Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@20:07:02 GMT

فرهنگ کتابخوانی ازخانه و مدرسه پایه گذاری شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۸۶۶۸

فرهنگ کتابخوانی ازخانه و مدرسه پایه گذاری شود

کرج-ایرنا- نماینده مردم کرج، اشتهارد، آسارا و فردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: فرهنگ کتابخوانی باید از محیط خانه و مدرسه پایه گذاری و درجامعه تسری یابد.

محمد جواد کولیوند روز یکشنبه به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: یکی از راه های ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ، توسعه فضاهای مطالعه درمدارس است که باید خیرین و مردم در این بخش مشارکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ترویج فرهنگ اهدای کتاب مقوله دیگری است که هر خانواده می تواند در این مهم و خطیر شرکت کند.
کولیوند با بیان اینکه فرهنگ کتابخوانی و مطالعه سطح بینش و دانایی جامعه را بالا می برد، گفت: ساخت، توسعه و تجهیز کتابخانه در سطح مدارس و مراکز عمومی موجب رشد فرهنگ و پر کردن بخشی از اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان در کنار دانش افزایی می شود.
وی تصریح کرد: علاوه بر مشارکت بالای خیرین در این بخش ، لازم است شهرداری هانسبت به پرداخت سهم نیم درصدی به کتابخانه ها به صورت ماهانه اقدام کنند.
این نماینده مجلس از خیرین خواست مدارس استان البرز را در توسعه کتابخانه ها یاری دهند و زمینه را برای مطالعه بیشتر آینده سازان فراهم کنند.
استان البرز دارای 44 کتابخانه نهادی، 23 کتابخانه مشارکتی و یک باب کتابخانه مستقل است.
همچنین مساحت کتابخانه های مدارس متوسطه دوره اول و دوم البرز 135 هزار و 398 متر مربع است و هشت هزار و 178 کلاس درس این استان دارای کتابخانه کلاسی هستند.
البرز 450 هزار دانش آموز در یک هزار و 933 کد مدرسه دارد.
2819/6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي كتابخانه مدارس خيرين البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از موافقت با راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان آذربایجان غربی، گلستان و خوزستان خبر داد.

حمید طریفی حسینی گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

طریفی حسینی گفت: این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد دارد که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است. 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آنها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و انشالله سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • شرایط ثبت نام در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • شرایط ثبت در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • تهاجم فرهنگی سابقه ۲۰۰ ساله دارد/ راه‌اندازی کتابخانه عمومی «اقتصاد و فرهنگ»
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • ساخت مدرسه ۶ کلاسه در صالح شهر گتوند
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور