Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@13:00:24 GMT

سهم هوش مصنوعی در اقتصاد جهان 16 برابر می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۸۶۵۰

سهم هوش مصنوعی در اقتصاد جهان 16 برابر می شود

رییس بزرگترین بانک روسیه گفت: میزان مشارکت هوش مصنوعی در تولید ناخالص جهان تا ۱۲ سال آینده ۱۶ برابر شده و به ۱۶ تریلیون دلار خواهد رسید.

طبق گفته هرمان گرف، رییس بزرگترین بانک روسیه، اسبربانک، میزان مشارکت هوش مصنوعی در تولید ناخالص جهان، تا ۱۲ سال آینده ۱۶ برابر خواهد شد.

او گفت: در سال‌های آینده هوش مصنوعی رشد خالص خواهد داشت و طبق پیش‌بینی‌های تعدادی از شرکت‌های مشاور، اگر هوش مصنوعی اکنون ۱ تریلیون دلار در تولید ناخالص جهان مشارکت دارد، این میزان تا سال ۲۰۳۰ به ۱۶ تریلیون دلار افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: تعداد تخصص‌های مورد نیاز در این حوزه هم به طور قابل‌توجهی رشد خواهند کرد و ظرف ۱۰ سال آینده این بخش به ۱۰ میلیون نفر نیاز خواهد داشت.

مطالعه جدید موسسه جهانی مک‌کنزی نشان می‌دهد که حداقل برای دهه آینده، هوش مصنوعی می‌تواند تولید ناخالص را سالانه ۱.۲ درصد جهش دهد. طبق مدل شبیه‌سازی این موسسه، تا سال ۲۰۳۰ حدود ۷۰ درصد از شرکت‌های جهان حداقل یک نوع از هوش مصنوعی را به کار خواهند گرفت. میزان تاثیرگذاری هوش‌مصنوعی، مانند رشد اقتصادی‌ای خواهد بود که اختراع موتور بخار در جهان به وجود آورد.

پیش از این هم گزارش شرکت حسابداری پی‌دابلیوسی نشان داد که هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های مرتبط با آن در ۲۰ سال آینده، به تعداد شغل‌هایی که از اقتصاد حذف می‌کنند (با جایگزین شدن هوش مصنوعی به جای انسان)، شغل ایجاد خواهند کرد.

همچنین تخمین زده می‌شود حدود ۲۰ درصد از مشاغل در ۲۰ سال آینده اتوماتیک شوند و هیچ بخشی وجود نخواهد داشت که تحت تاثیر قرار نگرفته باشد.

تکنولوژی‌هایی نظر روباتیکس، پهبادها و خودروهای بدون راننده، جایگزین کارگران خواهند شد، اما با بهبود سودآوری و درآمدهای واقعی، تولیدات جدید و بهتری به وجود می‌آیند که این شغل‌های زیادی تولید خواهد کرد./ مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس انجمن روابط عمومی ایران اظهار کرد: روابط عمومی برای تصمیم‌گیرندگان تصمیم‌ساز است و پایه‌ی اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است.

خسرو رفیعی، پنجشنبه، ۶ اردیبهشت ماه، در سمینار تخصصی هوش مصنوعی مولد روابط عمومی که توسط انجمن روابط عمومی آذربایجان‌شرقی و اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، گفت: یکی از وظایف روابط عمومی ارتباط دوستی است چرا که باید سعی کنیم با دوست داشتن همدیگر زندگی آرامی ایجاد کنیم .

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه برای زندگی و دوستی به روابط عمومی نیاز داریم، افزود: روابط عمومی در ایران علم ناشناخته‌ای است و بسیاری از مردم فکر می‌کنند کار آن، تشریفات و تبلیغات است اما روابط عمومی‌ها مسئولیت سنگینی دارند و باید دائم افکار سنجی و تولید محتوا کرده و برای مدیران برنامه ریزی کنند.

وی ادامه داد: روابط عمومی علم پیچیده‌ای است و مانند تبلیغات به زودی دیده نمی‌شود و برای شناخته شدن و انجام کار مثمر ثمر نیاز به زمان دارد.

رفیعی گفت: روابط عمومی‌ها در بخش خصوصی بسیار مهم هستند چراکه یک مجموعه بدون شناخت مسائل روز و نبود روابط عمومی شکست می‌خورد.

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین ابزارهای روابط عمومی، هوش مصنوعی است که اگر آن را یاد نگیریم ناگهان صد سال از دنیای پیشرفته عقب می‌مانیم، تاکید کرد: امیدواریم با راه‌اندازی هوش مصنوعی در روابط‌عمومی بسیاری از مشکلات آسان شود اما جای سوال است که آیا هوش مصنوعی می‌تواند احساسات را بومی سازی کند؟

جعفر محرم پور، دبیر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز نیز در این سمینار گفت: مجموعه‌های ما چیزی جز روابط عمومی نیستند تلاش و تقلا در تمام ارگان‌ها بدون روابط عمومی و رسانه خروجی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: گردش اطلاعات و محتواها در جامعه‌ی امروزی به همت روابط‌عمومی‌ها است و ما برای تقویت نقش آن و رساندن روابط عمومی به جایگاه درست مبتنی بر فرهنگ خودمان تلاش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه فعل و انفعالات صورت گرفته در تمام دستگاه‌ها جز با تلاش روابط عمومی‌ها معنا و مفهوم پیدا نمی‌کند، افزود: تا زمانی که حوزه تولید محتوا به ابزاری مثل هوش مصنوعی و ابزارهای مشابه مجهز نشود کارکرد ما از دست می‌رود. 

محرم‌پور اذعان کرد: اگر یک روزی می‌گفتند بازاریابی فلسفه جاری در مجموعه است به نظر من اکنون روابط عمومی هم یک فلسفه جاری در کسب و کارها است که اگر ما به این فلسفه اعتقاد نداشته باشیم به کسب و کار نیز نگاه صحیحی نداریم.

عادل میرشاهی، مدرس دانشگاه نیز در ادامه‌ی این سمینار گفت: روابط عمومی‌ها باید در تولید محتوا یک سری قوانین و تکنیک‌ها را رعایت کنند، برای توسعه سایت نیاز به دانشی به نام هوش مصنوعی وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد تولید محتوا هوشمندانه و خلاقانه داشته باشید.

وی ادامه داد: پرامپت درخواستی است که شما برای هوش مصنوعی ارسال می‌کنید و آن سرویس هوش مصنوعی با بررسی درخواست شما، چیزی که می‌خواهید را می‌سازد و به شما تحویل می‌دهد. اگرچه کار بسیار راحت و آسانی است اما برای کار اصولی نیاز به تخصص و دستورالعمل‌هایی دارد.

وی با بیان اینکه در پرامپت نویسی چند تکنیک وجود دارد، گفت: اولین تکنیک آزمون و خطا است زمانی که دستوری می‌دهید ممکن است اشتباه کند در این زمان باید با دستور مجدد به آن اجازه‌ی اصلاح بدهید. 

وی افزود: هوش مصنوعی با الگو، دستور العمل و استفاده از داده‌ها کار می‌کند که ساده نویسی باید در آن رعایت شود چرا که با کار پیچیده درست عمل نمی‌کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است
  • آینده‌ی انرژی و سوخت در جهان
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • قد هوش مصنوعی کی به قامت دانایی انسان می‌رسد؟
  • پشیمانی زودهنگام: ژاوی می‌خواهد بماند
  • اشتباهات نابخشودنی ستاره بارسا: باید بروی!
  • دفاع غرورآفرین جمهوری اسلامی در برابر اسرائیل ابهت پوشالی و مصنوعی آنان را شکست
  • هوش مصنوعی فرصتی مهم در توسعه و پیشرفت است