Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در اثر بارندگی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، ۱۸۰ میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی شهرستان دزفول وارد شد. 

وی با بیان اینکه بارش باران های پائیزی و وزش بادهای شدید موجب  آبگرفتگی و خوابیدگی سطح زیادی از مزارع تحت کشت در دزفول شد، افزود: در اثر سایر بارندگی ها از ابتدای پاییز تا اوایل هفته گذشته نیز بخش کشاورزی دزفول حدود ۴۷۰ میلیارد ریال خسارت دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی دزفول عنوان کرد: این خسارت ها عمدتا به مزارع ذرت دانه ای، صیفی جات و سبزیجات از جمله فلفل دلمه ای وارد شده است. در اثر بارندگی همچنین برخی زیرساخت های کشاورزی شهرستان از جمله سیل بند زاویه ها نیز دچار خسارت شد که به صورت مجزا قابل برآورد است. 

زارعی در ادامه با بیان اینکه ۷۰ هزار کشت آبی و دیم در سطح مزارع دزفول در دستور کاراست، تصریح کرد: درحال حاضر کشت محصولات ذرت از سطح مزارع شهرستان در حال انجام است. 

به گزارش خبرنگار مهر، سالانه حدود سه میلیون تن انواع محصول کشاورزی در شهرستان دزفول تولید می شود. بیش از ۹۵ درصد بذر محصولات کلزا و شبدر کشور در دزفول تولید می شود. 

دزفول از رتبه نخست تولید گل مریم و رتبه دوم تولید گل رز در کشور برخوردار است.

کد خبر 4461615

منبع: مهر

کلیدواژه: خسارت بارندگی شهرستان دزفول کشاورزی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۶۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل ۱۵۰۰ میلیارد تومان به کهگیلویه وبویراحمد خسارت زد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه وبویراحمد، گفت: وقوع سیل در ابتدای امسال، یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بخش‌های مختلف استان خسارت وارد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازدهدشت، علی رضا نیک‌روز در بازدید از مناطق مختلف شهرستان چرام، اظهار داشت: بیشتر خسارت‌های وارد شده مربوط به حوزه‌های کشاورزی و راه‌های روستایی و عشایری استان است.

وی عنوان کرد: چنانچه پیش از وقوع بارش‌ها پیش بینی‌ها، تدابیر لازم و اقدامات پیشگیرانه به‌کار گرفته نشده بود قطعا خسارات بیشتری به حوزه های مختلف در استان وارد می‌شد.

نیک‌روز ابراز کرد: استاندار در رابطه با پیش‌بینی و پیشگیری از حوادث و کاهش خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه به خصوص بارش‌ها بر آمادگی همیشگی دستگاه های عضو مدیریت بحران استان و همه دستگاه‌های اجرایی تاکید داشته‌اند و با وجود حادثه خیز بودن استان اما توانسته‌ایم در پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از حوادث اقدام شود.

وی با بیان اینکه این بارش‌ها باعث کاهش تنش کم آبی و بی آبی در استان می‌شود، تصریح کرد: به لطف پروردگار این بارش ها به لحاظ کشاورزی، تامین آب سدها و زیر زمینی موثر بوده است.

سید عبدالرحمن توفیقیان، فرماندار شهرستان چرام هم گفت: عمده خسارت‌ها ناشی از سیل در چرام به باغات، مزارع، زمین‌های کشاورزی، کانال‌های آبرسانی، سرآب بندی‌ها و ابنیه فنی، راه‌های روستائی و عشایری است.

حمیدرضا پیمان جو مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: وضعیت جاده‌های تخریب و یا خسارت دیده استان بررسی و ارزیابی شده است و مورد توجه قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیلاب به ۵ هزار هکتار موزستان زرآباد خسارت سنگین وارد کرد +فیلم
  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • خسارت هزار میلیارد ریالی بارندگی به کشاورزان لامردی
  • سیل ۱۵۰۰ میلیارد تومان به کهگیلویه وبویراحمد خسارت زد
  • سیل ۱۸ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • پیش بینی تولید بیش از ۹۳ هزار تن محصول گندم در شهرستان میاندوآب
  • تاثیر مطلوب بارندگی‌های بهاری بر کشت آبی استان مرکزی
  • تاخیر در رهاسازی آب و خسارت به محصولات کشاورزی + فیلم
  • بارندگی اخیر بیش از ۵ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی کنارک خسارت زد
  • بارندگی، سه میلیارد ریال به شهرستان دیّر خسارت وارد کرد