Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@23:28:09 GMT

سفر لاکچری به خارج چقدر خرج برمی‌دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۷۹۱۲

ایسنا نوشت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اعلام کرده که آمار سفرهای خارجی ایرانی‌ها در پنج ماه نخست امسال حدود ۱۱ درصد کمتر شده است. انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی اما ریزش بیشتری را تخمین زده، عددی در حدود ۵۰ درصد. با این حال برخی آژانس‌های گردشگری برای نوروز تورهای متفاوتی را برنامه‌ریزی کرده‌اند تا شاید جماعت دل‌برگرفته از سفرهای خارجی را سر ذوق آورند، اگرچه که افزایش نرخ ارز، این سفرها را به کالایی لوکس بدل کرده و باعث شده از سبد بسیاری از خانوارهای ایرانی بیرون آورده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از آژانس‌ها در شرایطی که دعوای دو نرخی شدن بین هتل‌ها و مجریان تورهای گردشگران خارجی بالا گرفته است، بی‌صدا واحد نرخ‌گذاری سفرهای خارجی را از ریال به دلار و یورو تغییر داده‌اند تا در مقابل نوسانات هر روز ارز برای خود سپری ساخته باشند و از شوکه شدن و عقب‌نشینی مسافر در مقابل قیمت‌های ریالی نجومی جلوگیری کنند. هرچند که همین تورها موقع حساب و کتاب به نرخ روز بازار ارز محاسبه و با مشتری ایرانی به ریال تسویه می‌شود.  

علاوه بر افزایش نرخ ارز، توقف فعالیت برخی ایرلاین‌های خارجی که تا پیش از بازگشت تحریم‌های آمریکا به ایران پرواز مستقیم داشته‌اند نیز در روند صعودی قیمت این سفرها بی‌تاثیر نبوده است.

در این شرایط بدیهی است تورهای کانادا، قطب شمال و جنوب، استرالیا، ژاپن و برزیل جزو گران‌ترین‌ها باشند. از تورهای آمریکا که قیمت آن معمولا هم‌رده با کانادا است، درحال حاضر اثر کمتری در تبلیغات دیده می‌شود که به وضعیت صدور ویزا از سوی دولت آن کشور برای اتباع ایرانی برمی‌گردد.

جدول زیر حاوی نمونه نرخ تورهای خارجی برای نوروز ۹۸ است که کیفیت امکانات آن‌ها در حد ۴ یا ۵ ستاره است. قیمت‌ها آن‌ها نیز با ارز روز شنبه ۲۶ آبان‌ماه (به قیمت هر یورو ۱۳۶۸۰ تومان و هر دلار ۱۱۸۵۰ تومان) محاسبه شده است. تعداد روز سفر، اتاق مسافر و وعده‌های غذایی از دیگر پارامترهای تعیین‌کننده در قیمت این تورها است. در قیمت این تورها بلیت پرواز از مبدا تا مقصد محاسبه نشده است.

مقصد قیمت (تومان) کانادا، ۱۷ روز ۹۴,۸۰۰,۰۰۰ برزیل، ۱۱ روز ۶۵,۰۰۰,۰۰۰ استرالیا، ۱۳ روز ۵۹,۰۰۰,۰۰۰ قطب شمال، ۸ روز ۵۴,۷۲,۰۰۰ ژاپن و کره جنوبی، ۱۱ روز ۵۱,۰۰۰,۰۰۰ دور آفریقا،   ۱۳ روز ۴۷,۵۰۰,۰۰۰ آبشار ویکتوریا و نامیبیا، ۹ روز ۴۴,۰۰۰,۰۰۰ برزیل و جنگل‌های آمازون، ۱۲ روز ۳۹,۰۰۰,۰۰۰ ایتالیا، ۸ روز ۳۵,۳۰۰,۰۰۰ کشتی کروز، ۱۰ شب (اتاق با پنجره) ۳۳,۵۰۰,۰۰۰ فرانسه، ۸ روز ۲۷,۳۵۰,۰۰۰ آفریقای جنوبی، ۱۰ روز ۲۵,۷۰۰,۰۰۰ شفق قطبی (فنلاند)، ۷ روز ۲۰,۵۰۰,۰۰۰ قونیه، ۸ شب (ویژه مراسم مولانا) ۸,۸۸۰,۰۰۰ هند، ۸ روز ۷,۴۰۰,۰۰۰

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۷۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می‌گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود. از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد.

وی افزود: هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. در سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تأیید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین‌المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و معاهده طرح کنترل جمعیت در سطح بین‌الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشور ما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی، کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلاً پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت: اما اینها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث اول تنگ دستی به عنوان مانع افزایش فرزند بود و بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزندآوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزندآوری در مقابل هم قرار گیرند و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

محزون تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همین‌طور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر، در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

کد خبر 6096442

دیگر خبرها

  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • تراکتور امروز به بنیان دیزل برمی‌گردد
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید
  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • دانیال به ترکیب پرسپولیس برمی‌گردد