Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم همکاری سازمان‌های مردم نهاد با وزارت بهداشت در دوره تحریم، گفت: تحریم‌های صورت گرفته، فاقد هرگونه نگاه سیاسی و باور اعتقادی بوده و غیر انسانی است.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم تجلیل و ‌تکریم دکتر ایازی که توسط سازمان های مردم نهاد، موسسات خیریه و خیّرین برگزار شد،  با بیان اینکه این مراسم، بهانه ای است برای قدرشناسی از زحمات کسانی که وظیفه خود را به خوبی انجام داده اند، گفت: افتخار می کنم که در جمع انجمن ها و سازمان های مردم نهاد و خیّرین حوزه سلامت هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم مسئولین و افراد در همه بخش های قانونگذاری، اجرایی و قضایی، همانند دکتر ایازی وظایف خود را به خوبی انجام دهند.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه از مشاوره دکتر ایازی در حوزه سلامت استفاده خواهیم کرد، افزود: بخش های خصوصی، غیر دولتی و سازمان های مردم نهاد درصدد استفاده از حضور دکتر ایازی هستند و بنابر گفته وی، آلوده همکاری با انجمن ها و سازمان های مردم نهاد و خیریه سلامت شده اند، بر همین اساس، همکاری با سازمان ها و انجمن ها در خارج از قالب دولتی را ادامه خواهد داد.  

هاشمی با بیان اینکه رفاقت و دوستی با مردم، کمک گرفتن از آنها و حل برخی مشکلات به دست مردم بسیار خوب و پسندیده است، گفت: معاونت های اجتماعی مخالفان زیادی دارند و متاسفانه مخالفان جدی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، از خود وزارت بهداشت هستند و از آنجا که حوزه سلامت، حوزه حساسی است باید بتوانیم مسیر خوب معاونت اجتماعی را به خوبی ادامه دهیم تا خدمات و ارتباط با انجمن ها، موسسات خیریه و خیرین این حوزه استمرار یابد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در گذشته به سختی با تاسیس انجمن ها موافقت می شد، تصریح کرد: بهتر است این سخت گیری و مراقبت ها در همه موارد از جمله پیشگیری از اختلاس و قاچاق رعایت شود.  

هاشمی با اشاره به وجود برخی مشکلات میان سازمان های مردم نهاد و وزارت بهداشت در گذشته، گفت: در گذشته گرفتن مجوز برای تاسیس انجمن های خیریه بسیار سخت و مشکل بود، اما در حال حاضر با ایجاد معاونت اجتماعی و حضور دکتر ایازی اخذ مجوز برای تاسیس NGO ها سهل، آسان و تسریع شده و هرچه تعداد انجمن‌های خیریه حوزه سلامت بیشتر شود، قطعا در رسیدگی به مشکلات بیماران، موثرتر خواهد بود.  

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در ایجاد NGO ها، در اول راه هستیم، گفت: باید اقدامات بسیاری در این زمینه انجام شود و این میسر نخواهد شد مگر اینکه به منظور پیشبرد اقدامات، در کنار مردم گام برداریم.    

هاشمی با تاکید براینکه هیچ نظام سلامتی در دنیا بدون همکاری مردم موفق نخواهد بود، افزود: بدون خواست مردم و جدیت آنها نمی توان کاری را پیش برد و باید در قالب سمن‌ها فعالیت‌ها و اقدامات انجام شود.

وزیر بهداشت با اشاره به پررونق‌تر شدن همراهی و همکاری میان وزارت بهداشت و سازمان های مردم نهاد، افزود: باید تلاش کنیم این چراغ فروزان ایجاد شده پر فروغ‌تر شود و بتواند بدرخشد. امیدواریم افرادی که در وزارت بهداشت هستند دست از لجاجت بردارند و مردم را رقیب خود ندانند. علی رغم اینکه این مساله در کل دولت و حکومت مصداق دارد و منحصر به همکاران من در وزارت بهداشت نیست، اما از حوزه سلامت انتقاد کردم تا به دیگران جسارتی نشده باشد.  

هاشمی با تاکید بر اینکه مردم بهتر از دولت و حکومت و ما می توانند برای آینده، سرنوشت و امور زندگی‌شان تصمیم بگیرند، افزود: اگر در این مسیر درست عمل کنیم می‌توانیم کارنامه بهتر و درخشان‌تری رقم بزنیم.

وزیر بهداشت در ادامه بر لزوم همکاری سازمان های مردم نهاد با وزارت بهداشت در دوره تحریم تاکید کرد و گفت: بخشی از اقدامی که انجام شد، بازتاب بین المللی داشت و هموطنان خارج از کشور و رسانه ها که دستی بر آتش دارند می توانند همانند گذشته کمک کنند تا صدای مظلومیت بیماران به گوش جهانیان برسد.  

هاشمی افزود: تحریم های صورت گرفته، غیر انسانی است. این تحریم ها بر روح و روان مردم هم، تاثیر خواهند داشت و در حالی که سلامت روح و روان همانند سلامت جسم، مهم است، دشمنان با اعمال تحریم ها مدعی هستند که این اقدامات علیه ایران حمایت از مردم بوده و آن را رعایت حقوق بشر می نامند.

وزیر بهداشت بر لزوم شکایت سازمان های مردم نهاد از تحریم های ظالمانه علیه ایران به مجامع بین المللی تاکید کرد و گفت: در این راستا دولت نباید دخالتی داشته باشد و باید نشان دهیم رفتارهای غیر انسانی از هر فرد و به هر شکلی محکوم است، چراکه معتقد هستم وجدان های بیدار، آگاه و انسان های منصف هنوز در دنیا وجود دارند.  

هاشمی در ادامه افزود: سازمان های مردم نهاد به ویژه برای مجموعه ای از بیماری ها مثل SMA، دیستروفی و بیماری های متابولیکی و یا اوتیسم می توانند به صورت خودجوش در تخصیص بودجه و اعتبارات از سوی دولت و مجلس، فعالیت کنند تا بودجه و اعتبارات ویژه ای برای دارو و تجهیزات پزشکی به این بیماران اختصاص داده شود.  

بنابر اعلام وبدا، وزیر بهداشت با اشاره به همکاری میان دکتر ایازی - معاون اجتماعی وزارت بهداشت و دکتر شادنوش - رییس مرکز مدیریت پیوند و مدیریت امور بیماری ها، گفت: امیدواریم این همکاری بیشتر شود. همچنین راه اندازی ۸۳ مرکز خدمات بیماری های خاص در سراسر کشور، از جمله مهمترین اقداماتی بود که در کشور انجام شد و بهتر است مردم در اداره آن مشارکت داشته باشند و وزارت بهداشت، دارو و تجهیزات در اختیار این مجموعه ها قرار دهد.          

هاشمی بر لزوم همکاری NGO ها در بحث پیشگیری از ابتلا به بیماری ها و کنترل بیماری های غیر واگیر تاکید کرد.

وزیر بهداشت در پایان ابراز امیدواری کرد تا در همه بخش های دولت و وزارت بهداشت، حرکت های جهادی و همکاری های متقابل صورت گیرد و این ارتباط ها روز بروز تقویت شود و حاصل آن آرامش خاطر خانواده های بیماران و کاهش مشکلات آنها باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيماري تحریم های آمریکا تحريم وزير بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۱۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت در منطقه را دارا است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، بهرام عین اللهی روز دوشنبه در نشست تاسیس دفتر نهاد نمایندگی مقام رهبری در ستاد وزارت بهداشت افزود: تشکیل دفتر نهاد نمایندگی مقام رهبری در ستاد وزارت بهداشت جلوگیری از انحرافات فکری و سیاسی، گفتمان‌سازی و جذب نیروهای متخصص و متدین است.

وی اظهارداشت: وجود دفاتر مقام رهبری در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی اقدام مفیدی بود و ضعف آن فقدان این نهاد در ستاد وزارت بهداشت بود که با تشکیل و آغاز بکار آن از امروز حرکت های فرهنگی در وزارت بهداشت اوج می گیرد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه مراکز آموزش عالی نقش مولد دارند، بحث جهاد تبیین از رسالت های ما بوده و با یک نسل جوان دانشگاهی و نخبگان علمی مواجه هستیم که برای تقویت آنها نیاز به یک پیوست قوی فرهنگی است.

عین اللهی با بیان اینکه امروزه نظام سلامت ایران قوی ترین حوزه نظام سلامت منطقه است، ادامه داد: از اهداف مهم ما با تشکیل دفتر نمایندگی مقام رهبری در ستاد وزارت بهداشت، اسلامی شدن دانشگاه‌های علوم پزشکی به عنوان آرمان و ایده بوده و ما به افراد دانشمند و متعهد نیاز داریم.

وزیر بهداشت، پیگیری مصوبات مقام رهبری، گفتمان سازی، هماهنگی نظام سلامت با حوزه های علمیه، تقویت نیروهای انقلابی و غیره را از مهمترین موارد هدف دار در دفتر نمایندگی مقام رهبری در ستاد وزارت بهداشت عنوان کرد.

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه‌ها نیز در این نشست گفت: ۲۶۰ دفتر نهاد در دانشگاهها داریم ولی ضرورت داشت در حوزه آموزش عالی وزارت بهداشت دفتری تشکیل شود تا در راستای تقویت همکاری و هماهنگی در دانشگاهها و افزایش مجموعه نهادها و رصد و نظارت بر سیاستهای ابلاغی مقام رهبری فعالیت کند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در مراسم تاسیس دفتر این نهاد در وزارت بهداشت و معارفه نماینده رهبری در ستاد وزارت بهداشت، این وزارتخانه را از دستگاه های مهم و راهبردی نظام دانست و گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ۳۵ سال است که با دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارتباط مستحکم دارد.

وی وزارت بهداشت را دستگاه مهم و راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: در مدیریت جدید این مجموعه راهبردی و نخبه، شاهد ارتقای تلاش های انقلابی، جهادی، فرهنگی و دینی هستیم.

رستمی با بیان این که نخبگی، ارتباطات وسیع و خدمتگزاری به مردم سه ویژگی مهم وزارت بهداشت و نظام سلامت کشور است، اظهار داشت: وزارت بهداشت از مرکز تا دورترین نقاط کشور تحت شبکه بهداشتی و درمانی با مردم ارتباط دارد و به آنها خدمات سلامت ارائه می دهد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها افزود: مردم مهم ترین نیازهای خود را که کسب سلامتی است در وزارت بهداشت جستجو می کنند و امکان خدمتگزاری به مردم و اثرگذاری در کشور از ویژگی های این وزارتخانه است.

وی با اشاره به این که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از ابتدای تاسیس دانشگاه های علوم پزشکی در این دانشگاه ها حضور داشته است، تصریح کرد: فرصت خدمت، همراهی و همکاری نهاد با دانشگاه های علوم پزشکی کشور، حتی با آمدن جریانات سیاسی مختلف در بهترین وضعیت قرار داشته است.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در پایان ابراز امیدواری کرد تاسیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت مایه خیر و برکت و موجب کسب توفیقات بیشتر در حوزه سلامت و افزایش انسجام و هماهنگی ها در ارتباطات این نهاد با وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور شود.

مراسم معارفه نماینده مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز دوشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و وزیر بهداشت برگزار شد.در این مراسم حکم نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت توسط حجت الاسلام و المسلمین رستمی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و دکتر عین اللهی وزیر بهداشت به حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی میراحمدی اعطا شد.

گفتنی است، تاسیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت.

این مراسم با حضور مدیران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، معاونان و مشاوران وزیر بهداشت و جمعی از مدیران کل و کارکنان وزارت بهداشت در تالار شهید سلیمانی ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت در منطقه را دارا است
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • آغاز به کار دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در وزارت بهداشت
  • نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است
  • جهاد تبیین و امید آفرینی یکی از رسالت های وزارت بهداشت است
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو