Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خرم آباد - ايرنا - استاندار لرستان گفت: کميته وصول مطالبات بانک ها براي دريافت تسهيلات و منابع بانکي عقب افتاده در استان تشکيل مي شود.

به گزارش ايرنا سيد موسي خادمي روز يکشنبه در نشست شوراي بانک هاي استان در سالن جلسات استانداري لرستان اظهار داشت: اين کميته نوع مطالبات و افرادي که مطالبات خود را پرداخت نمي کنند را مشخص کرده و براساس آن برنامه ريزي مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه آخرين وضعيت بانک ها در بخش هاي مختلف بايد بررسي و شفاف اعلام شود افزود: بانک هاي خصوصي اعلام مي کنند نمي توانند آماري ارايه دهند و بايد از طريق بانک مرکزي اطلاعات را دريافت کنيم، بنابراين نماينده بانک مرکزي در استان موظف است که اين اطلاعات را جمع آوري کند و پس از آن نماينده استاني آن را به شوراي بانک ها ارايه دهد.
استاندار لرستان ادامه داد: نماينده بانک مرکزي و بانک هاي خصوصي موظف است هرماه اطلاعات بانک هاي بخش خصوصي را به استان ارايه دهد.
خادمي اظهار کرد: همانطور که به توليد، اشتغال، سرمايه گذاري و کارآفريني اهميت مي دهيم به همان ميزان برگشت پول به بانک ها برايمان مهم بوده چراکه اين سرمايه مردم است و بايد به اقتصاد کشور کمک کند و نبايد در مقابل کساني که اين سرمايه را دچار مشکل کرده اند کوتاهي کنيم.
وي با اشاره به اينکه بانک ها بايد واحدهاي تمليکي را تعيين تکليف کنند گفت: انتظار داريم بانک ها در اين خصوص به رونق استان کمک کنند.
استاندار لرستان اضافه کرد: آمار منابع و مصارف بانک هاي خصوصي را به صورت غير رسمي داريم که نشان مي دهد برخي بانک ها نسبت منابع و مصارفشان 10 تا 20 درصد است.
خادمي با اشاره به بند و تبصره پنج گفت: مي توانيم مطالبات بانک ها از اشخصاص حقوقي را با بدهي آنها با دولت تهاتر کنيم.
وي با اشاره به اينکه گزارشي از سال 96 و 97 از تسهيلاتي که از طريق توسعه ملي پرداخت شده توسط بانک ها ارايه شود گفت: 700ميليارد ريال از اعتبارات عمراني براي يارانه در استان در نظر گرفته شده که با ارايه پيشنهادات نحوه توزيع آن صورت مي گيرد.
3210/6060
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۴۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا ملکشاهی‌راد» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

احزاب ما آن‌قدر در کشور قوی نیستند که در مجلس بگوییم که کرسی داشته باشند، هر چند مؤتلفه اسلامی در همه ادوار در مجلس تعدادی از کرسی‌ها را در مجلس داشته است، اما این بار دو جبهه ائتلاف و شورای وحدت مطرح هستند که در بین اصول‌گرایان می‌توانند بیشترین تعداد نمایندگان را در مجلس آینده داشته باشند، جریانات اصلاح طلب هم قطعاً نیروهایی در کشور دارند.‌

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

اولویت اول من کنترل تورم و گرانی است، دوم بالابردن توان قدرت خرید مردم است، حمایت جدی از سرمایه‌گذار در کشور یکی دیگر از اولویت‌ها است به دلیل اینکه بخش عمده‌ای از کشور با بحث اشتغال و بیکاری جوانان روبرو است، حتی استانی مانند لرستان دیگر به استان‌های دیگر مهاجرت می‌کنند، چون شرایط سرمایه‌گذاری در آن فراهم نشده است، باید قوانینی وضع شود تا بخش خصوصی بیشتر احساس امنیت دررابطه‌با سرمایه‌گذاری کند، بحث واردات و صادرات و امتیازاتی که باید در نظر گرفته شود از دیگر اولویت‌ها است، به طور مثال در بحث واردات خودرو نباید این‌قدر معطل می‌کردند، الان پشت این قضایا مافیا قرار دارد و باید با آنها مبارزه کرد، اقتصاد را باید از چنگال افرادی که تشکیلات مافیایی دارند درآورد، واگذاری شرکت‌های دولتی با شرایطی که با بتوانند روند تولید و اشتغال را ادامه بدهند باید موردنظر قرار گیرد، قانون خصوصی‌سازی را باید اصلاح و تقویت کرد، دولت نباید خود را رقیب بخش خصوصی بداند، بلکه باید حامی بخش خصوصی باشد.‌

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

من تجربه‌ای در کمیسیون عمران دارم، اما اصرار من این است که در کمیسیون بودجه مجلس باشم.

۴- مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

تورم و بیکاری چالش بزرگ، سخت و ناهموار لرستان است، لزوم احیای کارخانه‌های کوچک و بزرگ، درعین‌حال تقویت سرمایه‌گذاری در استان برای رفع این چالش، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، حق آبه استان، سدسازی، ساماندهی کارکنان دولت، استخدام بازمانده‌های حق‌التدریس به‌خصوص مدارس غیرانتفاعی باید مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6083419

دیگر خبرها

  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • تشکیل ۱۲ کمیته فرهنگی برای برگزاری اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی ها در البرز
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد