سازی، مالیاتی و جمع آوری و فروش اموال تملیکی فعال بوده  و جلسات مستمر خود را نیز برگزار می کنند.

بر اساس این گزارش، زمانی با اشاره به اینکه کمیته اقتصادی هیئت های اندیشه ورزی بسیج وزارتخانه نیز در حال راه اندازی است، از برنامه ریزی مرکز بسیج برای تمرکز فعالیت های بسیج بر فعالیتهای تخصصی در قالب هیئت های اندیشه ورزی خبر داد.

وی افزود: در حال حاضر، کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد و همانطور که در هشت سال دفاع مقدس، هدف، دفاع از سرزمین بود در حال حاضر نیز دفاع از ارزشهای اقتصادی مبنای فعالیت ها می باشد و هیئت های اندیشه ورزی در این حوزه نقش موثری دارد.

زمانی اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه های وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل هسته های اندیشه ورزی با حضور دانشگاهیان، بخش خصوصی، دولت و مجلس اعلام شده است که با این برنامه قطعا شاهد اتخاذ تصمیمات بهینه و اثربخش در نظام اقتصادی کشور خواهیم بود و هیئت های اندیشه ورزی بسیج نیز آمادگی لازم را برای تحقق این اهداف دارند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فاصله طبقاتی، عدالت اجتماعی و تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی

 

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر داود منظو، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در نخستین نشست شورای معاونان سازمان ، به تبیین مهم‌ترین وظایف و مأموریت‌های سازمان درخصوص تحقق شعار سال و همچنین راهکار‌های عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد پرداخت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به نقش مهم سازمان در تحقق شعار امسال گفت :در همین ابتدای سال، برنامه‌های لازم را برای عملیاتی کردن شعار جهش تولید با مشارکت مردم، در تعامل و هم‌اندیشی با دستگاه‌ها تهیه و ابلاغ خواهیم کرد.

تشکیل کارگروه پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری در سازمان برنامه و بودجه کشور

دکتر منظور افزود: در سازمان کارگروهی نیز برای عملیاتی کردن این شعار و تحقق و پیگیری منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه وظایف سازمان برنامه و بودجه، تشکیل شده است  که با برگزاری جلسات منظم، برنامه‌های عملیاتی لازم را ارائه می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به دیدار نوروزی مقام معظم رهبری با کارگزاران نظام  و تحسین تحرک و تلاش دولت در حوزه‌های مختلف،  و دغدغه‌های ایشان درباره برخی واقعیات تلخ اقتصاد از جمله گرانی، بی‌ثباتی بازار، تنزل ارزش پول ملی و فاصله طبقاتی افزود :ماخود را ملزم و مکلف به برنامه‌ریزی و اقدام جدی برای رفع این دغدغه‌ها می‌دانیم.

تمرکز سازمان برنامه و بودجه بر کاهش کسری بودجه، مدیریت هزینه‌ها و تحقق حداکثری منابع درآمدی دولت

معاون رئیس‌جمهور  تمرکز سازمان برنامه و بودجه بر کاهش کسری بودجه، افزایش بهره‌وری، مدیریت هزینه‌ها و صرفه‌جویی حداکثری، تحقق حداکثری منابع درآمدی دولت و تخصیص‌های مبتنی بر نیازسنجی و ناظر بر نیاز‌های ضروری دستگاه‌ها، از جمله راهکار‌های موجود برای رفع این دغدغه‌ها دانست وگفت: شعار دولت سیزدهم، عدالت اجتماعی است و باید نسبت به کاهش فاصله طبقاتی، توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

 تعامل سازمان برنامه و بودجه با دستگاه‌های اجرایی در تدوین بودجه ۱۴۰۳ بی‌سابقه بود

دکتر منظور با اشاره به برگزاری جلسات فشرده با حضور وزیران و رؤسای دستگاه‌های اجرایی در مرحله تنظیم بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، افزود: این اقدام تعاملی بی‌سابقه در سازمان برنامه و بودجه کشور، منجر به ایجاد همدلی و جلب رضایت دستگاه‌ها شد وبه جامعه پیام امید  داد.

وی گفت : نقش این سازمان اینست که مجموعه ظرفیت‌های کشور را به صورت یکپارچه در خدمت رشد کشور و کاهش فاصله طبقاتی قرار دهد و در این راستا، ضروریست بخش‌های مختلف به صورت جدی حرکت کنند. در گام نخست، مرکز آمار ایران باید با بررسی دقیق و تعیین وضعیت شاخص‌های نابرابری در کشور، مجموعه حمایت‌ها و کمک‌های نقدی و غیرنقدی دولت از خانوار‌های ایرانی را احصا و در اختیار نظام برنامه‌ریزی قرار دهد تا تصویر روشنی از وضعیت عدالت اجتماعی در کشور داشته باشیم.

در این نشست، معاونان سازمان نیز دیدگاه‌های خود را درباره راهکار‌های تحقق شعار سال بیان کردند.

دیگر خبرها

  • صداوسیما بازوی توانمند توسعه کیش
  • افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند
  • سلاح ورزی: بعد از عملیات روز یکشنبه شرایط اقتصادی کشور به سوی آرامش می‌رود
  • گفت‌وگوی مسوولان قضایی استان تهران با شهروندان
  • بانک‌ها در تله آفساید
  • تصمیمات اشتباه باعث بدبینی مردم به همه مسوولان می‌شود
  • مسوولان با عزمی آهنین گره‌گشای مشکلات مردم باشند
  • تهیه برنامه مدون در حوزه بهبود فضای کسب و کار البرز
  • سپاه بازوی توانمند دولت در حوزه محرومیت‌زدایی
  • کاهش فاصله طبقاتی، عدالت اجتماعی و تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی