Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از تالش، عارف شادکام رئیس اداره حفاظت محیط زیست تالش بیان داشت: 27 هزار مترمربع از اراضی تالابی منطقه حفاظت شده لیسار در ساحل قنبرمحله که توسط یکی از اهالی قنبر محله جوکندان از توابع بخش مرکزی تالش از سال 1392تخریب و تصرف و تبدیل به شالیزار شده بود با حکم مرجع قضایی با حضور کلیه عوامل پاسگاه انتظامی جوکندان و نیروهای منابع طبیعی واحد جوکندان و نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان تالش رفع تصرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین بیان داشت: با توجه به ارزش بالای زمین در منطقه تالابی جوکندان(منطقه حفاظت شده لیسار) همواره تصرفات صورت گرفته در سنوات گذشته از مشکلات عمده طرح احیاء این تالاب بوده که یگان حفاظت محیط زیست با گشت و کنترل شبانه روزی از هرگونه تصرف جدید در منطقه جلوگیری به‌عمل آورده و با همکاری منابع طبیعی شهرستان در حال تشکیل پرونده برای رفع تصرف اراضی تصرفی سنواتی است که از همکاری صمیمانه مرجع قضایی درباره رفع تصرف اراضی منطقه حفاظت شده لیسار تقدیر و تشکر می‌شود.

شایان ذکر است، منطقه حفاظت شده لیسار با 32 هزار هکتار یکی از مناطق چهارگانه قدیمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تالاب حفاظت محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۴۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش

دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش‌گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش‌گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم پنج استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی‌ است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • آزادسازی پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش