Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@21:37:24 GMT

دور زدن تحریم‌ها پولشویی نیست

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۳۷۶۷

دور زدن تحریم‌ها پولشویی نیست

یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با انتقاد از وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص اظهارات اخیری که در خصوص موضوع پولشویی داشته گفت: قوه قضاییه با کسانی که کشور را به پولشویی و فساد متهم کردند برخورد کند.

به گزارش ایسنا، محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و شاندیز در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس با طرح این ادعا که « بیش از ۱۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی به رانتخواران شد و مقدار زیادی ارز به سفرهای تفریحی اختصاص داده شد» عملکرد دولت در  برگزاری مراسم اربعین را قابل نقد دانست و گفت: از زائران اربعین که معمولا قشر ضعیفی هستند یک میلیون تومان دریافت شد و آن‌ها برای دریافت ارز در صف‌های طولانی به خاک عراق فرستاده شدند تا فقط با ۲۰ درصد تخفیف به آن‌ها ارز دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر زائران هیچ تقاضایی برای دریافت این ارز نداشتند، ولی برخی از زائران در این خصوص برای دریافت ارز با مشکلات زیادی روبرو شدند .

وی هم‌چنین در بخش دیگری از سخنانش بانقد اظهارات اخیر وزیر امور خارجه درباره پولشویی در عین حال گفت: رئیس جمهور گفت، ما علامت خاصی را نشان آمریکا دادیم. نشان دادیم می‌توانیم نفت‌مان را بفروشیم و در روابطمان با دنیا مشکلی نداریم. راه برای فروش نفت داریم. منظورشان این است که برای فروش نفت جز راه‌های رسمی راه‌های غیررسمی هم وجود دارد که ما از آن‌ها استفاده خواهیم کرد.  اف ای تی اف با حمایت آمریکا تلاش دارد با متهم کردن ایران به پولشویی مانع فروش نفت ما شود و موجب شود ارز وارد کشور ما نشود. اقدامات معروف به دور زدن تحریم‌ها را پولشویی نمی‌دانم و یک اقدام جهادی تلقی می‌کنم.

وی ادامه داد:  آقای ظریف باید بگویید منظورتان در خصوص پولشویی گسترده چیست؟ اگر منظور شما همان منظور اف ای تی اف است که این اشتباه است مقام رسمی، کشور خود را متهم به فساد کند. شما وزیر خارجه‌ ایران هستید نه ترجمه کننده خواسته‌های اف ای تی اف. شما با این اتهام وارد کردن اندک امیدی را که برای خروج ایران از لیست سیاه اف ای تی اف وجود داشت را از بین بردید. چگونه قبول کنیم که سینه چاک کردن شما برای وادار کردن کشور به قبول کردن اف ای تی اف برای خروج کشور از لیست سیاه بوده است؟ شما که با این اتهام به رفتار اف ای تی اف مشروعیت بخشیدید فکر نمی‌کنم وزیر خارجه آمریکا این گونه کشور ما را متهم به پولشویی کرده باشد.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فرض می‌کنیم این صحبت شما صحیح باشد. مسئولین مبارزه با پولشویی کیست؟ در سال ۸۶ قانون مبارزه با پولشویی را تصویب کردیم. لایحه اخیر دولت را هم در کمیسیون حقوقی و قضایی تقویت کردیم. اگر این گفته آقای ظریف در خصوص پولشویی صحیح باشد مطابق همین قانون مسئول مبارزه با پولشویی خود دولت است. شورای مبارزه با پولشویی متشکل از وزرای دولت هستند. مرکز مبارزه با پولشویی در خود دولت است؛ اگر مساله‌ای مبنی بر خود پولشویی وجود دارد این موضوع را به همکاران‌تان در دولت اعلام کنید یا نامه‌ای به قوه قضاییه بفرستید.

وی با بیان این‌که «برخی مقامات ارشد در این چند سال که مذاکرات اف ای تی اف داغ بود همزمان مسئولیت مبارزه با پولشویی و مسئولیت مذاکره در خصوص اف ای تی اف را بر عهده داشتند» مدعی شد: متاسفانه بر اساس اسناد برخی از مقامات بیش از این که به فکر منافع کشور باشند در  مذاکرات به فکر اخذ ویزا، اقامت در کانادا و آمریکا و به فکر استخدام در سازمان ملل متحد و با سربرگ مبارزه با پولشویی به فکر سفر تفریحی بودند.

