Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از سی ان ان، سیاست های تعرفه ای آمریکا باعث شده برخی شرکت‌ها تولید خود را از چین خارج کنند ولی به جایی نمی برند که دونالد ترامپ ترجیح می دهد.

نتایج یک نظرسنجی نشان داد یک سوم شرکت های آمریکایی که در چین حضور دارند تحت فشار سیاست های تعرفه ای ترامپ تصمیم گرفته اند خطوط تولیدشان را از چین خارج کنند ولی فقط 6 درصد آنها قصد دارند به آمریکا برگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگ تجاری بیش از 250 میلیارد دلار از صادرات چین را برای آمریکایی‌ها گران‌تر کرده است_از کمربندهای چرمی گرفته تا یخچال و موتورسیکلت. اختلال در روابط دو قدرت بزرگ تجاری جهان باعث شده سازنده های دستگاه های الکترونیکی، تولید کنندگان ماشین آلات صنعتی و برندهای مد تصمیم بگیرند بخشی از خطوط تولید خود را منتقل کنند.

بسیاری شرکت ها بیشتر فعالیت های خود را در چین نگه می دارند چون یک بازار داخلی بزرگ است و مزیت هایی دارد که جای دیگری پیدا نمی شود. ولی آن دسته از شرکت‌ها که در حال جابجایی هستند، به آمریکا نمی روند. در عوض به دنبال انتقال کسب و کارشان به سایر کشورهای آسیایی هستند.

در جدیدترین نظرسنجی توسط دو اتاق بازرگانی آمریکا در چین یک سوم شرکت هایی که حضور داشتند گفتند که تولیدشان را از چین خارج میکنند. ولی فقط 6 درصد آنها قصد دارند به آمریکا برگردند.

آسیا نه آمریکا

در برخی صنایع، عوارض باعث تسریع جابجایی کسب و کارها از چین به جنوب شرق آسیا شده است. جایی که کار ارزان تر است.

استیو مدن که بر کیف های دستیش 10 درصد عوارض وضع شده است، می گوید بخش قابل توجهی از تولیدش را به کامبوج و کشورهای دیگر می‌برد. این شرکت در حال حاضر 85 درصد کیف هایش را در چین می سازد که این رقم در سال آینده به 50 تا 60 درصد کاهش می یابد.

برندهای تکنولوژیکی هم رو به سوی جنوب شرق آسیا دارند. معاون رئیس بخش مشتریان گروه نیوکینبوی تایوان که قطعات الکترونیکی توشیبا و سامسونگ را می سازد گفت شرکت‌هایش درخواست انتقال به خارج از چین را دارند.

تولید کنندگان صنعتی بزرگ هم ضربه خورده اند چون بسیاری از تولیداتشان مشمول عوارض جدید شده‌اند.

ترک کردن چین آسان نیست

بسیاری شرکت ها تمایل به ترک چین ندارند. این کشور منافع بسیاری برای صنایعی دارد که در سراسر آسیا پخش شده اند.

هارلی سیدین، رئیس اتاق بازرگانی آمریکا در جنوب چین گفت بسیاری از کالاهایی که شرکت‌های آمریکایی از چین وارد می‌کنند باید دقیقا مطابق با نیازها باشد. احتیاج به تجهیزات خاص و کارگران آموزش دیده دارد. این زنجیره‌های تولید در کوتاه مدت تنظیم نمی شوند.

چین نسبت به سایر کشورهای جنوب شرق آسیا جاده ها، بنادر و شبکه‌های نیروی بهتری دارد. چین زیرساخت‌های قوی دارد.در برخی کشورهای آسیایی مثل فیلیپین و ویتنام زمین های اطراف کارخانه اصلا پیشرفته نیستند. از صفر شروع کردن در کشورهای دیگر قدم بزرگی است.

مدیران اجرایی تخمین می‌زنند ساخت یک کارخانه جدید دو سال طول بکشد. بعد نوبت می‌رسد به چالشهای مدیریت سازمانهای محلی و آموزش کارکنان جدید برای رسیدن به استانداردهای شرکت.

این کار طول می کشد. یک شبه انجام نمی شود.

باید افراد زیادی را استخدام کرد. انبارهای زیادی را اجاره کرد و کامیون های زیادی خرید.

کسب و کارهایی که به خارج از چین می‌روند، مشکل دیگری هم دارند: پیدا کردن کارخانه ای که بتواند قبولشان کند.

ولی وقتی نوبت به تولیدکنندگان مستقر در آمریکا می رسد، علاقه چندانی وجود ندارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۶۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است

مدیر دفتر خبرگزاری اسپوتنیک در ایران جنگ‌افروزی در کشورهای عربی و غرب آسیا نظیر سوریه، عراق و لیبی را به دلیلِ آشوب‌آفرینی آمریکا در کشورهای حوزه نفوذ روسیه عنوان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، عماد آبشناس در برنامه راهبرد شرقی رادیو گفت‌وگو با اشاره به روابط دیرین روسیه و اعراب گفت: پس از فروپاشی خلافت عثمانی، مشکلی در کشورهای عربی بروز کرد که ناظر بر هویت سیاسی آن‌ها بود و ازآن‌پس با چنین چالشی روبه‌رو هستیم. برخی از دانشجویان عرب به سمت غرب و قسمی به سمت شرق رفتند و موج تفکرات سوسیالیستی بخش بزرگی از جهان را در بر گرفت که در کشورهای عربی هم تأثیر بسیاری داشت.

دولت‌هایی در این کشورها سر کار آمدند که دیدگاه سوسیالیستی داشتند و از طرفی فضای اسلام‌گرایی هم شکل‌گرفته بود؛ امریکا و غرب هم نسبت به حکام دست‌نشانده خود سرمایه‌گذاری کردند.

وی با بیان این که شوروی از اعراب حمایت می‌کرد و عمدتاً روابط سیاسی و نظامی داشتند که امروز به حوزه اقتصادی کشیده شده است، گفت: انقلاب‌های عربی مورد حمایت سوسیالیست‌ها و شوروی بود و بیشتر گرایش‌های چپ داشتند.

آبشناس این روند را موجب قوی‌شدن ارتباط اعراب با شوروی و سپس با روسیه عنوان کرد و گفت: در برهه‌ای روسیه خود دچار مشکلاتی شد و غربی‌ها در پی تجزیه این کشور بودند و ایجاد 14 کشور از شوروی برای آن‌ها کافی نبود.

مدیر دفتر خبرگزاری اسپوتنیک در ایران با اشاره به این که روسیه ثبات نسبی گرفت و منافع و استراتژی‌های مشترک را پیش گرفت، گفت: آمریکا در برهه‌ای از زمان به نفت کشورهای عربی وابسته بود؛ ولی امروز به صادرکننده نفت تبدیل شده است. اما چین و هند به‌عنوان رقبای آمریکا به نفت منطقه غرب آسیا وابسته هستند و آمریکا می‌خواهند با سیطره بر این منطقه از جهان، در حقیقت بر رقبای خود سیطره یابد.

آبشناس با بیان این که آمریکا سیاست خود را تغییر داده و ازاین‌رو سیاست اعراب در روابط با آمریکا تغییر کرده و به سمت روسیه گرویده است، گفت: کشورهای حوزه خلیج‌فارس به آمریکا وابستگی امنیتی داشتند و امروز در صدد خروج از آن می‌باشند و لذا مجبور هستند موازنه بین‌المللی را با روسیه و چین برقرار کنند.

وی تأکید کرد: لابی‌های آمریکا دنبال گسترش سیطره بر دیگر کشورها و اقتصاد خودشان هستند.

وی سخنان خود را چنین ادامه داد: برخی کشورهای عربی نظیر سوریه، مصر، لیبی و... حوزه نفوذ شوروی بودند و آمریکا پس از فروپاشی شوروی سعی کرد این حوزه نفوذ در کشورهای عربی را از بین ببرد و ازاین‌رو در لیبی و سوریه و عراق جنگ‌هایی به راه انداختند؛ چراکه آمریکا به‌سرعت می‌خواست حوزه‌های عربی را از چنگ روسیه خارج سازد.

در نهایت روس‌ها در سوریه در برابر آمریکایی‌ها ایستادند و با همکاریِ جمهوری اسلامی ایران توان این ایستادگی را پیدا کرد و بسیاری شهید سلیمانی را مسئولِ این مسئله می‌دانند که روسیه را برای ایستادگی در برابر آمریکا تشویق کرد و ازاین‌رو پیش روی غرب به سمت شرق با همکاری ایران و روسیه متوقف شد تا امروز که روس‌ها در حوزه نفوذ آمریکا وارد شده است.

آبشناس کشورهای عربی را به‌صورت سنتی حوزه نفوذ آمریکا و غرب نامید و تصریح کرد: بر اساس مطالعات انجام شده، طی 50 سال آینده شرق آسیا بازار اصلی مصرف نفت جهان خواهد بود و دیگر اروپا بازار نخواهد بود و کاملاً به آمریکا وابسته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار رای‌گیری در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان مستقر شد
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • ابرهای باران زا دوباره به خراسان جنوبی برمی گردند
  • سرنوشت اوکراین در سال انتخاباتی آمریکا و گزینه های کی‌یف
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • آمار فاجعه بار: کاش ستاره بارسا برنمی‌گشت!
  • ببینید | دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان!
  • جملات خبرساز مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن! / چرا در دانشگاه تک تیرانداز مستقر می‌کنید! + ویدئو