Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- یک رسانه چینی گزارش کرد اروپا حاضر نیست بخاطر زیاده خواهی های آمریکا از روابط با ایران دست کشیده و مناسبات تجاری با تهران را متوقف کند.

 تارنمای یی سی روز یکشنبه نوشت، مقام های اروپایی در حال رایزنی برای راه اندازی و عملیاتی کردن سامانه مستقل پرداختی برای تجارت با ایران فارغ از تحریم های آمریکا هستند و مایل نیستند تسلیم باج خواهی های آمریکا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می افزاید شاید راه اندازی این سامانه دشوار باشد، اما غیرممکن نیست و عملیاتی کردن آن مهم است و می تواند راهی برای گسترش تجارت با ایران بدور از تحریم ها باشد.
یی سی ادامه می دهد شرکت های اروپایی تجارت با ایران را بر اساس قوانین اروپا ادامه خواهند داد و نمی گذارند تا دیگران برای آنها تصمیم بگیرند.
رسانه چینی تصریح می کند اروپا مشکلاتی برای عملیاتی کردن سامانه دارد و به دنبال میزبانی برای آن است اما سردرگم نیست و نهایتا راه هایی برای این منظور پیدا خواهد شد.
این گزارش به اظهارات شماری از مقام های اروپایی اشاره می کند مبنی بر اینکه باید این اتحادیه برای پرداخت مستقل و تجارت با ایران راهی بیابد و اضافه می کند که اروپا نمی تواند بپذیرد که یک قدرت خارجی که حتی دوست نزدیک این اتحادیه نیست (آمریکا) بجای کشورهای این قاره تصمیم بگیرد و بخواهد تجارت مشروع با یک کشور دیگر (ایران) را متوقف کند.
یی سی از قول نیو سونگ استاد مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای آورده است: سامانه پرداختی مستقل برای تجارت با ایران در درازمدت با موفقیت عملیاتی خواهد شد و در کوتاه مدت مشکلاتی بروز می کند که باید آنها را از لحاظ فنی برطرف کرد.
وی گفت که اروپا باید حمایت های سیاسی و اقتصادی را ادامه دهد و اجازه ندهد که سلطه دلار بر تجارت جهانی مانع تجارت این اتحادیه با ایران شود و برای همین ایجاد این سامانه یک اقدام بسیار اساسی برای کشورهای مرتبط با برجام و دیگر کشورهای دنیا محسوب می شود.
دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا 18 اردیبهشت ماه گذشته خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد اما بلافاصله دیگر کشورهای امضا کننده این توافق یعنی انگلیس، فرانسه، آلمان، چین و روسیه ضمن محکوم کردن خروج این کشور از این توافق چندجانبه بین المللی، تاکید کردند که به برجام پایبند مانده و از تجارت شرکت هایشان با ایران حمایت می کنند.
ترامپ با حربه تروریسم اقتصادی و تحریم های یک جانبه غیرقانونی و فشار به جامعه جهانی به دنبال ایجاد جنگ روانی و القای انزوای ایران است اما تجربه ماه های اخیر و همراهی نکردن جهان با آمریکا نشان داد که این کشور هیچگاه به هدف خود دست نخواهد یافت.
در راستای مقابله با تحریم های غیرقانونی آمریکا علیه ایران، اتحادیه اروپا ضمن فعال کردن قانون انسداد برای حمایت ازفعالیت شرکت های خود در ایران، اعلام کرد که سازوکار مالی برای ادامه تجارت شرکت های خارجی با ایران و همچینن فروش نفت ایران و امکان مبادله تجاری ایران با جهان ارائه می کند.
بسیاری از ناظران سیاسی و تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که تحریم نفت ایران در بلندمدت همراه با افزایش بهای نفت به تضعیف دلار در سطح بین المللی منجر شده و به شکست و عقب نشینی آمریکا می انجامد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۰۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است

گسترش فعالیت‌های ضد صهیونیستی و محکومیت جنایات این رژیم در سرتاسر جهان، صهیونیست‌ها را به شدت نگران کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی که در شماره امروز سه شنبه آن منتشر شد اعلام کرد، بعد از تحریم‌های اعمال شده توسط ترکیه علیه اسرائیل، تل‌آویو نگران کپی برداری این سیاست توسط دیگر کشورهای جهان در واکنش به اقدام صورت گرفته در نوار غزه است، امری که می‌تواند ضربات شدیدی را به اقتصاد اسرائیل وارد کند.

این رسانه پر مخاطب اسرائیل در این رابطه نوشت، این نگرانی وجود دارد که در صورت تهاجم نظامی به رفح شمار دیگری از کشورهای جهان هم از الگوی ترکیه در تحریم همکاری اقتصادی با اسرائیل تبعیت کنند.

در بخش دیگری از گزارش تاکید شده است، مراکز تصمیم گیری در تل‌آویو نگران آن هستند که تحریم اقتصادی به واکنشی همه گیر در میان طرف‌های مخالف تهاجم علیه رفح تبدیل شود.

هاآرتص همچنین خبر داد، امروز مراکز تصمیم گیری در اسرائیل این نگرانی را دارند که تحریم‌ها به شکل گسترده‌ای گریبان آنها را بگیرد، مشکلی که تل‌آویو از سال 1973 و جنگ روز کیپور دیگر آن را تجربه نکرده است.

به اعتقاد این رسانه عبری زبان چنین سیاستی می‌تواند علاوه بر ابعاد اقتصادی، ضربات روحی و روانی شدیدی به اسرائیلی‌ها وارد کند بخصوص که خطر سرایت سیاست تحریم علیه اسرائیل به کشورهای دیگر هم وجود دارد.

تحلیل رسانه عبری زبان: حماس بازی نتانیاهو را خراب کردمخمصه بزرگ نتانیاهو بعد از پاسخ مثبت حماس به آتش‌بس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • نبض گردشگری اروپا در دست چینی‌ها
  • کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • ثبت نام نمایندگان رسانه‌ها به منظور پوشش دیدار ایران و ازبکستان
  • گل‌زنی داور در لیگ‌ دسته پایین اروپا که سوژه رسانه‌ها شد (فیلم)
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران