Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - مسئول مرکز ارتباطات و بين الملل حوزه هاي علميه کشور گفت: بحران هويتي و حيثيتي براي غرب آن هم در ارتباط با حقوق بشر ايجاد شده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام و المسلمين سيد مفيد حسيني کوهساري روز يکشنبه در چهارمين نشست تخصصي حقوق بشر آمريکايي در سنندج اظهار داشت: بحران هويتي و حيثيتي براي غرب آن هم در ارتباط با حقوق بشر ايجاد شده است که اهميت آن فراتر از بحران هاي اقتصادي و سياسي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي به 2 انقلاب کبير فرانسه و روسيه اشاره کرد و افزود: نتيجه انقلاب کبير فرانسه ايجاد نظام سوسياليستي با خروجي سياسي بلوک غرب بود و انقلاب روسيه نيز باعث ايجاد نظام مارکسيستي و خروجي بلوک شرق شد.
مسئول مرکز ارتباطات و بين الملل حوزه هاي علميه کشور گفت: خروجي بسياري از مناسبت هاي سياسي دنيا مانند سازمان بين الملل و لاهه که دنيا بر آن مي چرخد، مبناي حقوق بشر شده است.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني کوهساري اضافه کرد: بسياري از اتفاقاتي که در قرن اخير روي داده نتيجه نقض حقوق بشر بوده است.
وي گفت: آمريکا بزرگترين فروشنده سلاح و سازنده مين هاي کشنده در دنيا است و صنعت پيشرو در اقتصاد دنيا محسوب مي شود.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني کوهساري افزود: تاکنون در عرصه بين المللي امريکا بيش از 100 جنگ را بوجود آورده است.
وي با بيان اينکه همانگونه که رهبري فرمودند دنيا در پيچ تاريخي قرار گرفته و سرنوست بشريت در مسير تغيير است، تاکيد کرد: آنچه تغيير مي کند مناسبت هاي بشري است و بشر امروز بدنبال تمدن جديدي است و ما معتقديم اسلام تامين کننده اين تمدن خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني کوهساري با اشاره به اينکه مطالبات بشر امروز تغيير کرده است، گفت: اسلام داراي ويژگي هاي مهمي است که مي توان آنها را به دنيا عرضه کرد.
وي اضافه کرد: ايجاد اجتماع و ارتباط ميان فرد، جامعه و حکومت، آرمان گرايي و واقع گرايي، مقام عمل و نظر و ايجاد اين ارتباط ميان عدالت، پيشرفت و حقانيت از جمله ويژگي هاي تمدني اسلام است.
مسئول مرکز ارتباطات و بين الملل حوزه هاي علميه کشور اظهار داشت: اسلام هم به اصالت هاي خود و هم به اقتضاهاي زندگي معاصر توجه دارد.
حجت الاسلام و المسلمين حسيني کوهساري تاکيد کرد: اگر در دوراني که تمدن هاي مالي رو به افول است اسلامي را با اين ويژگي تمدني ارائه کنيم آينده از آن دنياي اسلام خواهد بود.
** مقاومت سنگر دفاع از بشريت است
جانشين دبير کل بيداري اسلامي نيز گفت: محور مقاومت در خاورميانه سنگر دفاع از بشريت و نجات بخش حقوق بشر است.
سردار حسين اکبري اظهار داشت: امروز مقاومت سنگر دفاع از بشريت است و اگر اين سنگر در اين منطقه وجود نداشت بدون شک گروه هاي تکفيري از جمله داعش نصف منطقه خاورميانه را گرفته بود.
وي افزود: وجود جبهه مقاومت دفاع از حقوق بشر است نه جنايت هايي که آمريکا به بهانه حقوق بشر در کشورهاي مختلف انجام مي دهد.
جانشين دبير کل بيداري اسلامي يادآور شد: به گفته خود آمريکايي ها آنان هفت هزار ميليارد دلار در منطقه خاورميانه هزينه کرده اند که امروز با توجه به قدرت مقاومت با دستان خالي در حال خارج شدن از خاورميانه هستند.
اکبري افزود: حقوق بشر و بهانه دفاع از آن يک ابزاري براي آمريکا است تا به واسطه آن به سلطه در جامعه جهاني برسد.
جانشين دبير کل بيداري اسلامي اضافه کرد: رژيم صهيونيستي که در نتيجه جنگ جهاني اول توسط بلوک غرب ايجاد شده نيز در زمان حاضر با سياست هاي نژادپرستي و غير ستيزي در حال همکاري با آمريکا است.
اکبري تاکيد کرد: غير ستيزي جريانات صهيونيستي در جهان به ويژه منطقه خاورميانه با نگاه هاي نژادپرستي آمريکايي ها و تفکرات تکفيري گروه هاي تروريستي دست نشانده آمريکايي ها در منطقه يکي است که با محور مقاومت در حال فروپاشي است.
به گزارش ايرنا، چهارمين نشست تخصصي حقوق بشر آمريکايي از منظر رهبر معظم انقلاب با حضور جمعي از مسئولان کشوري و لشگري، صاحب نظران داخلي و خارجي امروز يکشنبه در مجتمع فجر سنندج در حال برگزاري است.
اين همايش با حضور افراد و صاحب نظراني از جمله آيت الله حيدري نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري، اکبري قائم مقام سازمان جهاني بيداري اسلامي، پاک آيين معاون بين المللي دفتر رهبر معظم انقلاب، آيت الله حسيني شاهرودي نماينده ولي فقيه در کردستان، ماموستا خدايي امام جمعه سنندج و برخي ديگر از مهمانان خارجي و داخلي در تالار 29 فروردين مجتمع فجر سنندج در حال برگزاري است.
سازمان جوانان حقوق بشر جمهوري اسلامي، دفتر حفظ و نشر آثار آيت الله العظمي خامنه اي و نماينده ولي فقيه در استان کردستان از بانيان برگزاري اين همايش يک روزه هستند.
ايجاد گفتمان ‌سازي‌هاي بين المللي مبتني بر انديشه هاي اسلامي و افشاي چهره واقعي آمريکا و مدعيان دروغين حقوق بشر و نيز به چالش کشاندن آنها پيرامون مسايل حقوق بشري در سطح بين الملل با عرصه گفتمان‌هاي حقوق بشري رهبر معظم انقلاب، از اهداف اين همايش است.
7348/6108
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۳۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران کودک‌همسری در آمریکا

ایالات متحده در حالی با ازدواج کودکان و ازدواج اجباری در کشورهای دیگر مخالف است و آن کشورها را متهم به نقض حقوق کودکان می‌کند که قوانین این کشور از کسانی که در معرض این امر هستند محافظت نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، در تاریخ چهار آوریل امسال، قانونگذاران ایالتی در «ویرجینیا»ی آمریکا به اصلاح قانون ایالتی رأی داده تا از کودک همسری جلوگیری کنند و چند روز بعد نیز فرماندار «گلن یانگکین» این قانون را امضا کرد. این رای در این ایالت یک اقدام مهم برای حقوق کودکان بود.

ویرجینیا دوازدهمین ایالت از مجموع ۵۰ ایالت آمریکاست که ازدواج کودکان را ممنوع کرده است. این در حالیست که فعالان حقوق کودکان تاکید دارند که ممنوعیت ازدواج کودکان و  محافظت از خردسالان در برابر سوءاستفاده و تعرض در سراسر ایالات متحده اجرایی شود.

تا سال ۲۰۱۷ میلادی، ازدواج کودکان در سراسر ایالات متحده تحت شرایط خاصی قانونی بود، از جمله در صورت رضایت والدین یا قاضی، یا اگر کودک خردسال باردار بود یا فرزند داشت.

مقامات این کشور اعلام کرده‌اند: تنها ۱۲ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا ازدواج کودکان را ممنوع کرده‌اند و ما باید قوانین را اصلاح کرده و کودک‌همسری را در تمام ایالات ممنوع کنیم.

بر اساس داده‌های یک مطالعه جدید، اگرچه آمریکایی ها اغلب ازدواج کودکان را یک مشکل خارجی تصور می‌کنند اما واقعیت این است که آنها «مانند کبکی که سر خود را در برف فرو برده»، از رواج این موضوع در کشور خود غافل مانده‌اند در حالی که طبق آمار کارشناسان، این پدیده  به طور چشمگیری در سراسر ایالات متحده گسترده است.

بر اساس آمارهای رسمی منتشرشده، بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ میلادی حدود ۳۰۰ هزار کودک به طور قانونی در ایالات متحده ازدواج کردند. برای مثال کالیفرنیا هیچ حداقل سنی را برای ازدواج مشخص نکرده است و سالانه بیش از ۸۰۰۰ کودک در این ایالت ازدواج می‌کنند.

۸۶ درصد از ازدواج های کودکان گزارش شده در ایالات متحده بین بزرگسالان و افراد زیر سن قانونی، اغلب دختران ۱۶ ساله بوده اما گاهی اوقات در سن ۱۲ سالگی نیز رخ داده است.

کارشناسان آمریکایی تاکید می‌کنند عدم اصلاح قوانین موجود یا تعیین قانونی مشخص در رابطه با ازدواج کودکان، نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت و نقض حقوق بشر در این کشور است. علاوه بر آزار جسمی و روحی، کودکان را در معرض خطر فقر و استثمار قرار می‌دهد و فرصت های آموزشی و اقتصادی را از آنها سلب می‌کند.

این گزارش می‌افزاید پدیده کودک‌همسری عامل اصلی ترک تحصیل دختران نوجوان در سراسر جهان است. در ایالات متحده نیز زنانی که قبل از ۱۸ سالگی ازدواج می کنند، ۵۰ درصد بیشتر احتمال دارد که دبیرستان را ترک کنند، چهار برابر کمتر از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شوند و ۳۱ درصد بیشتر در فقر زندگی می‌کنند. پیامد ازدواج در این سنین در سراسر زندگی آنها طنین‌انداز می‌شود و چرخه‌های فقر بین نسلی را تداوم می بخشد.

اما از آنجایی که در آمریکا هیچ قانون فدرال جامعی برای تعیین حداقل سن ازدواج وجود ندارد و قوانین ایالتی برای ازدواج کودکان پر از خلأها هستند، این رویه همچنان ادامه دارد. همچنین این «باورِ خلاف واقع» مبنی بر اینکه ازدواج کودکان، فقط مشکل کشورهای دیگر است و نمی‌تواند در ایالت متحده اتفاق بیفتد، بحث‌های عمومی سازنده و قوانین مؤثر را مسدود می‌کند.

این باور نادرست به چرخه غفلت و بی‌عملی دامن می‌زند و دولت‌ها را از انجام اقدامات مؤثر باز می‌دارد.

به گزارش الجزیره، در حالی که ایالات متحده صریحاً با ازدواج کودکان و ازدواج اجباری در کشورهای دیگر مخالف است، قوانین علیه آن در داخل ایالات متحده ناقص و ضعیف است و از کسانی که در معرض خطر هستند، محافظت نمی‌کند. در واقع، اکثر ایالت های ایالات متحده با استانداردهای بین المللی حقوق کودک سازگار نیستند.

کارشناسان می‌گویند پایان دادن به ازدواج کودکان در ایالات متحده ابتدا مستلزم شناخت آن به عنوان یک مشکل فوری و مداوم داخلی است.

همه ایالت ها باید برای تصویب و اجرای یک چارچوب قانونی قوی که حداقل سن ازدواج را ۱۸ سال تعیین می کند، بدون استثناء تلاش کنند. این وظیفه سیاستگذاران و ... است که در برابر ازدواج کودکان بایستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • حماس : پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • حمدان: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • بحران ادبیات داریم
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • جنبش های دانشجویی اخیر ریشه در فطرت های بشری دارد