Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک مقام آگاه در بانک مرکزي با اشاره به آغاز فرايند اتصال بانک‌هاي خارجي به سامانه پيام‌رسان مالي ايراني، گفت: بانک مرکزي در حال ايجاد و استقرار بسترهاي ديگر ارتباطات مالي در جهان است.
به گزارش خبرگزاري آريا، يک مقام آگاه درخصوص راه‌اندازي سامانه‌ پيام‌رسان مالي جايگزين سوئيفت، اظهارداشت: موضوع در حال پيگيري است و در اين زمينه با برخي کشورها در حال همکاري هستيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: بانک‌هاي خارجي در حال اتصال هستند و دانه دانه به اين سامانه جايگزين متصل مي‌شوند.
اين مقام مسئول با تاييد اينکه همه بانک‌هاي ايراني به اين سامانه متصل شده‌اند، در پاسخ به اين سوال که اين سامانه در چارچوب سپام است، گفت: بله تقريبا در همان چارچوب است.
وي تاکيد کرد: البته بستر فقط سپام نيست و بانک مرکزي در حال ايجاد بسترهاي جديد است و حتي با برخي بانک‌ها کانال‌هاي متفاوت ديگري راه‌اندازي مي‌شود.
به گزارش فارس، سوئيفت به درخواست آمريکا عضويت و فعاليت بانک‌هاي ايراني به غير از 12 بانک را به حالت تعليق درآورد.
به تازگي اتحاديه صنعت رمزنگاري و بلاکچين روسيه يک توافق همکاري با آزمايشگاه بلاکچين ايران که يکي از سازمان‌هاي متخصص در زمينه بلاکچين و مسئول معرفي فناوري ديجيتال است، به امضا رسانده است.
يوري پريپاچکين، رئيس اتحاديه صنعت رمزنگاري و بلاکچين روسيه گفت:« تجربه و تخصص شرکتش مي‌تواند در ايران که وضعيت به علت قطع سوئيفت پيچيده تر از روسيه است، مورد استفاده قرار بگيرد.»
پريپاچکين خاطرنشان کرد: «بر اساس اطلاعات ما، توسعه فعال يک شبکه ايراني مشابه سوئيفت در حال حاضر در حال انجام است. ابزارهاي رمزنگاري اقتصادي مي تواند کاملا به طور موثر براي دور زدن محدوديت ها استفاده شود و به همين دليل است که از اين پتانسيل بايد در اين موقعيت ژئوپلتيکي کنوني استفاده کرد.»
به تازگي عبدالناصر همتي، رئيس بانک مرکزي ايران اعلام کرد تهران از گزينه‌هاي بانکي جايگزين به دنبال قطع سوئيفت استفاده خواهد کرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۶۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمد خوانساری اظهار داشت: ایجاد شبکه فیبر نوری با مشارکت شهرداران استان بوشهر به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم شهر‌ها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدایت، نظارت و تنظیم‌گری دولت انجام می‌شود.   وی افزود: برای ۴۰ شهر استان بوشهر برنامه‌ریزی لازم در ایجاد بزرگراه فیبر نوری انجام شده و تا پایان امسال همه نقاط این استان به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود.   خوانساری بیان کرد: در اجرایی شدن طرح شبکه طرح فیبر نوری در شهر بوشهر ۱۰۰ کیلومتر برنامه‌ریزی شده که تاکنون بیش از ۴۰ کیلومتر آن انجام شده است.   وی ادامه داد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پیگیری و پیشبرد طرح فیبر نوری برای هر استان یک معین از میان معاونان خود را مامور کرده که برای استان بوشهر رئیس سازمان فناوری اطلاعات تعیین شده است.   خوانساری اضافه کرد: در استان بوشهر ۲ اپراتور "صبانت" و "ایرانسل" مسئولیت حفاری برای فیبر، تجهیز کارگاه، نصب تجهیزات و ارائه خدمات به مردم، خانواده‌ها و کسب‌وکار‌ها را بر عهده دارند.   وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های این حوزه را بخش خصوصی انجام داده و دولت وظیفه قاعده‌مندسازی و تنظیم‌گری، دادن مجوز‌ها و پروانه‌ها به شرکت‌های دارای شرایط است که مشغول اجرای طرح در شهر هستند.   رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: اولویت نخست در فیبر نوری، مناطق دارای جمعیت ثابت است و برای مناطق گردشگری تقویت شبکه تلفن همراه در اولویت است.   خوانساری ادامه داد: یکی از برنامه‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه زیرساخت‌های شبکه فیبر نوری است.   رئیس سازمان فناوری اطلاعات یادآور شد: این مهم سبب توسعه کسب وکار‌ها با اینترنت پرسرعت و تسریع در دسترسی به خدمات دولت خواهد شد.    

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • ویدیو/ شاهکار پارسی در اومااویا؛ از بزرگترین پروژه خارجی ایران چه می‌دانیم؟
  • اولین عرضه خودرو‌های برقی در روز‌های آینده
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است