Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - 2 شرکت خارجی از هندوستان و اندونزی برای بهبود وضعیت و ارتقای سرمایه‌گذاری در صنعت نساجی یزد اعلام آمادگی کردند.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی یزد، در نشستی که با حضور مدیران این 2 شرکت، مسئولان اقتصادی و سرمایه‌گذاری و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان برگزار شد وضعیت صنعت نساجی استان موردبحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بررسی زمینه‌های سرمایه‌گذاری در صنعت نساجی استان، مشکلات و چالش‌ها فراوری آن، لزوم بهسازی و نوسازی ماشین‌آلات، ارتقای کیفی و کمی تولیدات و توجه به جذب سرمایه‌گذاری از محورهای این نشست بود.
این شرکت‌ها درزمینهٔ فرایند تولید صنعت نساجی و ارتقای سطح ماشین‌آلات صنعتی نساجی دارای تجربیاتی در کشورهای مختلف دنیا هستند که مدیران آن در این نشست فعالیت‌های کاری خود را ارائه کردند.
بررسی نحوه سیاست‌گذاری مناسب برای رشد صنعت نساجی، رشد و افزایش سرمایه‌گذاری و تلاش برای ورود سرمایه‌گذاران خارجی در این صنعت از دیگر مباحث مطرح‌شده در این نشست بود.
همچنین توانمندی شرکت‌های خارجی یادشده، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری و منطقه ویژه اقتصادی و شهرک صنعتی استان و مشوق‌های مالیاتی و بیمه‌ای ارائه و معرفی شد.
نساجی یکی از صنایع محلی یزد است و بر پایه برخی آثار ازجمله کتیبه‌های مسجد جامع یزد، این شهر یکی از کانون‌های مهم نساجی کشور بود و پارچه‌های باارزشی در آن تولید می‌شد.
اما در دهه‌های اخیر، آن‌چنان‌که بایدوشاید به پارچه‌های دست‌بافت آن توجه نشد تا آنجا که امروز، ترمه سنتی از بین رفته است.
هم‌اینک 160 واحد نساجی با ظرفیت 100 میلیون مترمربع در استان فعال است که حدود 23 هزار نفر در این واحدها مشغول کار هستند.
27 درصد سهم اشتغال یزد مربوط به این صنعت است و 100 درصد روفرشی و ترمه و 80 درصد پارچه‌های رومبلی ایران در استان یزد تولید می‌شود.
کارخانه‌های یزد باف، گرد باف، افشار، تابان و سعادت از مهمترین مراکز نساجی استان در تولید روفرشی ، فرش ماشینی ، پارچه‌های فاستونی ، کش‌باف ، پتو و نخ هستند ولی امروز تولید نسبت به قبل متنوع‌تر شده است.
به‌گونه‌ای که صنایع نساجی علاوه بر تولید قبلی، پارچه پیراهنی ، انواع پارچه‌های رومبلی ، پارچه‌های پرده‌ای ، ملحفه‌ای و متقال نیز تولید می‌کنند.
1968/ 2047

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد نساجي يزد سرمايه گذاري اندونزي هندوستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی

نخستین رویداد «فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی» (فن‌آب) با هدف حمایت از ایده‌های برتر و با حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد و در این رویداد ۲۹ طرح از سراسر کشور به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها اولیه ۹ طرح در بخش دانشجویی و ۲ طرح از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به مرحله نهایی راه یافتند.

برگزیدگان رویداد فن‌آب پس از داوری نهایی مشخص شدند و مقام اول بخش دانشجویی به علی شاکر از دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان، رتبه دوم به فرزانه علی حسینی و عبدالله رحیمی از دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان و جایگاه سوم به زینب بخشی نفوتی و گلنسا برادران کوکانی از دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعلق گرفت.

همچنین شرکت تولیدی دانش‌بنیان توسعه فناوری ازن تجهیز نوین و شرکت مهندسی کاشفان نیلفام در این رویداد مورد تقدیر قرار گرفتند. 

مدیر اجرایی رویداد فن‌آب در مراسم تجلیل از برگزیدگان گفت: هدف اصلی از برگزاری این رویداد، رشد اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت نساجی و حرکت در مسیر منافع ملی کشور است.

سید مهدی حجازی با بیان اینکه نساجی یکی از ۱۱ صنعت پیشران کشور است، افزود: اقتصاد دانش‌بنیان صنعت نساجی دچار ضعف‌هایی است و سرمایه‌های انسانی در دانشگاه‌ها می‌توانند این ضعف‌ها را برطرف کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان هم گفت: این استان در صنعت نساجی به‌ویژه ابتدای زنجیره ارزش این صنعت سرآمد است، اما باید با کمک دانشگاه برای ارتقا و رفع محدودیت‌های آن تلاش شود.

رسول سواری با اشاره به اهمیت کمک‌های بخش دانش‌بنیان به صنعت، افزود: مشکلات صنعت با مشارکت اعضای هیات علمی و دانشجویان حل می‌شود.

او تصریح کرد: امکانات زیرساختی شهرک‌های صنعتی در حد نیاز ایجاد شده، اما همین توسعه در برخی موارد محدودیت‌هایی ایجاد کرده است به همین دلیل در بخش تامین زیرساخت‌ها به‌ویژه در بخش آب و برق با مشکلاتی مواجهیم.

سواری، یکی از راهکار‌های رفع این مشکل را بهینه‌سازی و مدیریت مصرف دانست و افزود: دانشجویان در بسیاری از موارد با ایده‌های خلاقانه خود، مسائل صنایع را حل کرده‌اند و در بخش مدیریت بهینه و همچنین فناوری پذیرای دانشگاه و افراد فعال در حوزه نوآوری و فناوری هستیم.

او خاطرنشان کرد: برگزیدگان رویداد فن‌آب مورد حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان مانند ارائه تسهیلات استقرار و کمک هزینه ثبت برند تجاری، تجاری‌سازی و ایجاد بازار ایده‌ها قرار می‌گیرند.


باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم