Web Analytics Made Easy - Statcounter

چابهار- ایرنا- ممنوع المصاحبه شدن مسئولان در چابهار در عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات چه ادعا باشد و چه واقعیت، درد بزرگی است که این روزها به مانعی بزرگ بر سر راه توسعه این منطقه راهبردی قرار گرفته و البته با فرار از اطلاع رسانی شفاف، برای سرپوش گذاشتن بر برخی از کم کاری ها نیز به یک ابزار تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چابهار یکی از شهرهای جنوب استان سیستان و بلوچستان و تنها بندر اقیانوسی کشور است که در کرانه دریای مکران و اقیانوس هند قرار دارد و از مناطق آزاد بازرگانی جمهوری اسلامی ایران است.
این بندر یکی از مهم‌ترین چهارراه‌های کریدور شمال-جنوب بازرگانی جهانی است و به دلیل موقعیت راهبردی، که نزدیک‌ترین راه دسترسی کشورهای محصور در خشکی آسیای میانه - افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان- به آب‌های آزاد است، از اهمیت فراوانی برخوردار است و سرمایه‌گذاری فراوانی را جذب و در ایجاد و ساخت اسکله و افزایش گنجایش بارگیری کشتی‌های اقیانوس‌پیما و ساخت راه‌آهن به سوی آسیای میانه و احداث فرودگاه بین‌المللی پیشرو است.
در این رهگذر، رسانه ها به عنوان رکن چهارم دمکراسی می توانند در توسعه، آبادانی و پیشرفت مناطق با اطلاع رسانی دقیق و به موقع گام بردارند، موضوعی که از سوی مسئولان چابهار همواره نادیده گرفته می شود.
به عبارتی ساده تر اینکه خبرگزاری ها، فعالان خبر و اطلاع رسانی منطقه اقتصادی چابهار بارها برای تهیه گزارش های خبری، انعکاس فعالیت ها و عملکردهای دستگاههای اجرایی و تشریح برنامه های آنان برای کاهش مشکلات و توسعه شاخص ها به مدیران مختلف و چند اداره کل مستقر در این شهرستان مراجعه می کنند و تنها پاسخی که از برخی مسئولان چابهار می شنوند این است که 'ما اجازه مصاحبه و پاسخگویی نداریم و باید به مدیران کل در استان مراجعه کنید' یا اینکه 'به ما گفته اند حق صحبت با رسانه ها را ندارید'.
این گفته ها در جامعه کنونی و آنهم در چابهار بزرگترین بندر اقیانوسی ایران که در حال توسعه است و رهبر معظم انقلاب تاکیدات زیادی برای آبادسازی سواحل مکران دارند، خوشایند نیست و باید مقامات عالی رتبه با این موضوع که معضلی تبدیل شده ، برخورد کنند.
عدم پاسخگویی برخی از ادارات از عملکرد و فعالیت های خود به نوعی خلاف تاکیدات امام راحل بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی است که فرمودند مردم باید از عملکرد مسئولان نظام اطلاع پیدا کنند تا بدخواهان نگویند کار نشده است.
بارها رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری بر ارایه و اطلاع رسانی فعالیت های مسئولان به مردم تاکید کرده اند ولی گویا برخی مسئولان در چابهار به دلیل دوری از مرکز کشور این تاکیدات و سخنان را نشنیده اند و یا اینکه به خاطر برخی ضعف ها نمی خواهند آنها را بشنوند.
پاسخگویی به افکار عمومی و شفافیت عملکرد می تواند هر منطقه را به توسعه برساند و به نوعی به مردم امید دهد برای آینده ای بهتر.
بیشتر مردم معتقد هستند برخی مسئولان برای فرار از پاسخگویی و آشکار شدن ضعف مدیریتی آنها حاضر به بیان عملکرد خود به افکار عمومی نیستند و همیشه از شفافیت گریزان هستند.
ورود وزارتخانه ها و مدیران کل و ابلاغ جدید برای پاسخگویی مسئولان به مردم می تواند این مشکل را مرتفع کند و مشکلات این منطقه راهبردی را کمتر کند تا راه توسعه سواحل هموارتر شود و آن چیزی که مدنظر مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری است تحقق پیدا کند.
در فضای کنونی مسئولان علاوه بر پاسخگویی عملکرد چند ساله خود باید در شبکه های اجتماعی هم حضور داشته باشند تا بتوانند از ظرفیت جدید ایجاد شده نهایت بهره برداری به نفع خود و مردم ببرند.
ارتباط مستمر مسئولان با مطبوعات، خبرگزاری ها و نشریات می تواند موجب رفع بسیاری از مشکلات پیش رو شود و موجب رونق و توسعه منطقه شود.
رسانه ها به عنوان رکن چهارم دمکراسی می توانند در توسعه، آبادانی و پیشرفت مناطق محرومی نظیر سیستان و بلوچستان و به ویژه چابهار نقش مهمی ایفا کنند.
*مسئول دفتر نمایندگی ایرنا در چابهار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مسوولان چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۵۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ نفر رئیسی را محاصره کرده و می‌گویند مملکت گل و بلبل است!

