Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-25@20:37:06 GMT

مشخص نبودن قیمت لوازم خانگی خارجی

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۶۹۱۶

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران اختلاف قیمت لوازم خانگی خارجی را با محصولات تولید داخل، بسیار بالا و قابل تامل دانست و خاطرنشان کرد: قیمت لوازم خانگی خارجی مشخص نیست.به گزارش بلاغ،به نقل از ایسنا، حبیب‌الله انصاری در نشستی خبری با اشاره به جدیدترین وضعیت تولید لوازم خانگی و مباحث مربوط به فروش این محصولات، اظهار کرد: با شرایطی که در بازار ارز پیش آمد رشد قیمت‌ها غیرمنتظره بود و شرایط تولید و بازار لوازم خانگی را با چالش ایجاد کرد و باعث شد تا تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه به مشکل بخورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نگاه در حوزه لوازم خانگی باید صادرات‌محور باشد، اما باید بدانیم که ریشه صادرات، تولید است و ابتدا باید زمینه‌ تولید و بسترهای لازم فراهم شود تا پس از آن به صادرات دست یابیم. در مجموع افزایش قیمت ارز برای صادرات مطلوب است اما این مساله زمانی رخ می‌دهد که تولیدکننده از لحاظ تامین مواد اولیه نگرانی نداشته باشد.

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران در ادامه با اشاره به این‌که ابتدای سال جاری افزایش ۹.۶ درصدی برای قیمت لوازم خانگی در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: این رقم با واقعیت بازار فاصله بسیار زیادی داشت و پس از آن برنامه‌ای توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت مدنظر قرار گرفت تا در نهایت قیمت‌ها در اواخر شهریورماه سال جاری به تعادل رسیده و طبق بند «ج» کارگروه تنظیم بازار، قیمت‌ها منطقی شد.

وی ادامه داد: در آن زمانی که هنوز قیمت‌ها افزایش پیدا نکرده بود، با کاهش شدید تولید مواجه بودیم و در حوزه تولید لوازم خانگی رکود شدید ایجاد شد که افزایش شدید قیمت‌ها را در بازار به دنبال داشت و علاوه بر این شاهد پدیده احتکار توسط برخی سودجویان بودیم اما در حال حاضر با منطقی شدن قیمت‌ها، رکود شدید تولید در لوازم خانگی نسبت به قبل بهتر شده است اما صنعت لوازم خانگی همچنان در رکود است.

انصاری در مورد قیمت‌های در نظر گرفته شده توسط تولیدکنندگان لوازم خانگی، اظهار کرد: تولیدکنندگان لوازم خانگی سود متعادلی را برای محصولات خود در نظر می‌گیرند که به مراتب کمتر از آن چیزی است که باید اعمال شود، اما آن‌ها ناگزیر هستند با توجه به لزوم حفظ سرمایه و گردش نقدینگی، محصولات خود با حداقل سود بفروشند.

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی ایران در ادامه با اشاره به ممنوعیت واردات لوازم خانگی از ابتدای سال جاری به جز در بخش مواد اولیه و قطعات، اظهار کرد: ممنوعیت واردات لوازم خانگی اتفاق خوبی بود.

انصاری در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر قیمت بالای لوازم خانگی خارجی و داخلی در بازار و کاهش قدرت خرید مردم، بیان کرد: تولیدکنندگان داخلی با حداقل سود کالای خود را عرضه می‌کنند اما در مورد لوازم خانگی خارجی نه خودشان تعیین قیمت کرده‌اند و نه قیمت این لوازم خانگی مشخص شده و اختلاف بین کالای داخلی و خارجی بسیار زیاد و قابل تامل است.

وی همچنین در مورد وضعیت قیمت ارز در سامانه نیما، تاکید کرد: باید در سامانه نیما شاهد سرعت‌ بخشیدن به تخصیص ارز باشیم و علاوه بر این بررسی‌های لازم صورت گیرد تا بدانند کدام صادرکننده ارز خود را به کشور باز نگردانده است.

 او همچنین در مورد میزان تولید لوازم خانگی در نیمه نخست سال جاری، اظهار کرد: در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، میزان تولید به شدت کاهش یافته است هرچند که پس از منطقی شدن قیمت‌ها شرایط مطلوب‌تر شده است. علاوه بر این باید بدانیم که ۷۰ تا ۷۵ درصد نیاز مصرف‌کنندگان در بازار توسط تولیدکنندگان ایرانی تامین می‌شود.

انصاری در مورد برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم خانگی نیز گفت: این نمایشگاه با حضور ۲۵۹ شرکت داخلی و ۵۳ شرکت خارجی از ابتدای آذرماه سال جاری به مدت چهار روز برگزار می‌شود و در بخش‌های مختلفی نظیر محصولات گرمایشی و سرمایشی به عنوان لوازم انرژی‌بر، ماشین‌های شوینده، لوازم پخت و پز، قطعات، انواع سرویس و لوازم آشپزخانه و سایر لوازم خانگی شاهد عرضه محصولات خواهیم بود. در چنین شرایطی با توجه به اعمال تحریمها و قیمت ارز، برگزاری چنین نمایشگاهی محلی برای معرفی کالا و توانمندی صنعت لوازم خانگی، مقایسه کالای ایرانی و خارجی، تحقیق بازار و تعمیق ارتباط مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان است.

وی خاطرنشان کرد: افزایش تولید، توسعه بازار، افزایش صادرات و خروج از رکود، از مهم‌ترین اهداف صنعت لوازم خانگی ایران است و باید تاکید کرد که صنعت لوازم خانگی یکی از متنوع‌ترین صنایع کشور بوده و محصولات آن جزو لاینفک زندگی مردم به‌شمار می‌روند. علاوه بر این صنعت لوازم خانگی از صنایع مهم بالادستی پتروشیمی، آلومینیوم، مس و فولاد استفاده می‌کند و از بخش‌های توسعه‌دهنده به منظور رشد اقتصاد یک کشور به‌شمار می‌آید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۶۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند

برای کاهش هزینه برق و جلوگیری از ورود فشار به شبکه توزیع برق بهتر است استفاده از این وسایل را کم کنیم یا زمان این استفاده را تغییر دهیم. همچنین توجه به برچسب انرژِی هنگام خرید ضروری است. علاوه بر این‌ها برای کنترل برق مصرفی هر وسیله نکاتی وجود دارد که تأثیر رعایت آن‎‌ها در قبض برق نشان داده می‌شود. کاماپرس با بررسی 5 دستگاه برقی پرمصرف در خانه، به بررسی راهکارهای کاهش مصرف برق می‌پردازد.

1- یخچال فریزر

یخچال‌فریزر وسیله‌ای است که به طور مداوم به جریان برق وصل است. بنابراین امکان کاهش استفاده یا تغییر زمان استفاده از آن وجود ندارد. اما برای کاهش مصرف برق یخچال راهکارهایی وجود دارد.

برای کاهش مصرف برق یخچال باید عملکرد آن را بهینه کنید:

فاصله دادن بین یخچال و وسایلی که گرما تولید می‌کنند مانند اجاق گاز و ماشین لباس‌شویی یا ظرف‌شویی مصرف برق را در این وسیله کاهش می‌دهد.

سالم و تمیز بودن نوار لاستیکی دور یخچال، قرار ندادن ظرف داغ در یخچال، باز و بسته نکردن مکرر آن و برفک‌زدایی مرتب از راهکارهایی است که مصرف برق آن را کاهش می‌دهد.

رعایت فاصله ده سانتی یخچال با دیوار و اطمینان حاصل کردن از تراز بودن آن در کنار سرویس سالیانه به سلامت یخچال و مصرف بهینه آن کمک می‌کند.

2- ماشین لباس شویی

ماشین لباسشویی نیز مانند یخچال یکی از وسایل خانگی پرمصرف است. خوشبختانه برای کاهش مصرف برق این دستگاه می‌توان استفاده از آن را به بعد از ساعات اوج مصرف موکول کرد اما این تنها راه کاهش مصرف برق این دستگاه نیست.

مهم‌ترین راه انتخاب برنامه شستشوی دستگاه دقیقا متناسب با حجم لباس روزانه است. ظرفیت بیشتر باعث مصرف برق بیشتر و ظرفیت کمتر باعث افزایش تعداد دفعات مصرف می‌شود.

تنها زمانی ماشین لباسشویی را روشن کنید که کاملا پر شده باشد.

استقاده از آب با دمای پایین‌تر مصرف برق دستگاه را کاهش می‌دهد.

اجرای برنامه‌ شست‌وشوی اقتصادی درج شده در دفترچه دستگاه روشی دیگر برای کاهش مصرف برق ماشین لباس‌شویی است.

3- ماشین ظرف‌شویی

برخلاف آن‌چه تصور می‌شود شست‌وشو با ماشین ظرف‌شویی هزینه کمتری نسبت به شست‌وشوی دستی دارد. زیرا هم آب کمتری مصرف می‌کند و هم انرژی کمتری صرف گرم کردن آب می‌شود. اما به‌هرحال مصرف بالای برق ماشین ظرف‌شویی غیرقابل انکار است. برای کاستن از مصرف برق ماشین ظرفشویی بهتر است این نکات را رعایت کنید:

تا قبل از پر شدن کامل دستگاه از روشن کردن آن خودداری کنید. شست‌وشو با نیمی از ظرفیت، مصرف برق دستگاه را دوبرابر می‌کند.

از آب ولرم با دمای حدودا 48 درجه استفاده کنید.

بعد از کار با دستگاه درب آن را باز بگذارید تا جریان هوا ظرف‌ها را خشک کند.

ناگفته نماند تمیز کردن نسبی ظرف‌ها پیش از قرار دادنشان در دستگاه، جز هدررفت انرژی ثمر دیگری ندارد.

4- کولر

گرمای هوا استفاده از کولر را اجتناب‌ناپذیر کرده است. اما با رعایت مواردی می‌توان مصرف این استفاده را بهینه کرد. از جمله این موارد کاهش دمای خانه با استفاده از پنجره مناسب، درزگیر و لامپ کم‌مصرف است. سایر موارد بستگی به نوع کولری دارد که از آن استفاده می‌کنید.

اگر کولر گازی دارید، رعایت این نکات برای کاهش مصرف برق ضروری است:

دستگاه را در محل مناسب نصب کنید. بهتر است پنل بیرونی در سایه قرار داشته باشد.

فیلتر کولر را به صورت دوره‌ای تعویض کنید.

سرویس سالیانه دستگاه را فراموش نکنید.

هنگام خرید، کولری با توان متناسب با متراژ خانه انتخاب کنید. برای این کار می‌توانید از متخصص کمک بگیرید.

درصورتی که از کولر آبی استفاده می‌کنید این موارد را در نظر داشته باشید:

در انتخاب پوشال مناسب دقت کنید.

به‌علت قرارگیری این کولر در محیط بیرون و تماس دائم با گردوغبار هوا تعویض مرتب پوشال‌ها، رسوب‌زدایی سوراخ ناودان و به‌طور کلی سرویس سالیانه دستگاه ضروری است.

بر روی کولر سایبان قرار دهید تا از اثر افزایش دما بر عملکرد دستگاه و مصرف برق آن جلوگیری شود.

خرید کولر مجهز به کلید هوشمند دارای نمایشگر دیجیتال شما را در جریان وضعیت دستگاه قرار می‌دهد.

5- اتو

خوشبختانه می‌توان زمان استفاده از اتو را به ساعات استراحت که فشار برق شبکه چندان بالا نیست موکول کرد. اما علاوه بر این، راهکارهای دیگری نیز برای کاهش برق مصرفی اتو وجود دارد.

استفاده از نرم‌کننده لباس مدت کار با اتو و بنابراین برق مصرفی آن را کاهش می‌دهد.

لباس‌ها را تقسیم‌بندی کنید؛ به این صورت که ابتدا با لباس‌های صاف‌تر شروع کنید و لباس‌های با چروک بیشتر را برای آخر کار که دمای اتو بالا رفته‌است بگذارید.

قدری پیش از اتمام کار، اتو را از برق بکشید تا بتوانید پیش از خنک شدن، بدون مصرف برق از حرارت دستگاه استفاده کنید.

رسیدن فصل گرما همواره با جهش در مصرف برق همراه است. همزمان با این افزایش مصرف نحوه محاسبه قیمت نیز تغییر می‌کند بهتر است با مدیریت هوشمندانه مصرف برق هم از خاموشی‌های دوره‌ای پیشگیری کنیم و هم هزینه اضافی به خود تحمیل نکنیم.

گفتنی است، ساعاتی از شبانه روز که مصرف برق به اوج خود می‌رسد، در شش ماه اول سال از ساعت ۱۳ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۴ و در 6 ماه دوم سال از ساعت ۱۸ تا ۲۲ است. بنابراین توصیه می‌شود در این ساعات در مصرف انرژی صرفه جویی شده و مصرف به صورت هوشمندانه مدیریت شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899434

دیگر خبرها

  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • خسارت میلیاردی آتش در مغازه لوازم‌خانگی
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • آتش سوزی مغازه لوازم خانگی در فریمان
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک