Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-25@07:30:54 GMT

نوشیدن چای در این اوقات، سودمندتر است

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۶۶۰۳

چای به دلیل حرارت مزاجی خود، اخلاط لزج را از مسیرهایی که در آن تجمع یافته‌اند پاک می‌کند و نوشیدن آن پس از فعالیت‌های بدنی یا فکری موجب رفع خستگی و تسکین ناراحتی‌ها می‌شود.به گزارش بلاغ،به گفته یک متخصص طب سنتی، چای مانند هر نوشیدنی دیگر فواید و مضراتی خاص خود دارد، اما از آنجا که طبیعت آن در درجهٔ دومِ گرمی و خشکی قرار دارد، مداومت در نوشیدن آن چندان زیان‌آور نیست و مصرف آن حتی در زمان‌های مناسب، سودمندتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    دکتر ناصر رضایی پور  افزود: بر خلاف آب، نوشیدن یک فنجان چای، یک ساعت پس از خوردن غذاهای چرب و سنگین منجر به بهبود جریان خون در عروق معده و در نتیجه کمک به هضم غذاهای می‌شود و احساس راحتی را در معده پدید می‌آورد.    به گفته رضایی پور، چای به دلیل حرارت مزاجی خود، اخلاط لزج را از مسیرهایی که در آن تجمع یافته‌اند پاک می‌کند و نوشیدن آن پس از فعالیت‌های بدنی یا فکری موجب رفع خستگی و تسکین ناراحتی‌ها می‌شود. همچنین می‌توان از آن به عنوان نشاط آور بین وعده‌های غذایی استفاده کرد.    این متخصص ضمن اشاره به اینکه چای برطرف‌کنندهٔ تشنگی کاذبی است که اغلب پس از خوردن غذاهای شور، کله پاچه و ماهی ایجاد می‌شود گفت: برخی طبع چای را به جهت تسکین عطش و کاهش حرارت و التهاب داخلی بدن سرد دانسته‌اند در صورتی که اصلا این موضوع صحت ندارد و چای با تلطیف اخلاط بلغمی غلیظ و پاکسازی اخلاط لزج از سطح دستگاه گوارش منجر به این امر می‌شود.    وی تصریح کرد: چای می‌تواند موجب افزایش قوای جنسی در افرادی با مزاج سرد و‌تر شود و، چون نوشیدن آن موجب افزایش ترشح عرق و ادرار می‌شود، پس به دفع مواد زائد بدن نیز از این طریق کمک می‌کند.    دکتر رضایی پور اضافه کرد: بهترین چای، چای سفید و پس از آن چای سبز است که خواص آن بیشتر و قوی‌تر از انواع دیگر چای است. بهترین روش دم‌کردن آن نیز چنین است که آب را بجوشانید تا یک پنجم آن بخار شود. سپس به ازای هر نیم لیتر از آب جوشیده، سه تا پنج گرم چای خشک اضافه می‌شود و روی آن را با دستمال حوله‌ای می‌پوشانندر. پس از نیم ساعت دمنوش را صاف کرده و میل می‌کنند.    این متخصص طب سنتی توصیه کرد که بهتر است افراد، بخصوص سردمزاجان، چای را با مصلحات آن یعنی میخک، زنجبیل، دارچین، هل یا زعفران بنوشند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۶۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوقات شرعی ۶ اردیبهشت به افق شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ 
اذان ظهر ۱۲:۰۴
غروب آفتاب ۱۸:۴۳
اذان مغرب ۱۹:۰۲
نیمه شب شرعی ۲۳:۲۱
اذان صبح فردا ۰۳:۵۸
طلوع آفتاب فردا ۰۵:۲۵

دیگر خبرها

  • اوقات شرعی پنج شنبه ۶ اردیبهشت در یزد
  • اوقات شرعی ۶ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • اوقات شرعی ششم اردیبهشت در سمنان
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • چگونه می‌توان قهوه نوشید و بی‌خواب نشد؟
  • ضرر‌هایی که نوشیدن قهوه به همراه دارد
  • اوقات شرعی سه شنبه ۴ اردیبهشت در یزد
  • ببینید | زیاده‌روی در نوشیدن آب ممنوع
  • چرا نباید در نوشیدن آب زیاده‌روی کرد؟ (فیلم)
  • چرا نباید در نوشیدن آب زیاده‌روی کرد؟ + فیلم