Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@04:26:11 GMT

محدودیت در تأمین مواد اولیه سد راه صنعت

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۱۸۰۵

ساعت24-استاندار البرز گفت: واحدهای تولیدی و صنعتی در سراسر کشور از جمله البرز با برخی مشکلات از جمله برگشت سرمایه و تامین منابع مالی مواجه هستند که حل آنها به تعامل و همدلی دولت با بخش خصوصی نیاز دارد.

محمد علی نجفی در مراسم افتتاح نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی صنایع کوچک و متوسط استان البرز اظهار کرد: این  نمایشگاه صرفاً با هدف معرفی واحدهای تولیدی و صنعتی صادراتی استان برگزار نشده و در بخش‌های جانبی آن شاهد حضور هیئت‌های خارجی و همچنین برگزاری همایش‌های مختلف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بدون شک اگر با محدودیت فضا مواجه نبودیم، تعداد غرفه‌های این نمایشگاه از 100 مورد بیشتر می‌شد ولی با زیرساخت‌های موجود، امکان پذیرش بیش از 100 واحد تولیدی و صنعتی صادراتی وجود نداشت. واحدهای شرکت کننده در این نمایشگاه عمدتاً صادر کننده هستند یا حضور فعالی در بخش تولید کشور دارند.

وی توضیح داد: خوشبختانه استارتاپ‌ها و فن بازارها حضور فعالی در این نمایشگاه دارند و این حضور زمینه کارآفرینی را در استان فراهم می‌کند.

این مسئول افزود: محدودیت برای تامین مواد اولیه یکی دیگر از موانع واحدهای تولیدی و صنعتی برای به فعالیت رساندن ظرفیت‌هایشان است که باید با برنامه‌ریزی مدون در مسیر رفع این مشکل گام برداشت. این نمایشگاه فرصت مناسبی برای شناسایی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان است و امید است بعد از این بازه چهار روزه مسیر فعالیت واحدهای کوچک و متوسط صنعتی استان هموارتر شود.

عزیزالله قربانی، معاون پشتیبانی شرکت شهرک‌های صنعتی ایران نیز گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی بخشی از هزینه شرکت واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در نمایشگاه‌های خارجی را تقبل می‌کند. این نمایشگاه‌ها انعکاس دهنده بخشی از توانمندی‌های واحدهای تولیدی و صنعتی استان‌های مختلف هستند.

وی با اشاره به بخشی از اهداف شرکت شهرک‌های صنعتی کشور ادامه داد: یکی از اهداف اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی کشور حمایت از صنایع کوچک و متوسط است که نقش به سزایی در تولید، اشتغالزایی وتوسعه اقتصادی کشور دارند.

وی توضیح داد: واحدهای صنعتی و تولیدی صادرات محور می‌توانند در زمینه ارزآوری و خروج از تنگناهای اقتصادی کشور موثر واقع شوند. یکی از برنامه‌های محوری شرکت شهرک‌های صنعتی حمایت از واحدهای صادرات محور است و در این خصوص با معاون اقتصادی وزیر امور خارجه نشست‌هایی برگزار کردیم که نتایج مثبتی داشته است.

وی اظهار کرد: فضاهایی در کشورهای منطقه برای حضور واحدهای صنعتی و تولیدی کشور فراهم شده و واحدها می‌توانند در این فضاها بخشی از توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند. بدون شک شرکت در نمایشگاه‌های خارجی نقش به سزایی در ایجاد روابط حسنه بین ایران و سایر کشورها به ویژه کشورهای منطقه خواهد داشت.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد