Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه که برای شرکت در همایش بین‌المللی فرهنگی سن پترزبورگ به پایتخت فرهنگی روسیه سفر کرده است در انستیتو نسخ خطی این شهر با اشاره به این که ایران و روسیه به عنوان دو نماینده بزرگ فرهنگی و تمدنی جهان می توانند همکاری های بیشتری داشته باشند، اظهارداشت: در سال های اخیر برنامه های جالب زیادی در سن پترزبورگ برگزار شد و بدون شک در سال ۲۰۱۸ مهم ترین رویداد در سن پترزبورگ برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال بود که تماشاگران ایرانی زیادی به این شهر آمدند و به طور همزمان با آن شاهد برگزاری برنامه ارکستر سمفونیک تهران در این شهر بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنایی ادامه داد: در سال جاری هفته فرهنگی ایران در مسکو و باشقیرستان برگزار شد و در سن پترزبورگ هم برنامه هایی اجرا شد.

سنایی همچنین با اشاره به سفر سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به سن پترزبورگ ابراز امیدواری کرد که این سفر به همکاری های فرهنگی دو کشور تحرک و سرعت بیشتری بخشد و به اجرای طرح های فرهنگی کمک کند.

سفیر ایران در روسیه با اشاره به دیدار صالحی با ولادیمیر مدینسکی وزیر فرهنگ روسیه نیز تصریح کرد: دو طرف همکاری های فرهنگی ایران و روسیه را بررسی کردند و در جریان این دیدار قرارداد همکاری و برنامه فرهنگی نیز امضا شد.

سنایی همچنین به فعالیت کمیته فرهنگی در چارچوب کمیسیون مشترک همکاری های ایران و روسیه اشاره کرد و اظهار داشت: با وجود این که کمیسیون مشترک دولتی ایران و روسیه در عرصه اقتصادی است در چارچوب آن کمیته فرهنگی ایجاد و آغاز بکار کرد که دستاورد مهمی است، این هم به توسعه روابط فرهنگی کمک می کند.

سنایی همچنین ضمن اشاره به همکاری های گسترده فرهنگی میان مسئولان شهر سن پترزبورگ و همتایان آنها در اصفهان گفت: در سفر استاندار اصفهان به شهر سن پترزبورگ توافق های خوبی بین دو طرف حاصل و توافق شد که طی مراسمی نام بوستانی در شهر سن پترزبورگ به نام اصفهان و همچنین نام بوستانی در اصفهان به نام سن پترزبورگ نامگذاری شود. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: شرایط برای همکاری وجود دارد و نکته مهم تر فرهنگ غنی سن پترزبورگ و فعالیت ایرانشناسان و شرق شناسان است که فرصت بیشتری برای تعامل بوجود می آورد.

هفتمین همایش بین المللی فرهنگی سن پترزبورگ از دیروز پنجشنبه به مدت سه روز و با حضور وزرای فرهنگ بسیاری از کشورهای جهان، مقام های ارشد سیاسی، نمایندگان سازمان های بین المللی در حوزه فرهنگ، فعالان و اساتید سرشناس از سرتاسر جهان در پایتخت فرهنگی روسیه آغاز به کار کرده است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مسکو مهدی سنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۰۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ

در روزهای اخیر علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنابر دعوت نیکولای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، در رأس یک هیات بلندپایه‌ امنیتی برای شرکت در دوازدهمین "نشست بین‌المللی مقامات عالیرتبه مسئول در امور امنیتی" و "نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس” عازم شهر سن‌پترزبورگ روسیه شده است.
شرکت در این اجلاس مهم از جانب جمهوری اسلامی ایران به لحاظ روند تحولات منطقه‌ای به خصوص بعد از عملیات وعده صادق اهمیت بالایی دارد.
ایران در روند شکل‌گیری نظم نوین منطقه، می‌کوشد با همکاری سایر کشورها با روند تروریسم، به ویژه تروریسم دولتی اسرائیل مقابله کند.
ایران و روسیه در ماه‌های اخیر هردو قربانی تروریسم بوده‌اند و بنابراین اجلاس امنیتی سن پطرزبورگ نسبت به اجلاس امنیتی مونیخ که شرکت‌کنندگان در آن عمدتا حامی تروریسم هستند، حائز اهمیت است.
در این اجلاس ۱۱۰ کشور از  پنج قاره جهان که نشان از اهمیت این اجلاس و توجه به رویکردهای تازه امنیتی برپایه همکاری دارد. مذاکرات دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با مقامات دیگر کشورها در حاشیه این اجلاس که بصورت دوجانبه با مقامات برخی از کشورها از جمله هند، برزیل، سوریه، عراق و سایر کشورها انجام شد، نمونه‌ای از همین تعاملات محسوب می‌شود.
این اجلاس امنیتی درحالی برگزار می‌شود که منطقه در آتش جنگ‌افروزی صهیونیستها می‌سوزد و نیاز به اتحاد جهانی برای مقابله با این جنگ‌طلبی دارد. شرایط جدید منطقه به‌ویژه بعد از عملیات وعده صادق، نگاه‌ها را به ایران دوخته که چگونه تحولات تازه را مدیریت می‌کند.
به این ترتیب، حضور ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ را باید اتفاقی مهم در چارچوب نظم نوین منطقه‌ای و جهانی توصیف کرد و یادداشتهای تفاهم امنیتی حاشیه آن را به مثابه شکل دهنده آینده به بررسی نشست.

دیگر خبرها

  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است
  • ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • آغاز یک راهبرد فرهنگی با سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • پدافند فرهنگی مشترک ایران و پاکستان علیه رژیم صهیونیستی
  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت