Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@14:46:31 GMT

انتخاب ۱۳ نفر از رؤسای دانشگاه‌‎‌های کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۹۰۷۰

انتخاب ۱۳ نفر از رؤسای دانشگاه‌‎‌های کشور

خبرگزاری ایسنا: دکتر مخبر دزفولی ضمن بیان این مطلب افزود: در بیست و هشتمین جلسه کمیته تعیین رؤسای دانشگاه‌ها که روز یکشنبه، ۲۷ آبان‌ماه و با حضور دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» در دانشگاه‌ها و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد، ۱۳ نامزد برای ریاست دانشگاه‌های کشور موفق به کسب رای اعتماد اعضای این کمیته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: در ابتدای این جلسه که با دعوت از دکتر طهرانچی برگزار شد، وی از طرح‌ها و برنامه‌های خود برای جهش دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علم و فناوری گزارشی ارائه کرد.

وی افزود: سپس سوالاتی توسط اعضای کمیته از ایشان مطرح شد و پس از پاسخگویی دکتر طهرانچی، با رای اعضای کمیته ایشان برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.

مخبر دزفولی گفت: همچنین دکتر سعید کریمی دهکردی برای ریاست دانشگاه شهرکرد، دکتر فاطمه بهجتی اردکانی برای ریاست دانشگاه اردکان، دکتر انوشیروان غفاری پور برای ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر ابوالفضل طهماسبی برا‌ی ریاست دانشگاه گنبد کاووس و دکتر سید حجت هاشمی برای ریاست دانشگاه صنعتی بیرجند انتخاب شدند.

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور افزود: همچنین در این جلسه و با رای مثبت اعضای کمیته تعیین رؤسای دانشگاه‌ها دکتر محمدرضا شیدایی برای ریاست دانشگاه صنعتی ارومیه، دکتر علیرضا حسینی برای ریاست دانشگاه کوثر «ویژه خواهران»، دکتر حسین پیری برای ریاست دانشگاه بناب، دکتر خسرو سایوند برای ریاست دانشگاه ملایر، دکتر امیر مسعود عرب لودریچه برای ریاست دانشگاه علوم پزشکی و توانبخشی و دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی برای ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی بیرجند انتخاب شدند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن آرزوی توفیق برای منتخبین، افزود: رؤسای دانشگاه‌ها باید خود را با سیاست‌های علمی کشور و از جمله نقشه جامع علمی کشور هماهنگ کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: همچنین ایجاد نشاط در دانشگاه‌ها از وظایف اصلی رؤسای همه دانشگاه‌ها است.

مخبر دزفولی ادامه داد: همچنین حمایت از منزلت اساتید دانشگاه‌ها و ایجاد رویه واحد و گفتمان فراگیر برای اجرای اسناد راهبردی حوزه علم و فناوری نیز از اهم وظایف رؤسای دانشگاه‌هاست.

بر اساس اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: با توجه به مطرح شدن موضوع بازنگری و به‌روز رسانی نقشه جامع علمی کشور توسط رهبر معظم انقلاب «مدظله العالی» رؤسای دانشگاه‌ها باید در این زمینه برنامه و اهتمام لازم را داشته باشند.

منبع: فردا

کلیدواژه: انتخاب روسای دانشگاه دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۹۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مددگیرنده به مددکننده راهبرد موفق کمیته امداد

به گزارش تابناک، دکتر مخبر صبح امروز (دوشنبه) در این رویداد، با تاکید بر اینکه نیروهای نخبه، خلاق و کارآفرین سرمایه اصلی کشور هستند، تصریح کرد: نقطه تحول اقتصادی کشور و تحقق شعار سال با تکیه بر کارآفرینان و نسل جوان کشور محقق می شود.
وی با قدردانی از اقدامات و تلاش های کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای توانمندسازی و حمایت از مددجویان و به ویژه با تمرکز بر دانش آموزان و نسل جوان تحت پوشش این سازمان، گفت: کشور ما از ظرفیت های خدادادی و منابع طبیعی بسیاری برخوردار است اما مزیت بزرگ تر و ارزشمند تر حضور همین نیروی جوان و تحصیلکرده است که به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت های کشور را شکوفا می سازد.
معاون اول رئيس جمهور خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر رویکرد اقتصاد جهان به سمت اقتصاد دیجیتال امروزه شاهد هستیم برخی از کارآفرینان و سرمایه داران بزرگ جهان از نسل نوجوان هستند و مقتضیات اقتصاد دیجیتال چنان است که سن و تحصیلات نمی شناسد و با بهره گیری از خلاقیت فردی می توان به نتایج بزرگ دست یافت. وی با تاکید بر اهمیت تربیت نیروی کارآفرین، مستعد و خلاق در کشور، افزود: در جلسه ای با اتاق بازرگانی بر این مهم تاکید شد که باید هنرستان ها در کنار کارخانه های بزرگ کشور تأسیس شوند تا دانش آموزان ضمن تحصیل، در محیط واقعی و عملی هم آموزش های لازم را در کارخانه ها و صنایع فراگیرند. دکتر مخبر خطاب به دانش آموزان هنرستانی و کارآفرینان جوان، تاکید کرد: شما می توانید نقطه تحول کشور باشید و قطعا جهش تولید با فعالیت بخش خصوصی و نخبگان محقق می شود.
معاون اول رئيس جمهور افزود: تلاش ها و حرکت چند سال گذشته کمیته امداد با توجه به منویات مقام معظم رهبری، تمرکز بر توانمند سازی مددجویان بوده است و در این مسیر تبدیل مددگیرنده به مددکننده الگویی است که باید در سرتاسر کشور دنبال شود.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم و رئیس جمهور اعتقاد و ایمان محکمی به فعالیت های کمیته امداد دارند و دولت خود را موظف به پشتیبانی از این سازمان مردمی در راستای کاهش فقر و محرومیت در کشور می داند. دکتر مخبر در ادامه چابکی،‌ انقلابی بودن و عدالت محوری را از ویژگی های کم نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره) برشمرد و خاطر نشان کرد: اعتماد مردم به کمیته امداد بزرگترین سرمایه این سازمان است و این مجموعه با بدنه اداری و مدیریتی متعهد خود همواره در طول سالیان گذشته مشغول خدمت رسانی به طبقه آسیب پذیر جامعه بوده است.
دکتر مخبر با اشاره به اقدامات و تلاش های دولت برای رفع مشکلات اساسی در کشور در دو سال گذشته ادامه داد: دولت توانست به دستاوردهای مهم اقتصادی از جمله نیل به رشد نقدینگی ۲۴ درصدی، کاهش بیکاری و تورم و همچنین رشد اقتصادی مثبت پس از چندین دوره رشد منفی، دست یابد و معتقدیم کشور در وضعیتی است که چشم انداز روشنی برای توسعه دارد.
معاون اول رئیس‌جمهور در ابتدای سخنان خود نیز با اشاره به راهبردهای منبعث از قرآن و دین مبین اسلام در اندیشه های امام راحل و بنیانگذار جمهوری اسلامی، گفت: امروز کشورهای قدرتمند و نظام سلطه در دنیا نه تنها جرئت مقابله نظامی با ایران را ندارند بلکه حتی از سخن گفتن درباره آن هم عاجز هستند و جمهوری اسلامی ایران با پایه گذاری امام خمینی (ره)‌ و رهبری مقام معظم رهبری در تمام مسائل سیاسی،‌ امنیتی و روابط بین الملل می درخشد و قدرت ها و کشورهای منطقه و جهان بدون گرفتن نظر جمهوری اسلامی ایران قدرت تصمیم گیری در منطقه ما را ندارند.
مرتضی بختیاری رئيس کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز در این مراسم با اشاره به ۱۰۸۰۰ نخبه تحت پوشش کمیته امداد، گفت: در حوزه اشتغال تحقق شعار سال را با اعتقادی راسخ جلو می بریم و زمینه های حمایت از ۱ میلیون و ۳۲۱ هزار مستعد اشتغال با حمایت های دولت سیزدهم فراهم است.
همچنین پیش از این مراسم دکتر مخبر از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های دانش آموزان هنرستان های تحت پوشش کمیته امداد بازدید کرد و در انتهای این مراسم نیز از برخی از برگزیدگان و دانش آموزان کارآفرین با حضور دکتر مخبر و اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.
لازم به ذکر است خدمات توانمندسازی، مهارتی و تحصیلی دانش آموزان هنرستانی در سال ۱۴۰۲ با تلاش های کمیته امداد امام خمینی (ره) با برگزاری ۳۲ اردوی راهیان پیشرفت در ۳۱ استان، ۱۰ هزار ساعت مشاوره شغلی، تشکیل هزار پرونده شغلی و اعطای وام کارگشایی به بیش از ۶۵ هزار مددجوی هنرستانی تحت پوشش کمیته امداد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • (تصاویر) رئیسی در کراچی دکتر شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تجمع در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه
  • تودیع و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه شهید محلاتی قم
  • تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
  • تبدیل مددگیرنده به مددکننده راهبرد موفق کمیته امداد
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی