Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو هيأت مديره بانک صادرات ايران روند تهاتر ٨٥ هزار ميليارد ريال مطالبات بانک در قالب بودجه سال ٩٧ کل کشور را در اغلب استان‌ها مطلوب ارزيابي کرد و از برنامه‌ريزي لازم براي افزايش سهميه تهاتر مطالبات اين بانک از محل انتشار اوراق خزانه اسلامي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، رضا صديق در افتتاحيه دوره تخصصي ويژه معاونين مديريت شعب استان‌ها و مناطق مختلف تهران با اعلام اين خبر، بهبود منابع و تغييرات مثبت آتي بانک را مورد اشاره قرار داد و گفت: ظرفيت بودجه کل کشور در سال ٩٧ امکان وصول مطالبات بانک را فراهم کرده که سابقه نداشته و در اين راستا، مديريت شعب در استان‌هاي کشور با جديت به دنبال وصول مطالبات و افزايش منابع بانک هستند و با بهره‌گيري از اين ظرفيت، اتفاق خوبي در بانک رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صديق با اشاره به افزايش بيش از ١٠٠ درصدي نرخ سهام بانک از زمان بازگشايي، تأکيد کرد: روند افزايش قيمت سهم با توجه به شرايط و عملکرد مثبت بانک و مسير کاهش زيان‌دهي آن، روند عادي و منطبق بر متغيرهاي مالي بانک بوده است.
وي از دقت در اجراي برنامه مدون براي کاهش ادامه‌دار زيان بانک تا پايان سال ٩٧ خبر داد و افزود: همه کارکنان بانک به‌منظور استفاده از حداکثر ظرفيت و امکانات براي کاهش مطالبات و بهبود ساختار مالي در جهت سودآوري بانک بسيج شده‌اند.
عضوهيأت مديره بانک صادرات ايران از راهکارهاي عملياتي ويژه براي ٤ ماه پاياني سال‌جاري در تحقق اهداف بانک نيز خبرداد و بر فروش اموال مازاد بانک در استان‌ها تأکيد کرد.
وي از فروش اموال مازاد به عنوان هرس کردن شاخ و برگ زائد بانک براي بهبود صورت‌هاي مالي بانک ياد کرد و گفت: تلاش مي‌کنيم تا پايان سال تمامي املاک مازاد بانک تعيين تکليف و در معرض فروش قرار گيرد و شرايط فروش آنها نيز به صورت صريح و شفاف به اطلاع عموم برسد.
صديق همچنين در اين مراسم با بيان اينکه کارکنان بانک در هر سطحي نياز به آموزش دارند، گفت: آموزش هيچگاه خاتمه‌پذير نيست و از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، از اين‌رو همواره در ارزيابي عملکردها، شاخص آموزش به شدت مورد توجه است و در اين راستا آزمون‌هاي مختلفي از جمله آزمون جانشين‌پروري با استقبال مطلوبي برگزار مي‌شود.
در اين مراسم همچنين، عليرضا جوکار، رئيس اداره کل آموزش بانک صادرات ايران با بيان اينکه فرهنگ سازماني از مديران الگو مي‌گيرد، به اهميت آموزش در بانک صادرات ايران اشاره کرد و گفت: سرانه آموزشي در بانک به ٢٩ ساعت در سال ٩٧ افزايش يافته و با توجه به بازنگري‌هاي مستمر در فرآيندها و نيازسنجي‌ ضرورت‌ها، تلاش براي افزايش سرانه آموزشي کارکنان به ٥٠ ساعت تا پايان سال جاري، با جديت دنبال مي‌شود.
اين مراسم با حضور معاونان بانک و معاونان مديريت شعب استان‌ها و مناطق تهران برگزار شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲

محمدصادق مهرجو گفت: تحریم‌های آمریکا در مقطع زمانی کنونی خیلی جدی دنبال نخواهد شد و صادرات نفت خام ما را خیلی با چالش مواجه نمی‌کند. روند تولید نفت خام در سال جدید افزایشی خواهد بود و متعاقب آن، صادرات ما هم در سطح فعلی حفظ خواهد شد

محمدصادق مهرجو، کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: به طور متوسط ایران در سال ۱۴۰۲، روزانه ۳.۲ میلیون بشکه نفت خام تولید کرده است که از این میزان، روزانه یک میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه به سمت پالایشگاه‌های داخلی ارسال و مابقی برای صادرات در دسترس بوده است. یعنی ما به طور متوسط روزانه یک میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام برای صادرات داشتیم. عمده صادرات ما نیز به پالایشگاه‌های چین و هند انجام می‌شد.

 

وی ادامه داد: در این بین، راه‌های صادرات نفت خام به بازار‌های آسیا مجددا احیا شد و نیاز کشور‌های بزرگ و واردکننده نفت خام مانند چین و هند را تامین کرد؛ به خصوص کشور چین که به دلیل چشم‌انداز مثبت اقتصادی، بعد از پاندمی کرونا قصد افزایش واردات نفت خام و افزایش ظرفیت‌های پالایشی را دارد.

 

مهرجو درخصوص نیاز وارداتی کشور چین توضیح داد: اگر تولید روزانه نفت خام چین را به طور متوسط ۴.۲ میلیون بشکه و ظرفیت پالایشی این کشور را ۱۹.۵ میلیون بشکه در نظر بگیریم، چین روزانه نیاز به واردات ۱۵ میلیون بشکه نفت خام دارد که با توجه به تحریم‌های آمریکا و اروپا علیه صادرات نفت خام روسیه و تخفیف‌هایی که این کشور مجبور است برای فروش نفت خام خود بدهد، بخش عمده‌ای از واردات نفت خام چین را به خودش اختصاص می‌دهد.

 

وی افزود: البته تخفیف‌های ایران با توجه کیفیت بالاتر نفت خام صادراتی ما نسبت به نفت خام روسیه، به مراتب کمتر است. از طرفی ما رقیب دیگری، چون عراق داریم که مانع تحریمی برای فروش نفت خام خود ندارد و البته تخفیفی هم بابت فروش، پرداخت نمی‌کند. از آنجا که نوع نگاه چینی‌ها و هندی‌ها به بازار واردات نفت خام صرفا استفاده از موقعیت کنونی برای تامین بیشتر و ارزان‌تر نفت خام پالایشگاه است، لذا چشم‌پوشی از این موقعیت که به سبب تحریم فروش نفت خام ایران و روسیه، فراهم کرده بسیار سخت است. به همین علت به نظر می‌رسد میزان سودی که پالایشگاه‌های نفت خام چین و هند ناشی از واردات نفت خام تخفیف‌دار ایران و روسیه (مخصوصا تخفیف‌های روسیه) دریافت می‌کند، باعث می‌شود که بتوانند ریسک‌های وارداتی را تحمل کنند و از این سود قابل توجه، صرف نظر نکنند.

 

این کارشناس انرژی عنوان کرد: بر اساس خبر‌هایی که وجود دارد، حتی پالایشگاه‌های نفت خام اروپایی که قبل از تحریم‌های روسیه و سقف قیمتی اعمال شده، مقصد اصلی صادرات نفت خام این کشور بوده‌اند همچنان نتوانستند از واردات نفت خام این کشور علی رغم تحریم‌های اعمال شده اتحادیه اروپا، چشم پوشی کنند و همچنان از طریق واسطه‌های خودشان واردات نفت خام تخفیف دار روسیه را ادامه می‌دهند. این سود آنقدر زیاد است که توجه شرکت‌های نفتی اروپایی را به خودش جلب کرده و این شرکت‌ها از طریق شرکت‌های کوچک واسطه‌ای، در زمینه واردات و معامله‌های محموله‌های نفت خام فعال هستند.

 

مهرجو با اشاره به اینکه امسال در آمریکا انتخابات برگزار خواهد شد و برای حزب دموکرات و رئیس جمهور فعلی آمریکا عدم افزایش قیمت‌های فرآورده‌های نفتی در بازار آمریکا، یکی از هدف‌های اصلی است، گفت: آمریکایی‌ها سعی می‌کنند علی رغم اعلام رسمی تحریم‌ها، در عمل سختگیری زیادی را برای تجارت کشور‌های تحت تحریم (حداقل تا موعد انتخابات) نداشته باشند تا کمبود عرضه در بازار نفت خام به خصوص باعث تلاطم قیمتی در بازار آمریکا نشود.

 

وی ادامه داد: از مجموع این صحبت‌ها می‌توان نتیجه گرفت که تحریم‌های آمریکا در مقطع زمانی کنونی (حداقل تا زمان انتخابات آمریکا) خیلی جدی دنبال نخواهد شد و صادرات نفت خام ما را خیلی با چالش مواجه نمی‌کند. روند تولید نفت خام در سال جدید افزایشی خواهد بود و متعاقب آن، صادرات ما هم در سطح فعلی حفظ خواهد شد و اگر چالشی از ناحیه تحریم برای صادرات ما بوجود بیاید قابل توجه نخواهد بود.

 

این کارشناس انرژی درمورد نگاه چین به کشور‌های تامین کننده نفت خام گفت: نحوه برخورد چین با توجه به سابقه و نوع نگاه اقتصادی که دارد، تغییر به‌خصوصی نخواهد کرد؛ چون نگاه چین به کشور‌های تامین کننده نفت خام، یک نگاه مقطعی نیست و تمایل دارد که روابط خود را با تمامی صادر کنندگان حفظ کند و البته در سبد انرژی خود، انواع نفت خام وارداتی با مشخصات مختلف داشته باشد.

 

مهرجو در پایان اضافه کرد: چین رابطه خوبی با عمده صادرکنندگان نفت خام در آسیا از جمله عربستان و عراق و کویت دارد و بعد از تحریم‌ها هم در قالب قرارداد ۲۵ ساله ایران، رابطه خوب و پایداری با ما برقرار کرده است. قطعا حفظ این رابطه هم به نفع آنهاست و هم قابل چشم پوشی نیست. با توجه به تخفیف‌هایی که ما برای نفت خام خود درنظر داریم، سود بیشتری هم از واردات نفت خام ما نسبت به واردات از عربستان و عراق خواهد برد؛ لذا با توجه به احتمال اعمال تحریم‌های جدید آمریکا، فکر می‌کنم که تنها خریداران ما در شرکت‌های چینی میزان چانه زنی شان را بیشتر خواهند کرد به بهانه اعمال تحریم‌های احتمالی، ولی صرف نظر کردن و یا کاهش نفت خام از ایران، بسیار بعید به نظر می‌رسد، چون هر دو طرف (هم ایران و هم چین) از این شراکت سود خواهند برد.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • با «مثبت آموزش» به روز باشید
  • خواسته‌های خانواده‌های شهدای تنگستان با جدیت دنبال می‌شود
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • اجرای طرح اعتلا با جدیت دنبال شود
  • نخستین اقدام مالکان جدید پرسپولیس؛ پرداخت بخشی از مطالبات بازیکنان