Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سردار غلامحسین غیب‌پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، صبح امروز در نشست خبری در آستانه هفته بسیج اظهار داشت: بنای ما از ابتدای سال۹۷ تاکید بر خدمت‌رسانی است که جلوه‌ای از آن را در مرداد و شهریور امسال مشاهده کردیم که اتمام آن هم تجمع بزرگ استادیوم آزادی بود و این دور از خدمت‌رسانی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس وی با بیان اینکه هفته بسیج از ۲۹ آبان شروع می‌شود درباره برنامه‌های این هفته گفت: هزار و صد و پنجاه پروژه محرومیت‌زدایی افتتاح می‌شود و سه هزار واحد کوچک و خرد اقتصاد مقاومتی در حوزه خانگی نیز آغاز به کار خواهد کرد.

سردار غیب‌پرور از اعزام شش هزار گروه جهادی به مناطق مختلف کشور خبر داد و افزود: برنامه‌ای که برای اولین بار به اطلاع مردم می‌رسد این است که بسیج در حوزه انرژی خورشیدی ورود کرده و شروع به ساخت سه هزار واحد نیروگاه پنج مگاواتی کرده که بنا داریم در آینده به سمت نیروگاه‌های صد مگاواتی حرکت کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین از اجرای طرح ایران‌یار خبر داد و گفت: در این طرح، با هدف ایجاد خودباوری در بین دانش‌آموزان، سی هزار دانش‌آموز از کارخانجات و صنایع تولیدی کشور بازدید می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین از هزار و پانصد مدیر کارخانه و کارگاه تولیدی و صاحبان صنایع دولتی و غیردولتی دعوت شده تا به مدارس بروند و توضیحاتی را درباره ظرفیت‌های اقتصادی کشور بدهند. جامعه مخاطب نیز سیصدهزار دانش‌آموز کشور است.

به گفته سردار غیب‌پور، عناوین روزهای هفته بسیج امسال به شرح زیر است:

سه‌شنبه ۲۹ آبان؛ روز بسیج، فرهنگ و مسجدمحوری (شامل چهار برنامه)
چهارشنبه ۳۰ آبان؛ روز بسیج، اقتصاد مقاومتی، خدمت‌رسانی و سازندگی (شامل 10 برنامه)
پنجشنبه یکم آذر؛ روز بسیج، اقتدار دفاعی- امنیتی (شامل دو برنامه)
جمعه ۲ آذر؛ روز بسیج، معنویت و انتظار
شنبه ۳ آذر؛ روز بسیج، جهاد کبیر و استکبارستیزی
یکشنبه ۴ آذر؛ بسیج، جهاد روشنگری و تبیین
دوشنبه ۵ آذر؛ روز بسیج و چهل سال افتخار

وی در بخش دیگری از سخنان خود، طرح میز خدمت را تجربه موفقی دانست که مدیران به مردم پاسخ‌گو بودند و گفت: در هفته بسیج، هشتصد میز خدمت توسط بسیج کارمندان دایر می‌شود که مدیران دولتی با محور مساجد پاسخگوی مردم خواهند بود.

سردار غیب پرور، مواجهه مسئولین با آحاد مردم را کمک کننده به پاسخ‌گویی به جامعه دانست و تصریح کرد: در شرایط خاص اقتصادی کشور، این پاسخگویی می‌تواند یک مرحم و التیام باشد؛ از طرفی، نزدیک شدن مردم به لایه مسئولین، کار ارزشمندی است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، اعزام چهار هزار هسته علمی مهندسین کشاورزی به سراسر کشور را یکی دیگر از برنامه‌های هفته بسیج دانست و اضافه کرد: قریب به سی و نه هزار روستا در کشور داریم که در نظر داریم در دوره‌ای چهارساله نگاه تحولی متناسب با اقلیم کشور در حوزه کشاورزی به این روستاها داشته باشیم.

وی افزود: از اواسط سال ۹۷ رویکرد عملی ما در این زمینه شروع شده که این اعزام، بخشی از آن فرایند کلی است.

سردار غیب پرور درباره سه ویژه برنامه هفته بسیج گفت: برگزاری جشنواره فیلم مقاومت، رویدادی فرهنگی بزرگ در کشور و منطقه و بین‌الملل است که آثار تولیدی در حوزه سینمایی، فیلم کوتاه و مستند در ایران و خارج کشور به مدت یکسال فراخوان شده و آماده برگزاری ا‌ست.

وی افزود: دریافت آثار خارجی به شدت توسعه پیدا کرده و از نقاط مختلف جهان آثاری دریافت کرده‌ایم که توقع نداشتیم؛ از آمریکای لاتین، شرق آسیا، روسیه و اروپا بیش از نهصد اثر در بخش خارجی دریافت شده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین از برگزاری این جشنواره از پنج آذر به مدت سه روز در تهران خبر داد.

وی افزود: بعد از اتمام جشنواره، هر هفته در یکی از استان‌ها اکران فیلم‌های جشنواره فیلم مقاومت را خواهیم دانست و تا اسفند ادامه خواهد داشت.

غیب پرور، برگزاری جشنواره بزرگ فعالان مجازی بسیج را دومین برنامه ویژه هفته بسیج عنوان کرد و با بیان اینکه یکی از صحنه‌های استراتژیک، فضای مجازی است، تصریح کرد: بسیج باید خود را به‌روز نگه دارد و نمی‌تواند از اقتضائات روز عقب باشد.

وی خاطرنشان کرد: از سال قبل وعده می‌دادم که بسیج به طور جدی در عرصه فضای مجازی وارد خواهد شد. اکنون مجموعه فعالیت‌های ماه‌های اخیر منجر به این شده است که اولین و بزرگترین جشنواره فعالان مجازی بسیج به همراه دستاوردها، از هشت آذر به مدت سه روز در تهران برگزار شود.

غیب پرور ادامه داد: دو روز از این جشنواره مربوط به تمرین و رزمایش فعالین مجازی است و یک روز هم به شکل همایش خواهد بود که از صاحب‌نظران کشور در عرصه مجازی بهره‌مند خواهیم شد‌.

وی افزود: هدف ما این است که در شبکه‌سازی این فعالان، موفق‌تر از قبل عمل کنیم و بتوانیم شبکه موثری داشته باشیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین سومین ویژه برنامه هفته بسیج را همایش بزرگ و اثرگذار همدردی با مردم یمن دانست و خاطرنشان کرد: آنچه در سال‌های گذشته بر مردم یمن گذشته است دلالت بر رنج و آلام مردم مسلمان یمن است که با موافقت و همکاری آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی، حاکمان سعودی ماموریت پیدا کرد که به شکل وحشیانه‌ای تاخت و تاز کند و خانه‌ها و شهرها را ویران کند.

غیب پرور ادامه داد: در این کنفرانس، بخشی از مهمانان ما خارجی و برخی نیز فعالان سیاسی داخل کشور خواهند بود.

وی افزود: در یک نگاه کلی، برنامه‌‌های امسال هفته بسیج ۲۸ برنامه محوری خواهد بود که در سراسر کشور اجرا می‌شود و شش برنامه هم در تهران خواهیم داشت.

غیب پرور اقدامات بسیج در زلزله کرمانشاه را پنج اقدام محوری دانست و گفت: در روزهای اول زلزله، پانزده هزار بسیجی جهادگر به کمک زلزله‌زدگان شتافتند و در اسکان اضطراری قریب به نوزده میلیارد هزینه کردیم.

وی ادامه داد: هفت هزار کانکس را تهیه و در منطقه مستقر کردیم؛ همچنین کار نصب و تکمیل هشت هزار و سیصد کانکسی که قرارگاه خاتم برای زلزله‌زدگان تهیه کرده بود را ما انجام دادیم.

جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج افزود: در مرحله آخر، ساخت هزار واحد مسکونی را تقبل کردیم که هفتصد واحد را تحویل دادیم.

غیب‌پرور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بنا داشتیم تجهیزاتی را برای سی و دو واحد خود در کشور فراهم کنیم که ترکش تورم به ما هم خورد و ردیف بودجه‌ای که در نظر گرفته بودیم، دست‌خوش تغییر شد.

وی، همکاری برخی دستگاه‌های دولتی با بسیج را بهتر از گذشته ارزیابی کرد و با بیان اینکه آینده همکاری‌ها را مثبت می‌بینم، اظهار داشت: به نظر می‌رسد دولت هم به این نتیجه رسیده که می‌تواند از طرفیت‌های بسیج استفاده کند.

غیب پرور افزود: رایزنی‌هایی با شورای‌عالی امنیت ملی شده است و بنا شد زمینه‌های همکاری بسیج و دولت و اینکه این همکاری‌ها در چه زمینه‌هایی و به چه صورت باشد، تدوین شود که تعدادی طرح مهیا شد و آخر هفته گذشته به دبیرخانه شورا ارسال شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سردار غیب پرور بسیج اقتصاد مقاومتی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۲۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز از اراده این کمیته برای رفع فقر از محلات و مناطق کم‌برخوردار این کلان‌شهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیده مریم حسینی با همراهی جمعی از کارکنان شهرداری شیراز، اعضای قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی (ع) و خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های ملی و استانی از تعدادی منازل، بازسازی و نوسازی شده منطقه کم‌برخوردار در چند محله بافت تاریخی و مهدی‌آباد بازدید و از نزدیک به بررسی روند اجرای تفاهم‌نامه سه‌جانبه محرومیت‌زدایی پرداخت.

