Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@02:26:53 GMT

حضرت خدیجه(س) الگوی زنان در آسان‌گیری ازدواج است

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۳۴۳۳

حضرت خدیجه(س) الگوی زنان در آسان‌گیری ازدواج است

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد شامگاه شنبه 26 آبان در دومین اجتماع بزرگ یاوران ام المؤمنین حضرت خدیجه کبری(س) در نمایشگاه دائمی قم گفت: یکی از رموز موفقیت پیامبر اسلام(ص) در هدایتگری و تحمل مشقات آشنایی با حضرت خدیجه (س) بود که با وجود جایگاه والای حضرت خدیجه(س) در تاریخ اسلام، هنوز منزلت و شخصیت ایشان ناشناخته مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: باید به جوانان به ویژه دختران در امر ازدواج به معرفی شخصیت‌های بزرگ در تاریخ اسلام بپردازیم تا سبک و سیاق زندگی موفق را فرا بگیرند. حضرت خدیجه(س) وقتی به پیامبر اسلام(ص) علاقه‌مند شدند همه زندگی و ثروت خود را در راه گسترش و تبلیغ دین و هدایتگری‌های پیامبر(ص) صرف کرد. 

وی بیان کرد: در حالی که در زمان جاهلیت، زنان برای ازدواج بهای زیادی به ثروت مرد می دادند، حضرت خدیجه (س) با ایثار و گذشت از ثروت‌های خود، روشی دیگر را در پیش گرفت. 

فرحزاد یادآور شد: عشقی که میان رسول الله(ص) و حضرت خدیجه(س) شکل گرفت آسمانی بود از این رو مادیات دیگر نقشی در زندگی این بانوی بزرگ نداشت.

این استاد حوزه اظهار کرد: امروز متاسفانه تعداد 15 میلیون جوان در آستانه ازدواج به واسطه مشکلات زندگی و سختگیری‌هایی که در شرایط مالی وجود دارد توان ازدواج و تشکیل خانواده را ندارند.

وی تاکید کرد: مهم‌ترین سبکی که پیامبر(ص) و حضرت خدیجه(س) در زندگی به کار گرفتند ایثار و محبت و مهربانی بود. 

این استاد حوزه در رابطه با فعالیت‌های موسسه حضرت خدیجه(س) نیز بیان کرد: موسسه حضرت خدیجه (س)از اسفند ماه سال 94 در قم احیا و ثبت شد که اعزام زائر اولی‌ها و همچنین احیای سنت‌های نیک در ازدواج را بر عهده دارد. 

وی بیان کرد: این موسسه تاکنون 20 هزار زائراولی را به قم و 5 هزار نفر به مشهد مقدس و 3 هزار نفر را به کربلای معلا اعزام کرده است که همگی زیارت اولی بوده اند.

فرحزاد اظهار کرد: یکی از رویکردهای موسسه احیای نام خدیجه در بین دختران است به طوری که توانسته‌ایم اسامی زیادی از نوزادانی که نام خدیجه را برای آن‌ها انتخاب می‌کنند را مورد تکریم قرار دهیم. 
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا فرحزاد خدیجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۳۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مراسم تجلیل از زوجین دهه شصتی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج نموده اند برگزار شد. در این مراسم از ۲۹ نفر از زوجین شهرستان قزوین و ۴ نفر از بانوان دهه شصتی دارای فرزند تجلیل به عمل آمد.
مدیر کل امور بانوان استانداری در این مراسم گفت: طبق پژوهش‌های انجام شده دهه شصتی‌ها جزو سرمایه‌های این کشور هستند و مسائل و مشکلات خودشان را هم دارند و امیدواریم با توجه به مهارت‌هایی که دارند زندگی آرام و پر مهری را تجربه کنند.
علیخانی گفت: مرکز خدمات ازدواج در حال راه اندازی است و خدماتی در حوزه مشاوره و تسهیلات و مسائل ازدواج به افراد تعلق می‌گیرد که به زودی انجام خواهد شد. افرادی که وارد مرحله زندگی مشترک شده اند می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. چون افراد از دو خانواده متفاوت هستند نیاز به گذشت و مهارت زیادی هست تا زندگی‌ها دوام پیدا بکند و شرایط آرامش برای تربیت خودمان و فرزندانمان فراهم شود.
حجت الاسلام محمد حسینی کارشناس امور خانواده هم در این آیین گفت: مادران امانت داران فرزندانشان هستند و به گفته شهید مطهری هیچ مقامی بالاتر از مادری برای یک زن نیست.
وی بهترین زمان برای فرزند آوری بعد از ازدواج را شناخت قابلیت‌های لازم برای والد شدن، پذیرش روانی برای بچه دار شدن هر دو زوج، پشتیبانی از همسر عنوان کرد.
خیری فر مشاور امور بانوان اداره کل ثبت اسناد استان گفت: با توجه به کاهش آمار ازدواج جوانان دهه شصت تصمیم شد برای ترغیب به ازدواج از زوجینی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج کرده اند تجلیل به عمل آید و برای حمایت از فرزند آوری این افراد هدیه‌ای به مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان به صورت بن خرید سیسمونی به افراد اهدا شد.

دیگر خبرها

  • ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان نیازمندان یزد توزیع شد
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • ویژگی‌های حضرت حمزه(س) در بیان قرآن و روایات
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • تکرار قصه ناتمام زن‌کشی/ زیبا؛ زن ارومیه‌ای که تاوان طلاقش را با مرگ داد
  • نسل رویش‌های انقلاب اسرائیل را نابود خواهد کرد
  • چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟
  • سخت‌نگیر! بیا وسط
  • جشنواره حضرت خدیجه (س) در کردستان برگزار می‌شود