Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@16:08:50 GMT

سه شرط موفقیت در قضاوت

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۶۶۷۸

سه شرط موفقیت در قضاوت

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌رضا امینی معاون منابع انسانی قوه قضاییه در مراسم تحلیف کارآموزان قضایی استان تهران با قدردانی از تلاش همکاران معاونت منابع انسانی در تأمین کادر قضایی دستگاه قضا اظهار داشت: در سال‌های اخیر بخشی از قضات با تجربه ما بازنشسته و از دستگاه قضا خارج شده‌اند و ما از حضور و تجربه این عزیزان محروم شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل، بالغ بر ۵ هزار نفر وارد دستگاه قضا شده‌اند.

معاون منابع انسانی قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به کارآموزان خاطر نشان کرد: انتظار از شما «خوب تصمیم گرفتن و تصمیم خوب گرفتن» است شرط موفقیت شما در کار پیش رو این است که دانش حقوقی و قضایی خود را توسعه دهید؛ شما در طول دوران تحصیل و دوران آموزشی بخشی از این دانش را به دست آورده‌اید، اما نباید به آنچه آموخته‌اید بسنده کنید. بخشی از این دانش در تجربه همکاران قضایی ما نهفته است که باید از آن بهره‌مند شوید. در واقع بخش مهم دانش قضا، آن چیزی است که در دادگستری به عنوان آراء قضایی جریان دارد.

این مقام عالی قضایی در ادامه بیان کرد: دانشی که برای کار قضایی لازم است فقط دانش حقوقی و قضایی نیست و برای تحلیل یک مسئله صرفاً به دانش حقوقی بسنده نمی‌شود و به دانسته‌های دیگری هم نیازمندیم. رأی و تدبیر قضایی تکیه بر مجموعه‌ای از آگاهی‌ها دارد که صرفاً محدود به دانش قضایی نمی‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین امینی در خصوص مهارت‌های لازم برای کار قضایی اظهار داشت: کار قضایی با مجموعه‌ای از ارتباطات انسانی عجین است و ارتباط خوب، صحیح، مؤثر در گرو آن است که از مهارت ارتباطی برخوردار باشیم. بخشی از مسائل پیش روی شما مشکلاتی است که خارج از متن برای شما پیش می‌آید و شما باید نسبت به نحوه حل آن وقوف داشته باشید.

این مقام عالی قضایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورتِ سلامت و عزت نفس در کار قضایی خطاب به کارآموزان گفت: لغزشگاه‌ها برای قاضی از نظر تعداد و عمق بیشتر است. منصب قضا امانتی دست شماست و شیطان می‌خواهد شما در این امانت خیانت کنید. جایی که قدرت و توان تصمیم گیری وجود دارد شیطان هم قسم خورده و در کمین است. ما باید دائم مراقب باشیم و به یکدیگر هم تذکر دهیم. این معنا باید دغدغه شب و روز ما باشد.

معاون منابع انسانی قوه قضاییه در پایان سخنان خود بیان کرد: سلامت و عزت در گرو یک زندگی آگاهانه و هدفمند است. یک انسان خوب و سالم، آگاهانه و هدفدار زندگی می‌کند. درک درست از زندگی و داشتن هدف متعالی به انسان ارزش می‌دهد. وقتی برای خودمان ارزش قائل باشیم عزت داریم. کسی که عزیز است امانت‌دار هم هست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضاییه دادگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش، معنویت و مهارت، لازمه معلم نمونه است

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش، معنویت و مهارت معلمی سه گانه‌ای هستند که بدون دغدغه‌مندی در مورد تکمیل آن؛ معلم، معلم نمونه‌ای نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، الهام یاوری شامگاه _ سه‌سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت _ در مراسم تجلیل از ۵۰۰ معلم نمونه منطقه‌ای و استانی اصفهان با اشاره به شباهت معلمی و انبیا اظهار کرد: به نظر می‌رسد یکی از وجوه این شباهت هدایت همه انسان‌ها به دست معلم و پیامبر است. معلم‌ها برای هم نسل‌ها و بچه‌ها دل می‌سوزانند و هدایت می‌کنند حتی اگر محدودیت اجرایی داشته باشند.

وی افزود: معلمان مسئولیت و شرح شغل نامحدودی دارند و در همه ساحت‌ها و زمینه‌های انسانی دل می‌سوزانند و خود را محدود به زمان مشخص در شبانه روز نمی‌کنند. معلمی همچون پیامبری برای افرادی است که دغدغه ایثارگرانه دارند و چشم‌داشتی ندارند و همه آن چیزی که از سرمایه‌های انسانی و مادی و معنوی دارند به پای دیگران می‌ریزند و در این مسیر حتی دغدغه تجلیل شدن ندارند.

وی با بیان اینکه روش تربیتی معلم‌ها همچون پیامبران محبت محور است گفت: معلمان برای همه گروه‌های دانش‌آموزی به یک میزان، یکسان و با حداکثر عشق و علاقه تلاش می‌کنند، شباهت دیگر معلمان و پیامبران در این است که اینها فقط با گفتار تدریس نمی‌کنند بلکه علاوه بر کلام نگاه، منش، لبخند و منش‌شان الگو و اسوه درس زندگی برای دانش‌آموزان است.

وی افزود: معلمان مثل پیامبران واجب‌التکریم هستند و دانش‌آموزان هر زمان که به قله‌ای از توانمندی برسند و ظرفیت‌های انسانی آنها به شکوفایی برسند متوجه خواهند شد که همه این تلاش‌ها مرهون زحمات معلمان است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تنها تفاوت بین معلم و پیامبر که درس‌آموز است خاطرنشان کرد: معلم و مهارت معلم خدادادی نیست اگرچه آنها در کلاس درس موید به تأیید خداوند هستند اما یکی از دغدغه‌های دائمی معلمان باید ارتقای فردی و آموختن بیشتر و رسیدن به دستاوردهای عمیق‌تر باشد. دانش، معنویت و مهارت معلمی سه گانه‌ای هستند که بدون دغدغه‌مندی در مورد تکمیل آن؛ معلم، معلم نمونه‌ای نیست.

کد خبر 751589

دیگر خبرها

  • اژه‌ای: قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران احتراز داشته باشد
  • حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای: قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران و اهل فن اجتناب کند
  • قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران اجتناب داشته باشد
  • قاضی نباید از مشورت با صاحب‌نظران و اهل فن اجتناب کند
  • قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران و اهل فن اجتناب کند
  • قاضی باید مشورت کند و در نهایت تصمیم خود را بگیرد
  • دانش، معنویت و مهارت، لازمه معلم نمونه است
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است