Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام پرویز بخشی پور روز یکشنبه در نشست خبری گفت: چهار موکب پذیرایی برای زائران پاکستانی در خضری، بیرجند، نهبندان و قاین برپا شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه سال آینده شیعیان افغانستان نیز تمایل داشته باشند در مراسم پیاده روی اربعین شرکت کنند و از استان خراسان جنوبی عبور خواهند کرد نیاز است در برپایی موکب و پذیرایی از این شیعیان فرهنگ سازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی همچنین گفت: وقف میراث ماندگار است و در بحث موقوفات باید احیای وقف را در اولویت بگذاریم.
وی با تاکید بر اینکه نیت ها باید مطابق نیازهای روز باشد بیان کرد: آیت الله جوادی آملی که از واقفان بزرگ نیز می باشد، نسبت به جاری بودن نیت وقف توصیه های مهمی دارد.
بخشی پور از تجلیل 77 خادم، واقف و مسئول در همایش استانی وقف امسال خبر داد و افزود: امسال در دهه وقف (15 تا 24 آبان) هفت همایش در سراسر استان برگزار شد.
وی یادآور شد: همچنین در 19 بقعه متبرکه محوری استان زیارت ازبعید و مراسم عزاداری شهادت امام رضا (ع) برگزار و اطعام 14 هزار نفر در امامزاده شاهرخت همزمان با شهادت امام هشتم، غبارروبی و عطرافشانی 13 بقعه متبرکه و برگزاری پنج محفل انس با قرآن از دیگر برنامه هایی است که امسال در دهه وقف اجرا شد.
وی با بیان اینکه 37 کارشناس مشاوره وقف در بقاع متبرکه، ادارات و مصلای نمازجمعه مستقر شدند عنوان کرد: در این مدت 15 نمایشگاه عملکرد و فرهنگی برپا شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با اشاره به اعزام 135 مبلغ بومی و غیربومی به نقاط مختلف استان در دهه اول محرم و دهه آخر صفر گفت: سعی شده بیشتر از مبلغان بومی در این برنامه ها استفاده شود.
وی از ثبت 30 وقف جدید همزمان با دهه وقف در استان خبر داد و افزود: با این احتساب رقم وقف های امسال به 83 مورد رسیده است.
حجت الاسلام بخشی پور از دیگر برنامه های اجرا شده در دهه وقف امسال را برگزاری نشست تخصصی با اصناف و بازاریان، برگزاری 12 زنگ وقف و مسابقه انشاء نویسی، عیادت از واقفان برجسته و دیدار با خانواده شهدا عنوان کرد.
وی با بیان اینکه دشمنان تلاش دارند با ایجاد امامزاده های جعلی باورهای مردم را خدشه دار کنند گفت: اوقاف با قدرت از این تحرکات جلوگیری می کند تا انسجام بین مردم دچار مشکل نشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر 96 بقعه متبرکه در استان وجود دارد و تلاش هایی برای تهیه شجره نامه امامزدگان تاکنون صورت گرفته است.
وی با اشاره به شروع عملیات احداث سقاخانه ها در بیرجند از محل اجرای نیت بنگاه خیریه آبلوله اظهار داشت: تاکنون یک سقاخانه افتتاح شده و چهار باب دیگر آماده بهره برداری است که تلاش می شود تا پایان امسال آمار این سقاخانه ها به 10 باب برسد.
بخشی پور گفت: سقاخانه نیلوفر با صرف 160 میلیون تومان اعتباربه بهره برداری رسید که آب آن از قنات علی آباد تامین می شود.
وی افزود: موقوفه آبلوله بیرجند حدود 2 میلیارد تومان از یک دستگاه اجرایی طلبکار است که اگر بتوانیم این بدهی را دریافت کنیم کارهای زیادی انجام خواهیم داد.
9893*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آیت الله جوادی آملی افغانستان خراسان جنوبی شیعیان قرآن منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۰۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گزارشی از میزان خسارت وارده شده به تاسیسات و زیرساخت‌های این استان را ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، محمدعلی آخوندی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درخصوص میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را تحت تاثیر قرار داد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذیربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: باوجود بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم (در بعضی نقاط مثل زیرکوه ۶۴ میلی‌متر و خوسف ۵۹ میلی‌متر)، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شد که بیشترین این خسارت ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

وی طی گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت جمع‌بندی شده است و البته همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌ های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن ۱۹ هزار و ۵۵۳ میلیارد ریال برآورد شد.

آخوندی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به ۲۹ کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ ۱۸۵ میلیارد ریال، ۱۲۵ استخر ذخیره آب بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال، ۱۳ هزار و ۲۰۰ هکتار باغات و مزارع به مبلغ ۴۵۸ میلیارد ریال، ۱۲۶ کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ ۴۸۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

وی با اشاره به اینکه سیل به ۱۰۱ رشته قنات به طول ۳۴ کیلومتر به مبلغ ۹۴۰ میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: ۸۴۹ رأس دام سبک (۹۵ میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل ۱۳۰ میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به ۱۰ بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

آخوندی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و ۶۳۵ ابنیه فنی نظیر پل و آبنما بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: این سیل به چهار هزار و ۸۰۰ کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال و شش طرح هادی روستایی بالغ بر ۱۸۰ میلیارد ریال و ۴۸ واحد مسکونی حدود ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت زد.

وی بیان کرد: خسارت وارده به ۳۰ کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ ۵۹۰ میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌ ها یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند ۱۰۰ میلیارد ریال و عمران شهری(معابر، آسفالت، کانال‌ ها، پل‌ها و فضای سبز) یک‌هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

کد خبر 749381

دیگر خبرها

  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • خراسان جنوبی زیر رگبار رعد و برق
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • بودجه شهرداری شهرکرد دو برابر شد
  • دو برابر شدن بودجه شهرداری شهرکرد
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • رونق رشته مینی‌گلف در خراسان جنوبی