Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@03:07:56 GMT

زمزمه قاچاق گندم به خارج کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۸۱۲۶

زمزمه قاچاق گندم به خارج کشور

ساعت24 - رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران ایران با بیان اینکه زمزمه‌های قاچاق گندم در سال جاری وجود دارد، گفت: این امکان وجود دارد که گندم‌های تولیدی کشور به مرز عراق برود و در آنجا به دلار تبدیل شود.

علیقلی ایمانی، رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران ایران اظهار کرد: با توجه به اینکه نرخ خری تضمینی گندم و سایر محصولات کشاورزی در 3 سال اخیر افزایش قیمت چندانی نداشته است، پیشنهاد افزایش قیمت 30 تا 35 درصد آنها به دولت ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود پیگیری های زیادی که تشکلها، وزارت جهاد کشاورزی و نمایندگان مجلس انجام داده اند، این نرخ در سال جاری نیز به موقع اعلام نشد تا کشاورز بتواند تصمیم درست را برای کشت خود بگیرد و زراعتی را انتخاب کند که توجیه لازم را برایش داشته باشد؛ حدود 2 ماه گذشته است اما چشم انداز روشنی در این ارتباط نداریم.

رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران ایران افزود: در سال گذشته نیز نرخ خرید تضمینی بعد از 7 ماه تاخیر،بدون تغییر نرخ اعلام شد.

برخی گندم کاران امسال گندم نکاشتند

وی تصریح کرد: کشاورزان در سال جاری کشت گندم را آغاز کرده اند اما برخی از آنها کشت خود را به سمت برنج، گوجه یا سبزی و صیفی تغییر داده‌اند.

ایمانی گفت: ادامه این روند بر روی تولید کالاهای استراتژیک کشور به ویژه گندم اثر بدی دارد به طوری که در سال های گذشته نیز با از دست دادن خودکفایی گندم، 7 میلیون تن از این محصول را وارد کردیم.

وی اظهار داشت: کشاورز بنیه اقتصادی محکمی ندارد و با تولیدات خود روزمرگی می‌گذراند و در صورتی بخواهیم از سرمایه آن بخوریم نمیتواند به فعالیت خود ادامه دهد.

واردات گندم دیگر با دلار 4200 تومانی نیز به صرفه نیست

رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران ایران با بیان اینکه در حال حاضر واردات گندم حتی با دلار 4200 تومان نیز به صرفه نیست، اظهارکرد: قیمت هر تن گندم در بورس شیکاگو 270 دلار است که به این رقم 30 درصد باید هزینه حمل و بیمه را نیز اضافه کرد تا به بنادر ما برسد بعد از آن باید عوارض و سود بازرگانی، هزینههای تخلیه و حمل و نقل به داخل کشور را برای واردات باید پرداخت کرد.

وی اظهار داشت: واردات با دلار 4200 تومانی که در واقع یارانه دولتی را نیز در اختیار دارد گران تر از قیمت گندم داخلی با در نظر گرفتن 30 درصد افزایش قیمت است.

ایمانی گفت: در صورتی که با در نظر گرفتن همه این موارد و پراخت یارانه وارداتی، باز قصد واردات کردیم، در آن شرایط پس معیشت کشاورزان را چگونه باید تامین کرد؟ در این شرایط کشاورزان بیشتری مجبور به مهاجرت به حاشیه شهرها هستند.

زمزمه قاچاق گندم به عراق قوت گرفت

رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران ایران با بیان اینکه زمزمه قاچاق گندم در سال جاری وجود دارد، اظهارکرد: این امکان وجود دارد که گندم‌های تولیدی در کشور به مرز عراق برود و در آنجا به دلار تبدیل شود و به ازای فروش هر کیلوگرم 4 تا 5 هزار تومان برای آنها سود داشته باشد.

وی گفت: ما توقع افزایش قیمت نا متعارف نداریم و نمیخواهیم از شرایط موجود سوء استفاده کنیم اما نرخ خرید تضمینی گندم نیز باید با توجه به نرخ تورم رسمی افزایش یابد.

اگر بخواهیم برای هرتخلفی از دولت شکایت کنیم هر روز باید در دادگاه بودیم

ایمانی گفت: عدم افزایش قیمت محصولات کشاورزی در سال گذشته تخلفی واضح در حق تعداد زیادی مردم کشورمان است که لازم نبود ما به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم؛ زیرا در صورتی که قرار باشد برای هر تخلفی از دولت شکایت کنیم هر روز باید در دادگاه باشیم و لازم است که دولت و مجلس خود به وظایف اجرای و نظارتی عمل کنند.

پیشنهاد به مجلس برای تعیین نرخ خرید تضمینی گندم براساس تورم اعلامی بانک مرکزی

رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران ایران ادامه داد: در کمیته اقتصادی مجلس پیشنهای ارائه دادیم که بر اساس آن اگر دولت تا آغاز سال زراعی قیمت محصولات سال زراعی را اعلام نکند، ملاک قیمت گذاری میزان تورمی است که بانک مرکزی اعلام کرده است.

وی افزود: قرار است این پیشنها در هفته جاری در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گیرد تا در صورت موافقت نمایندگان تبصرهای به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اضافه شود.

منبع:تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: تولید گندم قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۸۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد

به گزارش صدای ایران،سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای اظهار کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

 وی با تأکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه "سرویسِ اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته منتظرالمهدی در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به "پروژه کینگ" که شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده "چَتِر بِیت" که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر‌کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه "چَتِربِیت" که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... تبلیغ می‌نمود گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط‌بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده "لِوِل آپ دنس" که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و... می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده "سایه" همان خانه‌ی فسادِ یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشته ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در فاز یکِ این پرونده ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز ۵ زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد
  • جزییات پرونده‌های قاچاق دختران/ ماجرای پروژه کینگ چیست؟
  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت | باندهای قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • جزئیات پرونده قاچاق دختران؛ ۸تصویربردار بازداشت شدند
  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت/ باند‌های قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی