Web Analytics Made Easy - Statcounter

رم - ایرنا - ایتالیا به شمار زیادی از کشورهای جهان از جمله عربستان سعودی و کشورهایی که در جنگ هستند، سلاح می فروشد و با این کارعملا قانون اساسی خود را نقض می کند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، بر اساس قانون 185 سال 1990، صادرات اسلحه از ایتالیا به کشورهای در جنگ ممنوع است و فروش اسلحه باید مطابق با سیاست خارجی و دفاع ملی این کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماده یک قانون اساسی ایتالیا نیز جنگ را به عنوان ابزاری برای حل اختلافات بین المللی رد می کند. با این حال ایتالیا که نهمین صادر کننده اسلحه در جهان محسوب می شود، از فروش بمب به عربستان برای بمباران مردم مظلوم یمن دریغ نمی کند.
روزنامه 'اونیره' در این خصوص نوشت: روز 14 نوامبر پارلمان اروپا قطعنامه ای در رابطه با صادرات اسلحه تصویب کرد که با آن اکثر کشورهای عضو اتحادیه از جمله ایتالیا را محکوم می کند. نبود یک موضع مشترک اروپایی باعث افزایش صادرات اسلحه از اروپا در سال های اخیر شده است. نمایندگان پارلمان اروپا اعلام کردند که اعضا اتحادیه اروپا بطور قابل توجهی در فاجعه انسانی در یمن سهیم بودند چرا که تنها در سال 2016 میلادی 40 درصد از مجوزهای مربوط به صادرات اسلحه از اروپا، برای عربستان و امارات صادر شد؛ کشورهایی که عملا با جنگ در یمن، اصول مشترک اروپا را نقض می کردند.
دولت ایتالیا در سال 2017 میلادی مجوز صادرات بیش از 10 میلیارد یورو سلاح را صادر کرد که از این میزان بیش از 57 درصد به کشورهایی صادر شد که عضو اتحادیه اروپا و یا ناتو نبودند بله اکثرا به کشورهای خاورمیانه ای وشمال آفریقایی فروخته شد که در میان آنها کشورهای جنگ طلب، سلطنتی مطلق، رژیم های استبدادی و سرکوبگر که حقوق بشر را نقض می کنند دیده می شود.
شرکت Rwm در جزیره ساردنی در غرب ایتالیا، بمب های هوایی از نوع 'MK 82'، 'MK83' و 'MK84' تولید می کند و بیش از 45 میلیون یورو بمب به عربستان سعودی فروخت که خود یک رکورد در فروش بمب برای تمام تولیدات بمب های ایتالیا محسوب می شود.
فهرست کشورهایی که از ایتالیا سلاح می خرند بسیار زیاد است. برای مثال قطر بیش از 4 میلیارد یوور سلاح از ایتالیا به علاوه یک کشتی و دو واحد گشتی و همچنین یک سیستم جنگی و موشکی Mbda و یک انبار کامل مهمات جنگی خریداری کرده است.
عربستان سعودی 52 میلیون یورو سلاح از ایتالیا خریداری کرده و علاوه بر این 245 میلیون یورو جنگنده های یوروفایتر و تورنادو وارد کرده است.
سایر کشورهایی که از ایتالیا سلاح وارد می کنند به ترتیب عبارت است از: ترکیه 265 میلیون یورو، پاکستان 174 میلیون، الجزایر 166 میلیون، عمان 69 میلیون، عراق 55 میلیون، امارات 29 میلیون، اردن 14 میلیون، مالزی 10 میلیون، مغرب 7.7 میلیون، مصر 7.3 میلیون، تونس 5.5 میلیون، کویت 2.9 میلیون و ترکمنستان 2.2 میلیون یورو.
شبکه خلع سلاح ایتالیا با انتقاد از فروش اسلحه به این کشورها اعلام کرده که نتیجه فروش این سلاح ها روشن است. تجارت اسلحه و تولیدات نظامی ایتالیا همواره بیشتر به کشورهای مشکل دار جهان ادامه می یابد.
انجمن های مختف ایتالیایی و اروپایی تاکنون بارها از صادرات سلاح به عربستان سعودی انتقاد کردند و پارلمان اروپا نیز به دفعات خواستارتحریم تسلیحاتی عربستان بخاطر مشارکت این کشور در جنگ یمن و شدیدترین نقض حقوق بشر شده است.
بر اساس داده های موسسه سوئدی 'Sipri' ایتالیا جزو 10 کشور نخست سازنده و صادر کننده سلاح در جهان است. ایتالیا 2.5 درصد سلاح ها در جهان را صادر می کند و نهمین کشور از نظر مقدار سلاح ای صادر شده محسوب می شود.
آمریکا به تنهایی 34 درصد صادرات اسلحه در جهان را تضمین می کند و در صدر جدول جای دارد و به دنبال آن به ترتیب روسیه (22درصد)، فرانسه (6.7درصد) ، آلمان (5.8 درصد) ، چین(5.7 درصد)، انگلیس (4.8 درصد)، اسپانیا و اسرائیل هرکدام 2.9 درصد) و هلند (2.1 درصد) قرار دارند.
اخیرا شماری از صلح طلبان ایتالیایی با برگزاری تجمعی اعتراض آمیز در مقابل کاخ ریاست جمهوری این کشور در شهر رم، خواستار توقف تولید و فروش سلاح به عربستان سعودی شدند.
تظاهرکنندگان؛ جزیره ساردنی ایتالیا که در آن بمب های صادر شده به عربستان ساخته می شود را همدست قتل عام و نسل کشی یمنی ها می دانستند. معترضین با تاکید بر اینکه ایتالیا مانند آمریکا و انگلیس با فروش تسلیحات نظامی به عربستان در جنایات سعودی ها در یمن شریک است، از دولت این کشور خواستند که فروش تسلیحات نظامی و ارسال بمب از جزیره ساردنی به عربستان سعودی را متوقف کند.
در شهر 'دوموزنواس' در جزیره ساردنی، یک شرکت آلمانی بنام 'Rwm' به تولید بمب هایی می پردازد که توسط عربستان در یمن پرتاب شده و باعث هزاران قربانی از جمله کودکان و افراد بی گناه می شود.
عربستان سعودی از سال 1394 در راس ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده ای را علیه یمن، فقیرترین کشور عربی آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده خواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.
تجاوز عربستان به یمن تاکنون منجر به کشته شدن بیش از 14 هزار یمنی بی گناه و ویرانی این کشور شده است.
اروپام**461**1485

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي صادرات اسلحه عربستان ايتاليا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۵۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کریمی قدوسی: برای تولید اورانیوم ۹۰ درصد، «نصف روز» زمان لازم داریم

جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس و عضو جبهه پایداری که در انتخابات مجلس دوازدهم رای نیاورد، در خصوص اظهارات جنجال برانگیز اخیرش پیرامون سلاح هسته‌ای توضیحاتی ارائه کرده است.

به گزارش «انتخاب»، کریمی قدوسی روز سوم اردیبهشت ماه در توییتی تلویحا مدعی فاصله یک هفته‌ای ایران با آزمایش اتمی شد.

او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در صورت صدور اذن تا انجام اولین آزمایش یک هفته فاصله می‌باشد.

جواد کریمی قدوسی، عضو جبهه پایداری چندی پیش نیز قبل از عملیات ایران علیه اسرائیل با انتشار پستی در توئیتر نوشته بود: بعد از تنبیه رژیم صهیونیستی در ساعت آینده این شرور خواهد فهمید که من بعد در هر کجای دنیا دست به ترور شخصیت‌های جبهه مقاومت بزند باز با سجیل و خیبرشکن و شهاب ایرانی تنبیه خواهد شد.

کریمی قدوسی اکنون و پس از حواشی متعددی که اظهارات او به وجود آورد، در فایلی ویدیویی به توضیح در خصوص اظهارات خود پرداخته است.

او در این فایل ویدیویی گفته است: بعد از انجام عملیلات وعده صادق و صحبت‌هایی که از سوی رژیم صهیونیستی و حامیانش می‌شد این بود که رژیم صهیونیستی به مراکز هسته‌ای جمهوری اسلامی حمله کند و سایت‌های فردو و نطنز را منهدم کند. اینجا فرمانده حفاظت از مراکز هسته‌ای موضعی گرفت که حمله به مراکز هسته‌ای یعنی عبور از خط قرمز‌های جمهوری اسلامی در تولید سلاح هسته‌ای و احتمال داد که اگر دشمن دست به چنین اقدامی بخواهد بزند، فتوا تغییر کند.

کریمی قدوسی ادامه داد:، اما از نظر فنی آیا ایران قدرت تولید سلاح هسته‌ای را دارد؟ بنابر نقد کارشناسان حتی اطلاع فنی که آژانس دارد و قانون مجلس به نام لغو راهبردی تحریم‌ها که غنای اورانیوم تولیدی را به ۶۰ درصد رساند، کارشناسان به ما گفتند که ما نصف روز زمان لازم داریم که چند آبشار غنی سازی را سری کنیم و غنای اورانیوم تولیدی را از ۶۰ به ۹۰ درصد برسانیم. این چیز خاص و سری نیست و آژانس هم مطلع است. از نظر فنی هم یک امر شدنی و خیلی راحت است؛ بنابراین به لحاظ تولید اورانیوم ۹۰ درصد که سوخت اصلی کلاهک هسته‌ای است، جمهوری اسلامی یک نصف روز زمان لازم دارد، حالا بگوییم یک هفته.

او در عین حال تاکید کرد: این تهدید هم متوجه رژیم صهیونیستی نیست، متوجه اروپا و آمریکایی است که پشتوانه اصلی سگ زنجیری خودشان هستند.

کریمی قدوسی همچنین گفت: نکته دوم این است اگر شما کلاهک هسته‌ای داشته باشید، باید موشک با برد بالای ده هزار کیلومتر هم داشته باشید. این رو هم رهبر معظم انقلا فرموده اند هست که فرماندهان از من خواسته اند که برد موشک‌ها را به چند هزار کیلومتر برانیم، اما من اجازه نداده ام. پس اینجا هم اگر ایشان اذن بفرمایند، دانشمندان ایرانی و کارفرمایان و تولیدکنندگان همه آماده اند که نگذارند این امر یک لحظه روی زمین بماند.

این نماینده عضو جبهه پایداری افزود: بعضی‌ها می‌گویند این ممکن است در مذاکرات هسته‌ای خللی وارد کند، نه، این سرعت می‌دهد به اینکه اروپایی‌ها باید زودتر دست و پایشان را جمع کنند و این قدر در تحریم ایران تداوم ندهند. باید بنشینند پشت میز مذاکره و در برابر منطق این ملت تسلیم بشوند.

کریمی قدوسی همچنین گفت: همچنان در فتوا‌های مقام معظم رهبری، تولید و بکارگیری سلاح‌های هسته‌ای امری غیرقابل قبول است، اما اگر زمانی ایشان تشخیص بدهند، فرموند که در هر سطحس ما را تهدید کنند، در همان سطح تهدیدشان می‌کنیم. یعنی اگر دست به تهدید هسته‌ای بزنند، با تهدید هسته‌ای جوابشان را می‌دهیم. اینجا که دیگر با موشک کاتیوشا نمی‌توان جوابشان را داد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • صدور مجوز حمل سلاح برای معلمان مدارس در تنسی آمریکا
  • هر ریال عربستان ۱۷۰۷۰ تومان
  • کریمی قدوسی : برای تولید اورانیوم ۹۰ درصد، «نصف روز» زمان لازم داریم
  • کریمی قدوسی: برای تولید اورانیوم ۹۰ درصد، «نصف روز» زمان لازم داریم
  • رهاشدگی قیمت‌ها در بازار اجاره‌بها و رهن مسکن