وی با طرح این اتهام به ظریف که «پس از به نتیجه نرسیدن برجام ۵ سال ملت را سر کار گذاشتید» ادامه داد: قوه قضاییه با موجبین فساد و برخی از مقامات ارشد دولت برخورد کند؛ با کسانی که برای خود شیرینی برای خارجی‌ها جمهوری اسلامی را به فساد متهم کردند برخورد کنند. مردم از این که قوه قضاییه با فساد برخورد می‌کنند خوشحال هستند. مطابق ماده ۵۹۸ قانون مجازات اسلامی  هر کسی با اهمال و بی تدبیری موجب تضییع حقوق مردم شود حداقل مجازاتش شلاق و جبران خسارت است. قوه قضاییه باید کسانی را که ۱۸ میلیارد دلار ارز و دهها تن سکه را ضایع و ملت ایران را  ضعیف کردند تحت تعقیب قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پولشویی محمدجواد ظريف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش اسبقیان به ادعای وزیر اقتصاد در مورد مسائل مالی فدراسیون فوتبال+فیلم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری، شروین اسبقیان بعد از پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون سه گانه در خصوص وضعیت مالکیت دو باشگاه مطرح پایتخت اظهار کرد: واگذاری این دو باشگاه مردمی که جزو مفاخر ورزش هستند در اختیار سازمان خصوصی سازی است. اما روز واگذاری سوم اردیبهشت ماه است.

وی افزود: یکی از آرزوهای دیرینه هواداران دو باشگاه این بود که واگذاری صورت بگیرد و حتی در دولت های قبل هم این اتفاق رخ نداد ولی در دوره ای که هاشمی بسیار جدی پیگیر شد و با حمایت رئیس جمهور که به این موضوع ورود کردند، در روز سوم اردیبهشت مساله حل می شود.

معاون وزیر ورزش در خصوص اینکه گفته می شود پرسپولیس به چند بانک واگذار می شود و استقلال یک هولدینگ گفت: این صحبت ها در فضای مجازی وجود دارد اما روز واگذاری مشخص می شود کدام باشگاه به کدام مجموعه واگذار خواهد شد.

اسبقیان در خصوص تکمیل ورزشگاه آزادی و اینکه ظاهرا این استادیوم هنوز مشکلاتی دارد گفت: چیزی که برای صدور مجور حرفه ای لازم است توسط وزیر ورزش دنبال شده است. این مساله مشکل خاصی ندارد.

وی در خصوص اینکه در صورت واگذاری دو باشگاه، وزارت ورزش حق ورود به هیات مدیره را دارد گفت: اجازه بدهید ابتدا واگذاری صورت بگیرد. همانطور که وزیر گفته وزارت ورزش به دنبال باشگاهداری نیست. حتی همین امروز من در رای گیری شرکت نکردم چون دوست داشتم ورزشکاران خودشان انتخابات را برگزار کنند. ما فقط ناظر هستیم و این تاکید وزیر ورزش است.

معاون وزیر ورزش در خصوص اینکه یکی از معاونان وزیر اقتصاد مدعی شده در این زمینه به زودی به سراغ فدراسیون فوتبال خواهیم رفت گفت:هم وزیر اقتصاد و هم هیات دولت همه به دنبال کمک به ورزش هستند. تا امروز فقط کمک وزیر اقتصاد را دیدم. در رای دولت آقای رئیسی عنایت ویژه ای به ورزش دارند. حضور شخص آقای رئیس جمهور در وزارت ورزش برای اولین بار در تاریخ صورت گرفت. مصوبه های خوبی هم داشتیم، از تعیین تکلیف پروژه های زیر 70 در صد گرفته تا 4328 پروژه ورزشی که مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضع دوباره تحریم‌های آمریکا علیه نفت ونزوئلا
  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • هزینه‌های فوتبال پایه برای اولین بار در دولت سیزدهم رایگان شد
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • واکنش اسبقیان به ادعای وزیر اقتصاد در مورد مسائل مالی فدراسیون فوتبال+فیلم
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • توضیحات زاکانی در خصوص نصب دوربین روی لباس حریم بانان
  • تا ۵ سال آینده در کشورهای پیشرفته سیگار پیدا نمی‌شود/ دخانیات تنها صنعتی که پس از انقلاب تحریم نشد!