یک نماینده ادوار مجلس با انتقاد از اظهارات اعضای دولت درباره ارز‌های تلگرامی گفت: «هفت، هشت یا ۱۰ نفر مثل آقای خلجی، آقای منصوری و ... آقای رئیسی را محاصره کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا یک منظومه شمسی دیگر را برای آقای رئیسی تصویر کنند که مملکت گل و بلبل است.»

 

به گزارش خبرآنلاین، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده ادوار مجلس، با اشاره به اظهارات اعضای دولت سیزدهم درباره ارز‌های تلگرامی گفت: «این فرار به جلو که چه عرض کنم، این دویدن به جلو است. این‌ها حرف‌های بچگانه‌ای است. این‌ها یعنی با مردم ارتباط ندارند؛ والله بالله حتی مدیران قبلی هم صلاح این مملکت را می‌خواهند و ما خائنی به جز بنی‌صدر نداشتیم. بعضی‌ها یک اشتباهاتی داشتند همانطور که دولت آقای رئیسی هم اشتباهاتی دارد که البته متأسفانه این دولت بیشتر از همه آن‌ها دارد اشتباه انجام می‌دهد.»

وی ادامه داد: «بار‌ها واقعیت موجود را به آقای رئیسی گفته‌ام، ایشان یک تیم دیگری برای خود مهیا کند و بروند از واقعیت‌های جامعه برای ایشان گزارش بیاورند. هفت، هشت یا ۱۰ نفر مثل آقای خلجی، آقای منصوری و ... ایشان را محاصره کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا یک منظومه شمسی دیگر را برای آقای رئیسی تصویر کنند که مملکت گل و بلبل است.»

جعفرزاده گفت: «آقای رئیسی یک تیم را داروخانه‌ها بفرستند و یک تیم دیگر را به بازار بفرستد، شما پایتان را در چهارتا قصابی بگذارید همه چیز برای شما مشخص می‌شود. متأسفانه عرض کردم، با ۴۰۰ یا ۵۰۰ محافظ به این شهر و آن شهر می‌رود و بعد هم می‌گوید من رفتم میان مردم. اصلاً مردم می‌توانند به شما برسند؟ یکی هم می‌خواهد یک حرفی بزند، یک درخواستی دارد که مخالف نظر آقای رئیسی است، تند تند صلوات می‌دهند.»

دیگر خبرها

  • محمد خوش‌چهره: «اقتصاد» میدان شلغم‌فروشان شده است!
  • حمله به سایت اس ۳۰۰ اصفهان؛ از ادعا تا واقعیت
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • حضور سه مدیر گیلانی در مرکز پاسخگویی به سوالات مردمی
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • حمله به سایت اس ۳۰۰ اصفهان؛ از ادعا تا واقعیت/ تصاویر ماهواره‌ای چه می‌گوید؟ (+عکس)
  • حمله اسرائیل به سایت اس۳۰۰ اصفهان؛ از ادعا تا واقعیت | تصاویر ماهواره‌ای چه می‌گوید؟
  • «متاورس» بازگشته است
  • « متاورس » بازگشته است؟
  • ۱۰ نفر رئیسی را محاصره کرده و می‌گویند مملکت گل و بلبل است!