Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال میرزایی  در خصوص وضعیت بودجه مرزهای کشور و ضرورت افزایش اعتبارات این حوزه در لایحه بودجه سال 98، گفت: در لایحه بودجه باید ردیف ویژه برای مرزهای مشخصی از کشور ایجاد شود، در حال حاضر 16 استان مرزی در کشور است که برخی از آنها مرز دریایی با کشورهای دیگر دارند لذا از امنیت بیشتری برخوردارند اما در برخی از مناطق چون کردستان، سیستان و بلوچستان و تا حدودی آذربایجان غربی با مشکلات مرزی هر چند ماه یکبار مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم افزایش بودجه مرزبانی استان‌های کردستان، سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی

نماینده مردم ایلام، ایوان و چرداول در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: منابع استان‌ها و منابع کلی مرزبانی محدود است بنابراین برای پایداری و تقویت امنیت مرزهای سیستان و بلوچستان و کردستان و آذربایجان غربی بودجه مضاعفی در نظر گرفته شود. در این راستا اقداماتی که تاکنون انجام گرفته باید ارزیابی و کمبودها نیز بررسی شود.

کمبود منابع مرزبانی باید بررسی و به اندازه نیاز در لایحه بودجه 98 منابع افزایش یابد

وی افزود: با توجه به امکانات لازم در این مرزها جهت رفع خلاء‌های امنیتی باید در لایحه بودجه سال آتی مبلغی در نظر گرفته شود، لذا نهادهای نظارتی نیز باید کمبودها و گزارش‌های موجود را بررسی کنند تا دولت طبق آن بودجه مورد نظر را در نظر گرفته و به مجلس پیشنهاد دهد.

بودجه مرزیانی باید به نهادهای تامین کننده امنیت مرزها تخصیص داده شود

میرزایی یادآور شد: در برخی از این مناطق مشکل کمبود نیروی انسانی و در برخی قسمت‌ها با کمبود تجهیزات و امکانات مواجه هستیم، لذا با برنامه مشخص باید برای این حوزه بودجه مناسب و کافی در نظر گرفت. از سوی دیگر این بودجه را می‌توان به نهادهایی چون نیروی انتظامی یا سپاه پاسداران یا ارتش اختصاص داد زیرا این نهادها مسئولیت امنیت مرزی را در حوزه‌های مختلف بر عهده دارند.

دولت توانایی تخصیص افزایش بودجه مرزبانی را دارد/ لزوم افزایش بودجه مرزبانی برای رفع خلاء‌های امنیتی موجود

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: با توجه به اینکه مبلغ این بخش زیاد به نظر نمی‌رسد، دولت توانایی تخصیص آن را خواهد داشت البته کنترل و امنیت مرزهای کشور از اهمیت بسیاری هم برخوردار است بنابراین تخصیص این منابع ضروری است.

عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با این حال و با وجود دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای از شاخص های امنیت و پایداری امنیت برخورداریم اما تقویت این بخش به نفع کشور است زیرا برخی کشورها و گروه‌های تروریستی از حفره‌ها و خلاء های موجود سوء استفاده می‌کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بودجه لایحه بودجه سیستان و بلوچستان آذربایجان غربی مشکلات مجلس شورای لایحه دولت نیروی انسانی نیروی انتظامی سپاه پاسداران نماینده مردم در مجلس شاخص آذربایجان غربی استان های کشور بودجه تامین امنیت سیستان و بلوچستان مرزبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: افزایش دائم دستمزد‌ها به رفاه مردم کمک نمی‌کند!

آفتاب‌‌نیوز :

داود منظور بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان با اشاره به اهداف سفر خود به این شهرستان اظهار داشت: پیگیری مصوبات دور نخست سفر رئیس‌جمهور امروز انجام شد و خوشبختانه کار‌ها پیشرفت خوبی داشته و اتفاقات خوبی در حوزه‌های زیرساختی و زیربنایی و فرهنگی رقم خورده است.

وی با اشاره به افتتاح پست برق ۶۳ کیلوولت در دامغان گفت: سرمایه‌گذاری مطلوبی در این زمینه انجام‌شده است و پایداری برق در شهرستان دامغان از نتایج افتتاح این پروژه خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور افزود: وزارت نیرو تلاش می‌کند زیرساخت‌ها قبل از نیاز ایجاد شود و زمینه برای توسعه سرمایه‌گذاری‌ها فراهم شود و با توجه به اینکه شهرک‌های صنعتی به‌سرعت در کشور درحال‌توسعه است زیرساخت‌های برق نیز تأمین می‌شود.

منظور با بیان اینکه یکی از مسائل مهم برای شهرستان دامغان راه‌های مواصلاتی به‌ویژه راه مواصلاتی بخشی از کریدور شمال به جنوب است که عملاً از شهر دامغان عبور می‌کند؛ گفت: محوری که به‌طرف شمال کشور در حال احداث است و از دامغان به‌طرف جنوب چندین پیمانکار قطعات این محور را پیگیری می‌کنند و شاهد پیشرفت خوبی هستیم؛ منابع موردنیاز تقویت می‌شود که شاهد بهره‌برداری حداقل ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر از این راه باشیم که زیرساخت آن آماده است، مقدمات فراهم شده و بخشی از راه روکش شده و بخشی در حال تکمیل است.

وی گفت: امیدواریم با توسعه خدمات زیربنایی شاهد رضایت مردم در این شهرستان بیش از گذشته تأمین شود؛ مردمی که بالاترین روی به رئیس‌جمهور را داشتند و ما قدردان این مردم هستیم.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور در پاسخ به پرسشی درباره ابلاغ بودجه نیز اضافه کرد: بخش اصلی از بودجه که مربوط به جداول کلان بود در سال گذشته در ۲۷ اسفند ابلاغ شد و عملاً اجرای بودجه از ابتدای سال آغاز شد و بخش دیگر جداول و توزیع اعتبارات بین دستگاه‌ها است و با توجه به اینکه امسال بودجه دومرحله‌ای شده است و این نخستین تجربه است بر اساس مصوبه مجلس بنا است تا آخر اردیبهشت نهایی و ابلاغ شود.

منظور در پاسخ به این پرسش که میزان نرخ تورم و افزایش حقوق و دستمزد کارمندان با هم تناسخی ندارد؛ گفت: افتخار همه ما در دولت این است که وضعیت معیشت کارکنان در دولت و همه مردم بهبود یابد و در حقوق و دستمزد علاوه بر ۲۰ درصد تلاش شد تا سایر پرداخت مانند رفاهیات، عائله‌مندی و اضافه‌کاری نیز افزایش یابد.

وی گفت: تلاش است امسال با پایین نگه‌داشتن تورم این امکان فراهم شود که افزایش حقوق و دستمزد به رفاه مردم منجر شود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور تصریح کرد: اگر در شرایط تورم بالا، حقوق و دستمزد را افزایش دهیم و رفت‌وبرگشت بین تورم و دستمزد‌ها باشد کمکی به افزایش رفاه و معیشت کمک نمی‌کند و همان‌طور که در سال گذشته تورم کاهش قابل‌ملاحظه داشت تلاش دولت بر این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم.

منظور درباره مطالبات بازنشستگان نیز گفت: عمده مطالبات در سال گذشته و قبل از عید پرداخت شد و تنها پاداش پایان خدمت برخی از بازنشستگان باقی‌مانده است که معمولاً پاداش، سال بعد و زمانی که منابع تأمین شود پرداخت می‌شود و در این راستا منابع ۲۳۰ هزار میلیارد تومانی در بودجه امسال پیش‌بینی‌شده است که پرداخت به‌تدریج آغاز می‌شود.

وی درباره اعتبار اختصاص داده شده برای محور جندق-معلمان نیز گفت: امروز با مشاوران و پیمانکاران جاده جندق معلمان مذاکره شد، مطالباتی دارند که باید تسویه شود، تعدیل‌ها باید پرداخت شود که امیدوارم با اعتبارت این موارد پرداخت شود.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور افزود: بر اساس برآورد‌ها ۶۰۰ میلیارد تومان نیاز است و این را در اولویت قرار می‌دهیم تا در شروع سال تخصیص دهیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۹۰ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان 
  • تعیین ردیف بودجه برای حفظ و مرمت آثار تاریخی اراک
  • منظور: افزایش دائم دستمزد‌ها به رفاه مردم کمک نمی‌کند!
  • آخرین وضعیت اجرای قانون بودجه کشور
  • دیدار فرمانده مرزبانی فراجا با خانواده شهید مدافع امنیت محمد مهدی نجاتی نیا
  • دیدار فرمانده مرزبانی فراجا با خانواده شهید مدافع امنیت محمد مهدی نجاتی نیا در کردکوی
  • حداقل بودجه مورد نیاز برای طرح دارویار ۱۲۰ تا ۱۳۰ همت است
  • راه‌اندازی موزه تئاتر و اختصاص بودجه ویژه برای بخش موسیقی
  • متاسفانه فقط ۶۹ هزار میلیارد تومان به طرح دارویار اختصاص داده اند
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت