Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رحیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا، با اشاره به اینکه متاسفانه قطعنامه‌ای علیه ایران در کمیته سوم سازمان ملل صادر شده است، گفت: مواردی که ادعا کرده‌اند و خود قطعنامه، بر اساس یک نگاه بی‌مبنا و کاملا سیاسی تصویب شده است. چنین محکومیت‌هایی به نوعی در غیاب کشوری که موضوع بحث است صادر می‌شود و اساسا هم محکوم و بی‌اعتبار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وظایف وزارت امور خارجه در بحث صدور این قطعنامه، اظهار کرد: نگاه ما این است که وزارت امور خارجه باید در کمیته‌های فرعی سازمان ملل حضور پررنگ‌تری داشته باشد؛ چراکه اعداد و ارقام و آماری که بیرون آمد،‌ اینگونه بود که ۶۸ رای ممتنع را نشان می‌داد و این نشانگر فضایی است که ما می‌توانستیم روی این ۶۸ رای کار موثرتری داشته باشیم و کار قوی‌تری انجام دهیم.

نماینده مردم تهران عنوان کرد: قطعنامه صادر کردن البته مسبوق به سابقه است و جدید هم نیست و آنجا هم به هرحال لابی صهیونیست‌ها و سعودی‌ها موثر است اما به هرحال جمهوری اسلامی ایران هم باید از موضع دفاعی به موضع اقناعی حرکت کند و در شرایطی که رای‌ها گویا و فضا برای لابی کاملا مهیا است باید بتواند نظرات جمهوری اسلامی را به شایستگی به نمایندگان کشورهای مختلف منتقل کنند که حداقل رای‌های ممتنع را داشته باشیم.

این نماینده اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد:‌ ۶۸ رای ممتنع در مقابل ۳۰ رای مخالف قابل توجه بود و حداقل پنجاه درصد از این آرای ممتنع می‌توانستند با نشست‌های موثر به نفع جمهوری اسلامی ایران نظر داشته باشند و می‌توانستیم این آرا را به نفع خودمان برگردانیم.

رحیمی درباره بررسی CFT در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: طبق برنامه ما در کمیسیون  امنیت ملی رسیدگی به ایرادات شورای نگهبان وجود دارد. ایرادات شکلی را می‌توان برطرف کرد ولی درمورد ایرادات ماهوی به نظر ما شروطی که مجلس تصویب و به خود لایحه دولت ملحق کرد، جوابگوی ایرادات و دغدغه‌ها است. پیشبینی این است که مجلس به نظر خود اصرار کند و در کمیسیون هم همین فضا خواهد بود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ممکن است بتوانیم ایرادات شکلی یا ابهاماتی که مطرح کردند را برطرف کنیم، ولی کلیت لایحه و نظر مجلس چیزی بود که در مجلس تصویب شد. این لایحه دو مسیر دارد؛ اگر مجلس وارد برطرف کردن ایرادات به طور ماهوی شود به شورای نگهبان برمی‌گردد و اگر مجلس به نظر خود اصرار کند، مستقیم به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌رود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا می‌توانیم با توجه به اینکه ایران دست برتری در سوریه و یمن دارد از آن به عنوان اهرمی برای کسب امتیاز از اروپا استفاده کنیم، گفت: یکی از مواردی که اروپایی‌ها در دیدارهای پارلمانی و در سطح مقامات ارشد و در دیدار با نمایندگان مجلس مطرح کردند، موضوع یمن و سوریه بوده است. نگاه اروپایی‌ها هم به نوعی برون‌رفت از این وضعیت است و به جایگاه و نقش ایران هم کاملا واقف هستند. به‌هرحال ایران در جایگاهی است که حتما می‌تواند در ثبات منطقه نقش‌آفرینی کند و اروپایی‌ها هم این را کاملا درک کرده‌اند.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارنظر برخی که معتقدند «تعطیلی‌های مجلس زیاد است»، عنوان کرد: تعطیلات کل کشور زیاد است و ما تعطیلاتی که در کل تقویم داریم، زیاد است، هرچند که چند طرح هم برای اصلاح تعطیلات کشور طراحی شده که در کمیسیون فرهنگی مطرح است.

وی ادامه داد: نمایندگان مجلس معمولا سه هفته جلسه در صحن علنی دارند و یک هفته هم سرکشی به حوزه انتخابیه را باید انجام دهند. این مسلم است که رسیدگی به مسائل ملی مهم است اما هیات رئیسه اولویت‌بندی‌هایی را مشخص می‌کند و در دستورکار قرار می‌دهد و تا الان اعتراضی هم از سوی نمایندگان نداشتیم و مردم هم نگاهشان این است که نمایندگان یک هفته در ماه تعطیل هستند در صورتی که اسم تعطیلی واژه درستی نیست بلکه عنوانش سرکشی به حوزه‌های انتخابیه است و نمایندگان هم واقعا در آن یک هفته درگیر پروژه‌های حوزه‌های انتخابیه خود هستند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سوریه یمن اروپا علیرضا رحیمی تعطیلات مجلس کمیته سوم سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین

نمایندگان ایران و روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین با یکدیگر دیدار کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، محسن نذیری اصل، نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین و میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین المللی در وین با یکدیگر دیدار و رایزنی کردند. 

اولیانوف در خصوص این دیدار در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: با نماینده ایران در آستانه سفر برنامه ریزی شده مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران دیدار کردم.

پیشتر بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی اوایل هفته آینده به منظور شرکت در اولین کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای ایران که در اصفهان برگزار می‌شود، به ایران سفر می‌کند. 

کمالوندی همچنین اعلام کرد که قرار است در این سفر گروسی در خصوص مسائل هسته‌ای ایران با برخی از مقامات جمهوری اسلامی ایران رایزنی داشته باشد. 

اولین کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای روز 17 الی 19 اردیبهشت ماه در شهر اصفهان برگزار می‌شود.

گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کندتکرار ادعاهای گروسی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • رادان: مردم افتخار کنید رئیس‌جمهوری دارید که برایش تکلیف مهم است/ بیشترین کسانی که در طرح نور و لایحه عفاف و حجاب تلاش کردند، نمایندگان اصفهان بودند/ ما به سبک خودمان آزادی برای احیای دینمان را ایجاد می‌کنیم
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود