Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@12:52:02 GMT

ایجاد تحول در روش های ارتقای مطالعه ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۹۸۱۶

ایجاد تحول در روش های ارتقای مطالعه ضروری است

تبریز- ایرنا- امام جمعه مرند با اشاره به اینکه در روش های ارتقای کتابخوانی دچار روزمرگی شده ایم، گفت: باید با رفع اشکالات موجود و ایجاد تغییر و تحولات به توسعه فرهنگ مطالعه کمک کنیم.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی نعمت زاده روز یکشنبه در دیدار رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرند و مسئولان کتابخانه های عمومی شهرستان با بیان اینکه در جامعه ما ضعف و خلاء مطالعه وجود دارد، افزود: اکنون با برخورد فرهنگی و قدرت و امکانات تبلیغی که در دست دشمن است مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: باید تلاش کنیم جوانان ما با فرهنگ و تمدن هزاران ساله ایران آشنا شده و قربانی شبهات دشمن نشوند.
حجت الاسلام نعمت زاده با اشاره به اینکه از لحاظ آمار مطالعه با وضعیت ایده آل فاصله داریم، اضافه کرد: با توجه به اینکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی متولی کتاب است باید تلاش کند حداقل نیازهای مربوط به موضوع کتابخوانی در شهرستان تامین شود.
وی خاطرنشان کرد: اکنون در روش های ارتقای کتابخوانی دچار روزمرگی شده ایم و باید با رفع اشکالات موجود و ایجاد تغییر و تحولات به توسعه فرهنگ مطالعه کمک کنیم.
امام جمعه مرند همچنین با تاکید بر افزایش کتابخانه های سیار در محل های پر تجمع شهرستان، پیگیری موضوع محل کتابخانه شهر مرند را خواستار شد.
وی به لزوم فرهنگ سازی کتابخوانی و مطالعه در شهرستان تاکید کرد و افزود: تاریخ نشان داده ملتی که فرهنگی باشد بر هر مشکلی غلبه کرده و از تحریف تاریخ خود توسط دشمن جلوگیری می کند.
6120/9916/3071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي كتاب مرند آذربايجان شرقي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۹۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فرهنگ وارشاد اسلامی استان به معرفی کرمان در سریال «نون خ»

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان به نقل ازروابط عمومی این اداره کل، در این پیام طی روز دوشنبه آمده است: جناب آقای مهدی فرجی تهیه کننده محترم سریال "نون خ"، می‌دانیم که در جریان تارخ کهن و غنی استان پهناور کرمان هستید؛ در قدیمی‌ترین نقشه‌های به‌جا مانده از دوران تاریخی می‌توان نام کرمان را به عنوان مهمترین مرکز جمعیتی جنوب شرق کشور مشاهده کرد.

این پیام می افزاید: این استان همچنین با داشتن ظرفیت‌های اقلیمی، بوم‌شناختی، فرهنگی، هنری و همچنین آثار و ابنیه‌های تاریخی از جمله ۱۰ اثر تاریخی ثبت جهانی و صدها ظرفیت و توان علمی و دانشگاهی اولویت‌های بسیار مهم‌تری به واسطه ارائه فرهنگ غنی و متعالی ایرانی اسلامی دارد.

پیام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان تاکید کرد: بی‌شک ایجاد همدلی و صمیمیت بین آحاد جامعه ایران و رسانه ملی، از طریق برنامه‌سازی گستره وسیعی است که حساسیت‌ها و نکات باریک‌تر از موی بسیار دارد و شما به جهت تجربه در این وادی، نیک از همه آنها آگاهید.

انتخاب کرمان به عنوان حضور بازیگران سریال در نمایشگاه صنایع دستی انتخاب هوشیارانه‌ای بود، زیرا این شهر به علت تنوع انواع صنایع دستی در سال ۱۴۰۰ به عنوان شهر ملی صنایع دستی معرفی گردید، اما متأسفانه در حالی که از قسمت اول سریال اسم کرمان مطرح شد، در نهایت نه تنها هیچ لوکیشن، تصویر و نمایی از این شهر در سریال آورده نشده بلکه مواردی مطرح شد که باعث ایجاد دلخوری و همچنین بروز سوء‌تفاهم شد.

این پیام تصریح کرد: اگر تنها به اسم نمایشگاه صنایع دستی اکتفا نمی‌شد و هنرمندان و بازیگران سریال چند روزی مهمان دیار کریمان می‌شدند، بی‌تردید ظرفیت‌ها و ایده‌های مناسب‌تر و دقیق‌تری برای عرضه کلیّت داستانی سریال پیش روی شما و دیگر عوامل قرار می‌گرفت.

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان در پیام خود خاطرنشان کرد: در توضیحتان در خصوص یک سکانس از مهمان نوازی مردم دیار کریمان یاد کردید، به‌جاست اشاره کنیم در صورت هماهنگی و اطلاع مسئولان استان کرمان حتماً زمینه‌سازی ساخت همان بخش‌های اندک و دقایق کوتاه در لوکیشن‌های ناب شهر و فضای شهری کرمان به شکل مطلوب و مناسبی تدارک دیده می‌شد. اینگونه بافت و جنس تصاویر ضبط شده قطعاً جذاب‌تر و مصمم‌تر می‌شد و با هدف ایجاد صمیمیتی که عنوان کردید، نزدیکی بیشتر پیدا می‌کرد. همانگونه که در استان زیبای سیستان و بلوچستان به تصویر کشیده شد.

این پیام افزوده است: هر آنچه از ظرفیت‌های پهناورترین استان ایران بزرگ بگوییم کم است و شما خود به این توانمندی‌ها واقف هستید. تنها ذکر یک نکته می‌ماند که اگر در سال و سال‌های آینده تصمیم به ساخت قسمت‌های بعدی سریال نون خ گرفتید خوشحال خواهیم شد با لوکیشن بومی، طاق‌های باشکوه، بادگیرهای بی‌نظیر، مکان‌های بی‌بدیل گردشگری بافت سنتی و با اصالت دیار کریمان، پایتخت مقاومت جهان اسلام از شما و تیم سازنده سریال میزبانی کنیم.

به گزارش ایرنا، «نون خ» نام مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی سعید آقاخانی و نویسندگی امیر وفایی است که پخش فصل اول آن از نوروز ۱۳۹۸ از شبکه یک آغاز شد. این سریال، داستانی اجتماعی و آمیخته با طنز دارد.

فصل پنجم آن از ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ هر شب از شبکه یک سیما ساعت ۲۲ در حال پخش است، در بخشی از فصل جدید سریال «نون خ» که بازیگران به استان کرمان سفر کردند، سکانس‌هایی به نمایش درآمد که برخی کرمانی‌ها از جمله اعضای شورای اسلامی شهر کرمان به این سکانس ها اعتراض کردند.

تهیه‌کننده سریال «نون خ» به‌دنبال ایجاد برخی سوء تفاهم‌ها درباره قسمت‌هایی از فصل پنجم این سریال و دلخوری و ناراحتی برخی مسئولان و مردم استان کرمان با انتشار یادداشتی توضیحاتی ارائه کرده بود.

دیگر خبرها

  • فعالیت مستمر گشت مشترک نظارت بر نانوایی ها با هدف ارتقای کیفیت نان در اهواز
  • حس خوب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنان جاری است
  • «وعده صادق» اقدامی ضروری و نماد اقتدار کشور بود
  • ارتقای کیفیت زندگی شهری به کمک رشد هوشمند
  • هنر ظرفیت تحول یک جامعه را دارد
  • پلمب انبار سموم کشاورزی غیرمجاز در مرند
  • پلمپ انبار سموم کشاورزی غیرمجاز در مرند
  • ترویج زندگی قرآنی در جامعه امروزی ضروری است
  • رهاسازی ۳۰ قطعه کبک در دامان طبیعت مرند
  • واکنش فرهنگ وارشاد اسلامی استان به معرفی کرمان در سریال «نون خ»