Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سید‌علی آقا‌زاده، استاندار مرکزی، عصر شنبه ۲۶ آبان‌ماه با حضور در نشست شورای هماهنگی دانشگاه‌های استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: کمیسیون آموزش مجلس این هفته مهمان استان مرکزی است‌، آخرین بار این کمیسیون سال ۹۰ به استان سفر کرد و این بار با رویکرد بهتری‌ در استان حضور پیدا خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: حضور کمیسیون آموزش مجلس در استان فرصت خوبی است‌ ‌تا در زمینه تجهیز بخش آموز‌ش و دانشگاه‌های استان از منظر نیرو و تجهیزات اقدامات خوبی را شاهد باشیم و این مهم نیازمند ‌یک برنامه‌ریزی صحیح است.
استاندار مرکزی تاکید کرد: باید برنامه‌ها و مشکلات را دسته‌بندی کنیم و از سفر هیئت کمیسیون آموزش مجلس برای استان در بحث آموزش تلاش کنیم.
آقازاده گفت: بازدید هیئت مذکور‌ از پارک علم و فناوری استان حتما باید برنامه‌ریزی شود زیرا یکی از کارهای کمیسیون آموزش مجلس کمک به بنیه پارک علم و فناوری است تا بتوان از این طریق مسایل و مشکلات این بخش را مطرح و راه‌حلی برای آن اتخاذ کرد.
استاندار مرکزی اظهار کرد: از این فرصت می‌توان خوب استفاده کرد چون در موسم تدوین بودجه قرار داریم بهترین زمان‌ حتی برای سال آینده است. باید از این سفر دستاوردی از بودجه ۹۷ داشته باشیم و‌ می‌توان ‌در بعضی از موارد زیر‌بنایی‌ از بودجه ۹۸ استفاده کنیم.
آقازاده بیان کرد: باید روی موارد اساسی متمرکز شویم و به طور حتم می‌توان به نتیجه‌گیری خوبی دست پیدا کرد.
به گزارش ایکنا؛علی‌اکبر کریمی، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: حضور کمیسیون‌های تخصصی آموزش مجلس در استان‌ها یک فرصت است.
وی ادامه داد: جایگاه مجلس جایگاهی نیست که قدرت‌ اجرایی داشته باشد یا مستقیم اعتبارات را در اختیارداشته باشد ولی می‌توان از نظر مسائل قانونی و حمایت‌های لازم در این جهت و همچنین تامین اعتبارات و اخذ مجوزهای لازم این مساعدت را انجام دهد.
نماینده مردم اراک ،خنداب و کمیجان در خانه ملت گفت: بنظر بنده از این فرصت می‌توان برای حل‌ چند موضوع اساسی حوزه آموزش عالی استان استفاده کرد.
کریمی بیان کرد: اولویت‌بندی ارتباط موضوعات با وظایف و حوزه و اختیار مسئولین مربوطه رعایت شود.
وی افزود: اگر ما از فرصت حضور مدیران ارشد ملی دستگاه‌هایی که همراهی می‌کنند، استفاده کنیم فرصت بسیار مغتنمی است زیرا شاید رییس یک دستگاه و دانشگاه نتواند به راحتی معاونین وزرا را به استان بیاورد اما‌، این یک فرصت مغتنمی است که مسائل را با افراد حل کنیم. در خصوص دستگاه‌ها بحث برنامه و بودجه و اثر‌گذاری آن در حوزه اعتباری مهم است .
کریمی اظهار کرد: چندین ماه است بحث حضور دکتر نمکی را در حال پیگیری هستیم تا بازدید از دانشگاه‌ها و تامین اعتبار و اولویت دادن دانشگاه‌ها را داشته باشند و فرصت خوبی است و ماهم پیگیری می‌کنیم.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در خانه ملت افزود: یک فرصت دیگر در کمیسیون اقتصادی مرسوم است که نامه‌هایی که به کمیسیون زده می‌شود، پس از برگشت به تهران یک جلسه پیگیری در مجلس گذاشته می‌شود که این ‌فرصت هم باید فراهم شود. تمامی مسائل جمع‌بندی شود تمام تقاضا‌ها خطاب به رییس کمیسیون زده شود و پراکنده‌کاری نشود، پس از برگشت کمیسیون می‌توان پیگیری کرد و یک جلسه پیگیری با حضور وزرا‌ تشکیل شود. این امکان هست که کمیسیون جلسه بگذارد و وزارت آموزش عالی دعوت کند موضوعات مطرح و تصمیمات در حضور وزرا و کمیسیون اتخاذ شود و این فرصت خوبی برای استان است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی استاندار مرکزی استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی

با وجود اینکه قالیباف در دومین جلسه مشترک دولت و مجلس، تاکید کرده بود جلسه دیگری با دولت برگزار نخواهد شد، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از برگزاری مجدد جلسات مشترک دولت و مجلس خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که ضرب الاجل قالیباف برای دولت رئیسی برای ارائه برنامه و راهکار‌های مدیریت بازار‌های اقتصادی، روز یکشنبه به پایان رسید نه تنها خبری از ارائه برنامه نشد، بلکه معاون رئیسی با انتشار نامه‌ای به مجلس ضمن بی توجهی آشکار به این ضرب الاجل، بر عملکرد اقتصادی دولت رئیسی با ارائه آمار‌هایی مُهر تایید زد.

قالیباف در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با دولتی‌ها تاکید کرده بود که جلسه سومی درکار نیست و اگر دولت در این بازه زمانی برنامه‌ای ارائه نکند، خود مجلس دست به کار خواهد شد، با این وجود، اما روز گذشته حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگویی که با ایسنا داشت، با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور مقامات دولتی در مجلس شورای اسلامی برای بررسی مسائل ارزی در کشور مدعی شد حتما جلسات مشترک دولت و مجلس مجددا برگزار خواهد شد.

حاجی بابایی البته این را هم گفت که «تاکنون طی دو جلسه مهم با مقامات دولتی درباره ارز بحث و گفتگو کردیم و نظرات خود را گفتیم و نظرات دولت را نیز شنیدیم و در نهایت نیز قرار شد تا دولت راهکار‌هایی را که مورد توافق دولت و مجلس است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، اتخاذ نماید.»

سکوت معنادار قالیباف

از سوی دیگر با اینکه تصور می‌شد با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای دولت و نامه معاون رئیسی به مجلسی ها، قالیباف وارد فاز پاسخگویی شود، اما او در هیچ کدام از جلسات علنی این هفته مجلس اشاره‌ای به این واکنش دولت و پایان مهلت تعیین شده برای دولتمردان نداشت.

موضوعی که این احتمال را به ذهن متبادر کرده است که یا توافقی دیگر به مثابه توافق گذشته بین دولت و مجلس در پشت پرده صورت گرفته است یا قالیباف در فضایی که تحت فشار زیاد از سوی تندرو‌های نزدیک به دولت قرار دارد نمی‌خواهد این فضا را علیه خود تشدید کند.

گفتنی است که دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه، با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شده بود.

محمد باقر قالیباف، در این جلسه با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفته بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه (۹ اردیبهشت) برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • چالش حضور برنامه‌ریزی نشده اتباع خارجی در پردیس
  • اجتماع امام رضایی‌ها در کرج برگزار می‌شود
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد