Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@13:28:16 GMT

معرفی برندگان نهایی جایزه ملی کتاب آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۵۹۵۹

معرفی برندگان نهایی جایزه ملی کتاب آمریکا

تهران- ایرنا- برندگان نهایی جایزه ملی کتاب آمریکا در بخش‌های داستان، ادبیات جوان، شعر، ترجمه و آثار غیرداستانی معرفی شدند.

«سیگرید نونز» جایزه مهم بخش داستان جایزه کتاب ملی آمریکا را برای نگارش کتاب «دوست» از آن خود کرد.
دوست، داستان زنی است که به خاطر از دست دادن مرشد ادبی‌اش به سوگ نشسته است.
نونز برای احراز این جایزه با «جامل برینکلی» برای نگارش مجموعه داستان کوتاه «یک مرد خوش شانس»، «لاورن گروف» برای اثر «فلوریدا»، «برندون هابسون» برای اثر «جایی که مردگان نشسته صحبت می کنند» و «ربکا ماکای» برای اثر «معتقدان بزرگ» رقابت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در بخش آثار غیر داستانی، اثر «جفری استوارت» تحت عنوان «سیاهپوست جدید: زندگی آلن لاک» انتخاب شد.
«شاعر ایکس» اثر شاعر و نویسنده «الیزابت آسودو» عنوان برنده آثار ادبیات جوانان جایزه کتاب ملی آمریکا در سال 2018 را به خود اختصاص داد.
جایزه بخش شعر جایزه ملی کتاب آمریکا به اثر «بی شرمی» به قلم «جاستین فیلیپ رید» اعطا شد.
اثر «یوکو تاوادا» نویسنده ژاپنی با عنوان «مامور سری» به ترجمه «مارگارت میتسوتانی» به عنوان بهترین اثر ترجمه جایزه ملی کتاب آمریکا برگزیده شد.
جایزه ملی کتاب آمریکا در سال 1950 تاسیس شد و از سال 1988 از سوی بنیاد ملی کتاب اداره شده است.
به هر یک از برندگان این جایزه 10 هزار دلار پرداخت می شود.
«ایزابل آلنده» نیز به عنوان اولین نویسنده اسپانیولی زبان، جایزه افتخاری جایزه ملی کتاب آمریکا را دریافت کرد.
کتاب‌های آلنده، پرفروش‌ترین کتاب‌ها به زبان اسپانیولی در دنیای امروز است و بیش از 70 میلیون نسخه از یکی از آثار وی به فروش رفته است.
آلنده در شیلی متولد شد و 13 سال را به عنوان آواره سیاسی در ونزوئلا سپری کرد. وی بیش از 30 سال به عنوان مهاجر در آمریکا زندگی کرده است.
اما جوایز ادبی جهان در هفته گذشته به جوایز برشمرده محدود نمی‌شود. جایزه مهم دیگر، «میگل دو سروانتس» است که مهمترین جایزه در ادبیات اسپانیولی زبان به شمار می‌رود.
این جایزه در سال 2018 به «آیدا ویتاله» شاعر 95 ساله اوروگوئه‌ای اختصاص یافت.
ویتاله که در سال 1923 متولد شد، آخرین بازمانده جنبش هنری اوروگوئه معروف به «نسل 45» است. وی در حال حاضر در آمریکا زندگی می کند و در سال 2016 برنده جایزه بین المللی شعر «فدریکو گارسیا لورسا» شد.
جایزه سروانتس به منظور رسمیت دادن به پیکره آثار نویسندگان اسپانیولی زبان تاسیس شد و مبلغ نقدی در نظر گرفته شده برای آن 125 هزار یورو (141 هزار و 279 دلار آمریکا) است.
بزرگترین جایزه کتاب در زمینه تاریخ نیز از جمله جوایز مطرح هفته گذشته بود که به یک پروفسور دانشگاه هاروارد اعطا شد.
پروفسور «مایا جاسانوف» این جایزه 75 هزار دلاری تحت عنوان «کاندیل» را که به بهترین اثر تاریخی سال تعلق می گیرد، از آن خود کرد.
کتاب وی «محافظان سپیده دم: جوزف کنراد» نام دارد. این کتاب نوامبر 2017 منتشر شد و ترکیبی از بیوگرافی، تاریخ و شرح سفر است که زندگی جوزف کنراد نویسنده ای مطرح را روایت می کند.
«مارک گیلبرت» رئیس هیات منصفه کاندیل گفت که تسخیر این جهان به تحقیقاتی برجسته، چشمی برای شرح جزئیات و روحی سیار همچون روح کنراد نیاز دارد. خوشبختانه قلم جاسانوف، عصایی جادویی است.
جاسانوف در روند مطالعاتی خود، شخصا سفرهایی را تجربه کرد که از آن جمله سفری دریایی از شرق آسیا به اروپا بود، همانطور که کنراد به عنوان ملوانی جوان به این روش عادت داشت.
نه کنراد و نه هیچ کس دیگری در مورد تغییرات جوی اواخر سده 19 و اوایل سده 20 نیندیشیده بود، زمانی که وی تحسین شده‌ترین داستان‌های خود را به رشته تحریر درآورد.
کنراد چنانچه جاسانوف می‌گوید، شاهد جهانی‌سازی و شرکت کننده‌ای در آن بود.
کتاب بعدی جاسانوف، نشان از بلندپروازی های یکسانی دارد. این کتاب در مورد نیاکان در تاریخ بشری است و از خاستگاه بشر در آفریقا تا آزمایش‌های امروزی دی ان آ را شامل می شود.
«کارولین فریزر» و «سم وایت» دو فینالیست دیگر جایزه کاندیل سال جاری بودند.
فراهنگ**9109**9053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی کتاب جایزه ادبی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۵۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برگزیدگان هشتمین دوره اعطای جایزه محیط زیست

در مراسم اختتامیه هشتمین دوره جایزه محیط زیست به همت دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان همزمان با روز زمین پاک برگزار شد، علاوه بر پاسداشت روز جهانی زمین پاک از برگزیدگان این دوره تقدیر شد.


معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان در این مراسم با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی حوزه محیط‌زیست در سطح دانشگاه گفت: قشر دانشجو، مدیران آینده کشور هستند و باید فرهنگ‌سازی از سطح مدارس و دانشگاه شروع بشود تا در دوره‌های آتی در بدنه تصمیم‌گیران کشور نفوذ پیدا کرده و با همین روحیه توسعه کشور را بر اساس مبانی محیط‌زیست پیش ببرند.


حمیدرضا صفوی افزود: رویداد اعطای جایزه محیط‌زیست از دانشجویانی که به انتخاب خود در راستای محیط‌زیست فعالیت می‌کنند، تقدیر می‌کند و مجموعه ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان از این رویداد و سایر برنامه‌های با این محوریت، حمایت می‌کند. امیدواریم عقل محیط‌زیستی ما و چیزی که تحت عنوان توسعه پایدار در دانشگاه‌ها از آن یاد می‌شود، در کشور هم به کار گرفته شود و انگیزه شرکت در این رویداد نیز بین تمام دانشجویان ایجاد شود.


دکتر نورالله میر غفاری، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این مراسم با اشاره به برگزاری رویداد اعطای جایزه محیط‌زیست گفت: در شرایط و دوره‌ای که حقیقتاً کارکردن در حیطه محیط‌زیست سخت است، باید تلاش و کوشش داشته و گام‌هایی هرچند کوچک برداشته شود؛ چراکه جامعه و کشور ما به همین تلاش‌ها و قدم‌های کوچک هم نیاز دارد تا به سمت پیشرفت حرکت کند. این جایزه ویژه دانشجویان است که آینده‌ساز کشور هستند و حدود ۸۰ نفر در طی سال‌های برگزاری این رویداد در حد مقدورات مورد تقدیر قرار گرفته‌اند.


مهدی بصیری، عضو هیئت‌مدیره جمعیت پیام سبز در این مراسم با اشاره به اینکه در موضوع محیط‌زیست دچار فقر فرهنگی هستیم، گفت: ازنظر فرهنگی دچار مشکل محیط‌زیست هستیم و علت این است که مسائل زیست‌محیطی از کودکی و نوجوانی در بخش‌های آموزشی جایی ندارد؛ بنابراین مسئولین هم چیزی از محیط‌زیست نمی‌دانند.


بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ ۷۰ نفر از مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری در این دوره از اعطای جایزه شرکت کردند و رویداد در ۵ محور کلی «رساله برتر»، «پایان‌نامه برتر»، «ابداع، اختراع و طرح نوآورانه»، «دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض» و «فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌زیست» برگزار شد و درنهایت ۱۱ نفر به‌عنوان برگزیدگان هشتمین دوره اعطای جایزه محیط‌زیست شناخته شدند.

 اسامی برگزیدگان به شرح زیر است: مقام برگزیده بخش رساله برتر: فائزه برهانی از دانشگاه تهران
مقام شایسته تقدیر بخش رساله برتر: طاهره کریمی‌نیا از دانشگاه صنعتی اصفهان
مقام برگزیده بخش پایان‌نامه برتر: محمدمهدی صالحی از دانشگاه علم و صنعت ایران
مقام شایسته تقدیر بخش پایان‌نامه برتر: زهرا دهدشتی از دانشگاه صنعتی اصفهان و اسماعیل باقریان از دانشگاه فردوسی مشهد
مقام برگزیده بخش ابداع، اختراع و طرح نوآورانه: مهران سهرابی نیک از دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیا بهبهان
مقام برگزیده بخش دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض: محمود کلنگری از دانشگاه کوردوبا اسپانیا
مقام شایسته تقدیر بخش دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض: ریحانه میرانزاده از دانشگاه صنعتی اصفهان
مقام برگزیده بخش فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌زیست: امیر فرح نسب از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
مقام شایسته تقدیر بخش فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌زیست: بهنام رحمانی از دانشگاه شهید بهشتی و کیمیا احمدی از دانشگاه صنعتی اصفهان

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • برندگان دومین جشنواره بزرگ اصناف بانک تجارت معرفی شدند
  • جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی
  • فراخوان چهل‌ودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
  • چهل‌ودومین جایزه کتاب سال فراخوان داد
  • فراخوان چهل‌ودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
  • اسامی برندگان لاتاری در ایران | خاطرات برندگان لاتاری ایرانی
  • ۳ اولویت اجرایی جایزه جوانی جمعیت/ ضرورت معرفی الگوهای فرزندآوری در جامعه
  • معرفی برگزیدگان هشتمین دوره اعطای جایزه محیط زیست