Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود محمدی نسب با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احمر ایران با پایبندی به اصول نهضت همواره از کمک به مردم یمن دریغ نکرده است، افزود: به هرشکل باید در یمن ورود کرد و به کمک مردم آن شتافت.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، محمود محمدی نسب دبیرکل جمعیت هلال احمر در دیدار با گیلس کاربونیئر با اشاره به اینکه هلال احمر ایران آماده همکاری در بسیاری از برنامه های کمیته در منطقه و سایر کشورهاست گفت: هلال احمر ایران توانمندی‌های خوبی در حوزه درمان اضطراری دارد و در سایه حمایت های رئیس جمعیت که خود نیز از پزشکان داوطلب است و درک عمیقی از این مسائل دارد، در این زمینه می تواند نقش آفرینی بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان نمونه هم اکنون یکی از مسائلی که منطقه ما به شدت درگیر آن شده، فاجعه انسانی یمن است که علاوه بر نسل کشی، ۱۵ میلیون غیرنظامی و زن و کودک را در معرض جنگ، گرسنگی و حمله قرار داده است. انتظار ما این است که با همکاری کمیته بتوانیم نقش پررنگ‌تری در کمک به مردم یمن داشته باشیم، چرا که در این کشور با موضوع فاجعه انسانی روبه‌رو هستیم.

وی با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احمر ایران با پایبندی به اصول نهضت همواره از کمک به مردم یمن دریغ نکرده است، افزود: به هرشکل باید در یمن ورود کرد و به کمک مردم آن شتافت در این مسیر البته خطر و ناامنی‌هایی وجود دارد، اما این هم بخشی از فعالیت‌های کمیته است و ما نگرانیم تا رفتارهای محافظه‌کارانه، موجب کاهش اثرگذاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در یمن شود، چرا که در مخاصماتی که یک طرف قدرتمند و طرف دیگر ضعیف باشد، طبیعی است که طرف قدرتمند محیط را برای کمیته و سایر جمعیت‌ها ناامن کند و اجازه فعالیت به آنها ندهد.

محمدی نسب با بیان اینکه هم اکنون، مسیر ارسال غذا هم به روی مردم یمن بسته است، گفت: در این شرایط، از گرسنگی به عنوان سلاحی علیه بشریت استفاده می‌شود و تا زمانی که نتوانیم به رفع این مشکل کمک کنیم این شرایط همچنان ادامه یافته و این موازنه هیچگاه به تعادل نمی‌رسد و من تاکید می کنم که هلال احمر ایران تمایل دارد تا بخشی از زنجیره کمک به مردم یمن با حمایت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ باشد.

دبیرکل جمعیت هلال احمر همچنین با بیان اینکه خبر رسیده است ٢٠٠ ایرانی در زندان‌های تایلند به سر می‌برند،گفت: مطلع شدیم این افراد از نظر تغذیه و سلامت در شرایط بسیار بدی هستند و امکان دیدار با خانواده خود و دریافت خدمات درمانی و دارویی ندارند، بنابراین درخواستم از شما این است که کمک کنید به نمایندگان هلال‌احمر ایران تا بتوانند از زندان‌های آنجا بازدید کنند و به نیازهای هموطنانمان پاسخ دهند.

وی همچنین از نائب رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ درخواست کرد تا امکان دسترسی هلال احمر ایران به آرشیو فعالیت‌های کمیته در جنگ ایران و عراق را فراهم کند تا از این طریق بتواند بخشی از تاریخ کشورمان را شفاف کند.

محمدی نسب در تشریح توانمندی های هلال احمر ایران به نقش‌آفرینی در بزرگترین پیاده‌روی دنیا در اربعین نیز اشاره و اظهارکرد: هلال احمر ایران هر ساله نقش مهمی را در حوزه درمان زائران در پیاده روی اربعین اجرا می‌کند و امسال نیز، ۴٠ مرکز درمانی را در عراق راه اندازی و خدمات مختلفی را در سطوح متفاوت به زائران ارائه کرد و این نشانه خوبی از توانایی ما در ارائه خدمات در حوزه درمان است.

نایب رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ هم در این دیدار با اشاره به اینکه کمیته همواره همکاری خوبی با هلال‌احمر ایران در اجرای پروژه‌های مختلف انسان‌دوستانه و کنترل بلایا و حوادث داشته است، اظهار کرد: هلال‌احمر ایران نیز همواره فعالیت‌ها و برنامه‌های بسیار خوبی را در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای آمریکای لاتین اجرایی کرده است.

گیلس کاربونیئر با استقبال از پیشنهاد دبیرکل جمعیت هلال‌احمر برای کمک به قربانیان مخاصمات مسلحانه در کشورهای مختلف از جمله یمن، گفت: کمیته همواره به دنبال افزایش همکاری‌ها با جمعیت های ملی به‌خصوص به منظور تقویت و افزایش کمک به قربانیان مخاصمات مسلحانه بوده است، اما موضوع امنیت هم بسیار مهم است. در این موارد همواره هدف کمیته این است تا به نحوی عمل کند که طرفین درگیری حضور این نهاد بشردوستانه را بپذیرند، لذا علاوه بر استقبال از پیشنهاد همکاری شما در یمن، به این مهم اشاره می‌کنیم که شرایط و محدودیت‌های بسیاری در یمن وجود دارد که فرصت همکاری را کاهش می دهد.

وی با بیان اینکه همواره شاهد افزایش حملات به تاسیسات و پرسنل درمانی در مخاصمات هستیم، افزود: کمیته همواره تلاش داشته تا با کمک سایر نهادها و همکاران خود در نهضت، موضوع مراقبت‌های درمانی در معرض خطر را اجرایی کرده و در سراسر جهان پرهیز از تعرض به کارکنان

مراقبت های درمانی را گسترش دهد. کمیته درصدد افزایش حضور خود در یمن با ارائه خدمات بهداشتی، درمانی، آب و غذا است و بودجه این امر را نیز افزایش داده‌ و همواره تلاش کرده تا مورد پذیرش طرفین به عنوان سازمانی بیطرف و بشردوست باشد، اما به نظر می رسد هیچ راه‌حل بشردوستانه‌ای برای پایان دادن به جنگ یمن وجود نداشته و تنها راهکار، مذاکرات سیاسی است.

نایب رئیس کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ همچنین با تاکید بر اینکه علاقه‌مندی هلال احمر ایران برای دسترسی به آرشیو جنگ ایران و عراق بسیار جالب است، اظهار کرد: کمیته تلاش می‌کند تا دسترسی حداکثری به این آرشیو را برای هلال احمر ایران فراهم کند، اما باید در این زمینه به حفاظت از اطلاعات و مسائل شخصی توجه خاصی شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جنگ یمن دبیرکل جمعیت هلال احمر هلال احمر یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و آب‌گرفتگی در ۸ استان جنوبی کشور/ امدادرسانی به بیش از ۵۲۰۰ حادثه‌دیده

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر گفت: با انجام ۷۵ عملیات امدادی از بیست‌‍وهفتم فروردین تا سی‌ام فروردین به ۵۲۹۳ نفر امدادرسانی شد، ۶۶۳ نفر اسکان اضطراری یافتند و ۱۳۲ نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، بابک محمودی اظهار کرد: استان‌های بوشهر، خراسان رضوی و جنوبی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان و یزد دچار سیل و آب‌گرفتگی شده‌اند و به دریافت خدمات امدادی نیاز پیدا کردند.

وی افزود: با انجام ۷۵ عملیات امدادی از بیست‌وهفتم فروردین تا امروز، سی‌ام فروردین به ۵۲۹۳ نفر امدادرسانی شد، ۶۶۳ نفر اسکان اضطراری یافتند و ۱۳۲ نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه ۲۱۹ تیم عملیاتی شامل ۸۱۹ امدادگر در عملیات امداد در سیل و آب‌گرفتگی مناطق جنوبی کشور مشارکت داشتند، خاطرنشان کرد: با همکاری و تلاش امدادگران، تخلیه آب از ۵۸ واحد مسکونی انجام و سه اردوگاه اسکان اضطراری در شهرستان جاسک با ٨٠ دستگاه چادر برای اسکان افراد متأثر از سیل برپا شد.

کد خبر 745752

دیگر خبرها

  • ۳ اردوگاه اسکان اضطراری در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد
  • کمک‌ ۳۹ میلیارد تومانی هلال احمر زنجان در حوزه درمان
  • سیل و آب‌گرفتگی در ۸ استان جنوبی کشور/ امدادرسانی به بیش از ۵۲۰۰ حادثه‌دیده
  • اعزام تیم های امدادی و عملیاتی هلال احمر فارس به سیستان‌ و بلوچستان
  • اعزام ۱۱ تیم امدادی و عملیاتی هلال احمر فارس به مناطق سیل زده
  • تشریح آخرین خدمات هلال احمر در سیل هرمزگان/ برپایی ۵ کمپ اسکان اضطراری
  • یاس، طرحی برای توانمندی دختران در مناطق کم برخوردار
  • سیلاب در سیستان و بلوچستان راه‌های روستایی را بست
  • برپایی ۳ اردوگاه اسکان اضطراری در سیستان‌ و بلوچستان و امدادرسانی به بیش از ۱۰۰۰ نفر
  • اردوگاه‌های اسکان اضطراری در شرق جاسک دایر شده است