وی افزود: براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان شورای اسلامی شهر، شهرداری شیراز و قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس باید یک‌هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و احیا شود تا با این کار محرومیت‌زدایی در این مناطق احیا شود.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه خانه‌های مورد نظر توسط یاوران و معتمدین محله، گروه‌های جهادی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و ... شناسایی و بعد نیرو‌های جهادی و کارشناسان شورای اسلامی شهر به منزل مورد نظر مراجعه و در رابطه با واجد شرایط بودم آن تحقیق می‌کنند.

حسینی بیان کرد: پس از شناسایی و تأیید، منازل محروم نیازسنجی و در فهرست محرومیت‌زدایی قرار می‌گیرند و کار با همکاری نیرو‌های جهادی برای احیای آنها آغاز می‌شود. این خانه‌ها به قدری فرسوده و نامناسب هستند که فقر آنها، محله را آزار می‌دهد و با درست کردن این خانه‌ها امنیت محله هم افزایش می‌یابد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت حضور خیرین در زمینه محرومیت‌زدایی از چهره شهر در خصوص برخی بند‌های تفاهم‌نامه سه جانبه اظهار کرد: بر اساس این تفاهم. نامه سه جانبه قرار شد یک هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و 500 خانه توسط شهرداری و 500 خانه توسط قرارگاه محرومیت زدایی احمدبن موسی(ع) احیا و بازسازی شود.

حسینی گفت: بر این اساس قرار شد به طور میانگین برای هر منزل 60 میلیون تومان هزینه شود که 15 میلیارد تومان سهم شهرداری و 15 میلیارد تومان سهم قرارگاه تعیین شد که سپاه بیشتر نسبت به احیای خانه‌های اطراف شهر و شهرداری نسبت به محرومیت‌زدایی از منازل درون شهر اقدام کردند. امسال سهم هر کدام از طرفین 30 میلیارد تومان تعیین شده و قرار است یک هزار منزل نیز امسال از محرومیت خارج شوند.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اجرای این طرح در تمامی مناطق یازده‌گانه شهرداری این کلان‌شهر اضافه کرد: در این راستا در کل مناطق یازده‌گانه از یاوران شورا خواستیم منازل محروم را شناسایی کنند و بعد نسبت به تایید آغاز طریق بخش‌های مرتبط، اقدام می‌شود.

حسینی افزود: مسأله اصلی ما در این راستا برخی کار‌های عقب افتاده است که در گذشته انجام نشده و به امروز افتاده است، مانند خانه‌های فرسوده‌ای که در برخی نقاط مانند بافت تاریخی برجامانده و امروز به معضلی برای این محل تبدیل شده است، چراکه انجام اموری مثل سنگ‌فرش برخی معابر که امروز برای آن تصمیم‌گیری شده جزو کار‌های روزمره است.

وی با اشاره به وجود انبوه منازل فرسوده و محروم در بافت تاریخی و مشکل ساخت‌وساز در این بافت گفت: بنابر آمار غیر رسمی در منطقه تاریخی فرهنگی، بیش‌از 100 خانه میراثی داریم که احیا و نوسازی آنها مشکل است و علاوه بر مشکل نوسازی و مقاوم‌سازی وجود این منازل باعث مشکلات بهداشتی زیادی نظیر سالک شده که مردم بافت را تهدید می‌کند.

 رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص مشکل برخی از منازل اجاره‌ای نیز گفت: البته ما این مشکل را در سعدی هم داشتیم که برخی صاحبخانه‌ها به دلیل مشکل محله، منازل خود را به قیمت کمتری اجاره دادند و خود در یک محله دیگر منزلی را اجاره کرده‌اند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ارائه برخی تسهیلات برای محرومیت‌زدایی محلات کم برخوردار بیان کرد: ما سعی داریم که صاحبان این منازل هم برای نوسازی و بهسازی منزل خود و حتی بازگشت به بافت سعدی ترغیب شوند و در این راستا، لایحه‌ای برای تسهیل ارائه شده تا حتی اگر بخواهند منزل خود را مرمت کنند، نیاز به پرداخت هزینه پروانه و پایان کار هم نباشد. معتقدیم با مرمت این منازل اعتبار و امنیت محله را افزایش می‌دهیم.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان