Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صداوسیما؛ یغمایی خواننده و آهنگساز سبک راک درباره این اجرای زنده خود در تهران گفت: شروع دور جدید کنسرت‌هایم از تالار وزارت کشور در تهران خواهد بود که در این اجرا قرار است؛ آهنگهایی که تا به حال از آلبوم های گذشته‌ام را اجرا نکرده‌ام و همینطور قطعاتی از آلبوم مرد عنکبوتی نواخته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي درباره فعالیت‌های اخیر خود عنوان کرد: قبل از کنسرت تهران، موزیک ویدئوی جدیدی از آلبوم «مرد عنکبوتی » پخش خواهم کرد و علاوه بر آن DVD کنسرت اسفند ۱۳۹۶ که با همکاری موزیسن‌های کانادایی در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران اجرا شد را منتشر خواهد شد.

یغمایی از انتشار آلبوم جدیدش تا پایان امسال خبر داد و گفت: آلبوم «مرد عنکبوتی» در مراحل نهایی قرار دارد  و امیدوارم تا اسفند ماه جاری  پخش شود.

این خواننده سرشناس موسیقی راک به هواداران خود وعده، آغاز تور کنسرت‌هایش در شهرهای مختلف کشور را داد و گفت: پس از اجرای تهران، تور اجراهای شهرهای ایران را آغاز خواهم کرد. امیدوارم در تور جدید به شهرهایی که تا به حال افتخار اجرا در آنها را نداشتم، سفر کنم.

وي افزود: در این دوره شهرهایی چون کرمان، یزد، آبادان،گرگان،ساری، آباده و کازرون جزو اهداف من برای برگزاری کنسرت هستند. البته در خارج از ایران تور اجراهای کانادا، امریکا و اروپا را خواهم داشت.

کاوه یغمایی درباره برنامه‌های آینده خود پس از برگزاری تور کنسرت‌هایش در داخل و خارج از کشور، گفت: یکی دیگر از اهداف من در سفر آینده به ایران، بازگشایی «مرکز آموزش تنظیم موسیقی مدرن ایران» است که امیدوارم بتوانم با تمام توان و امکانات لازم این وظیفه و مسئولیت دیرینه خود را برای مردم عزیزم به سرانجام رسانم.

گفتنی است؛ کنسرت کاوه یغمایی در روزهای ۱۵ و ۱۶ آذرماه در تالار وزارت کشور تهران برگزار خواهد شد. 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کاوه یغمایی کنسرت آهنگساز خواننده وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۱۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟ | طغرل در تپه سیف ناکام ماند

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: تپه سیف که با گذشت زمان بارها تغییر نام داده و امروز هیچ اثری از آن باقی نمانده به حد فاصل خیابان فرزانه فعلی تا میدان آزادی گفته می شد و آنطور که قدیمی ها نقل می کنند این اراضی وسیع را یک تپه پوشش داده بود. محمدباقر حسین‌مردی، یکی از قدیمی ترین اهالی طرشت که به طایفه حسین‌مردی‌ها تعلق دارد، می گوید: «وجود تپه سیف در منطقه درشت قدیم این خاصیت را داشت که وقتی سیل می‌آمد از دو طرف تپه جاری می شد و روستای طرشت را ویران نمی کرد. احتمالا به همین دلیل اسم تپه را سیف گذاشتند چون همچون شمشیر جریان آب را می شکافت و به دو بخش تقسیم می کرد.»

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

تپه مشهور محله طرشت تا اواخر دهه ۴۰ پابرجا بود اما از ابتدای دهه ۵۰ که ساخت‌وسازها در پایتخت سرعت گرفت جای خودش را به خانه ها و آپارتمان های مسکونی داد و امروز هیچ نشانی از آن باقی نمانده است. تپه سیف برای اهالی طرشت و در مقیاسی بزرگ تر برای تهران‌نشین‌ها، اهمیت تاریخی هم دارد، چراکه در یک برهه تاریخی اقامتگاه موقت طغرل سلجوقی، بنیانگذار سلسله سلجوقیان، هم بوده است.

حسین‌مردی با نقل روایتی در این باره می گوید: «طبق روایتی که نسل به نسل منتقل شده و در کتاب «مشایخ فقه و حدیث در جماران، کلین و درشت»، تالیف عزیزالله عطاردی، به آن اشاره شده، طغرل با شرط ادامه پرداخت مالیات از طرف سرزمین های شرقی، دختر خلیفه بغداد را به عقد خودش درمی‌آورد. بعد از این ماجرا راهی ری می شود تا مقدمات مراسم ازدواج را مهیا کند و بین راه در منطقه درشت یا طرشت امروزی، به قول معروف اردو می زند. تپه سیف در آن روزگار موقعیت توچال امروزی را داشته و در بلندی بوده و طغرل در تپه سیف به ری احاطه داشته است. طغرل در انتظار رسیدن همسرش به درشت بود، اما همان شب به خواب ابدی رفت و همان‌ جا درگذشت.»

درباره تپه سیف روایت های تاریخی مختلفی نقل می شود که برخی از آنها شفاهی است و نسخه مکتوب ندارد. قدیمی های طرشت نقل می کنند که ناصرالدین شاه وقتی به ولیعهدی رسیده به طرشت آمده و از بالای تپه سیف به این قریه خوش و آب هوا نگاه کرده است. بعد هم نام این منطقه سرسبز را از همراهانش پرس‌وجو کرده و بعد از این ماجرا چند بار دیگر به روستای ییلاقی درشت رفته تا در باغ های وسیع این منطقه ییلاقی اتراق کند.

کد خبر 846638 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • رونمایی از چهره جدید گذر ۳۰ تیر | این گذر تغییر کاربری می دهد
  • تام هالند: زندگی و حرفه ام را مدیون مرد عنکبوتی هستم
  • سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟ | طغرل در تپه سیف ناکام ماند
  • چرا دانلود غیرقانونی آهنگ را دوست داریم؟
  • ببینید | رئال مادرید و کوروش یغمایی؛ شادی جود بلینگام با آهنگ «گل یخ»
  • تحول بی نظیر موسیقی مدرن با آلبوم جدید مُجال
  • جزئیات کنسرت «اشعار نو از نغمه‌های کهن»/ وقتی ملودی‌های قدیمی بازخوانی می‌شوند
  • پرکارترین خواننده پاپ مشخص شد
  • کفن و دفن جدیدی در آرامستان‌های قدیمی شهر تهران انجام نمی‌شود
  • سهم ۳ برابری شهرستان‌ها از کنسرت‌های فروردین/ علیرضا طلیسچی رکورد زد